Glavni » alibaba-info » Merilniki kakovosti zraka na AliExpressu

Merilniki kakovosti zraka na AliExpressu

AliExpress WW

Vse bolj se zavedamo, da moramo imeti čist zrak doma. Mnogi ljudje stavijo na namestitev poceni čistilcev zraka za izboljšanje kakovosti zraka v svojem domu. Če pa želite vedeti, ali res živite v zdravem okolju, vam bodo merilniki kakovosti zraka pomagali vedeti ravni PM2,5, Co2, temperature in vlažnosti

...

Danes bomo razložili, kako jih najti ceneje na AliExpressu.

Katerih je 5 najboljših merilnikov kakovosti zraka na AliExpressu

Ti števci postajajo vedno bolj priljubljeni in jih je mogoče najti ceneje na spletu. V AliExpressu smo našli najboljše cene in najrazličnejše merilnike kakovosti zraka, ki jih najdete s klikom tukaj, izbrali smo najboljše, tako da ne porabite ur za primerjavo.

Merilnik zraka Xiaomi Mijia z zaslonom na dotik

Najbolj znana kitajska znamka ima na AliExpressu najbolje prodajane merilnike kakovosti zraka. Eden najbolj prodajanih je ta, Xiaomi Mijia Air Detector, saj bomo v enem samem pogledu lahko spoznali najpomembnejše podatke o kakovosti zraka našega doma: delci PM2,5, TVOC (organske spojine v zraku) , Dioksid ogljik CO2a, temperatura in vlaga.

Vključuje 3,97-palčni barvni zaslon na dotik za prikaz vseh teh parametrov, kot so največje in najnižje vrednosti v tednu, zapis kakovosti zraka v zadnjih 12 urah ali napoved vrednosti za naslednjih 5 dni. Za merjenje teh vrednosti ima 3 visoko natančne senzorje (Sensirion senzorje in laserski senzor za delce PM2,5) in se lahko prek Wi-Fi in Bluetootha poveže z aplikacijo Mi Home APP.

KKMOON Digitalni monitor kakovosti zraka

Naša druga možnost je merilnik zraka znamke KKMOON, strokovnjaka za merilne naprave. V tem primeru predstavlja merilnik s 3,5-palčnim zaslonom HD na dotik, ki ga lahko predvajate in ga najdete tukaj. Vizualizirali bomo lahko podatke, kot so delci PM2,5, TVOC, CO2, vlaga, temperatura in v tem primeru delci HCHO ali formaldehida.

Formaldehid je snov, ki se sprošča v obliki plina ali hlapov, na primer skozi izpušne cevi avtomobila, in ki pri visokih koncentracijah povzroči reakcije, kot so srbečica v očeh ali grlu, draženje kože, piskanje

...

Na njegovem zaslonu si lahko ogledamo meritve in ugotovimo, na kakšni ravni je naša kakovost zraka ter zgodovino podatkov, ki jih sistem shrani.

Visoko natančen monitor kakovosti zraka TOOLTOO

Pri tem merilniku kakovosti zraka nam je najbolj všeč njegova izjemna natančnost, saj lahko poleg merjenja temperature, vlažnosti, PM2,5, CO2, TVOC in HCHO meri tudi suspendirane delce PM10,0 in PM1,0. Slednji so tako majhni, da jih ne more zaznati veliko metrov. Zato vam omogoča zelo popolno analizo kakovosti vašega doma..

Njegova preprosta zasnova se osredotoča na 3,5-palčni barvni zaslon na dotik z vidnim kotom 160 °. Ima visoko zmogljivo akumulator 3.000 mAh, ki ponuja obseg 10 ur. Poleg tega, da si ogleda kakovost zraka v vašem domu, priporoča tudi nekaj nasvetov za izboljšanje zraka v zaprtih prostorih in lahko shrani zgodovino podatkov.

Merilnik kakovosti zraka AQI in budilka

Ta merilnik kakovosti zraka je lahko vaša naslednja budilka, saj vam poleg tega, da vam ponuja številne informacije o stanju zraka v zaprtih prostorih v vašem domu, omogoča tudi nastavitev alarmov. Lahko meri delce PM2,5, PM20, PM1,0, TCOV, CO2, temperaturo in vlažnost (v tem primeru ne meri HCHO).

Njegov zaslon je nekoliko večji od prejšnjih, z barvo in dotikom 4,3 palca lahko beležite zgodovino podatkov in si ogledate analizo razvoja teh parametrov. To budilko najdete s klikom tukaj.

Večnamenski poceni merilnik kakovosti zraka

Končno ima ta detektor kakovosti zraka v zaprtih prostorih veliko uspeha, saj je eden najcenejših: na tej povezavi ga najdete za manj kot 30 evrov. V tem primeru gre za ročni števec, tako estetsko ni tako lep kot prejšnji, vendar nam bo pomagal spoznati kakovost zraka v določenih trenutkih.

Lahko zazna delce PM10, PM2,5, HCHO in TCOV. Njegov barvni LCD zaslon vam omogoča ogled vseh teh podatkov, zahvaljujoč svoji 2.600 mAh bateriji pa ima lahko veliko avtonomijo. Preprost, a idealen merilnik za merjenje v določenih trenutkih.

Naš pogled na notranje merilnike kakovosti zraka na AliExpressu

Kot lahko vidite, lahko v AliExpressu najdete dobre merilnike kakovosti zraka v zaprtih prostorih, v našem izboru imamo na podlagi njihovih značilnosti, mer, velikosti in cene, vendar lahko s klikom tukaj najdete še veliko več modelov. Te naprave so lahko dobra referenca za poznavanje kakovosti zraka, ki ga dihamo, in če je potrebno, se lahko odločimo za nakup čistilnika zraka na AliExpressu, da izboljšamo svoje okolje in okolje svoje družine. Najcenejše je mogoče najti za manj kot 10 evrov, tako da zdaj vaš proračun ni opravičilo za merjenje kakovosti zraka v vašem domu.

Priporočamo, da kupujete na AliExpressu, saj je ta platforma ena najbolj znanih mednarodnih znamk in ponuja številne garancije za kupca, na tisoče prodajalcev pa svoje izdelke ponuja po neverjetni ceni. Če želite na tej strani vedeti, kako lahko profesionalno kupujete, priporočamo naše vadnice, kjer boste našli najboljše nasvete in trike..

Pojasnjujemo, kako vedeti, ali je prodajalec zanesljiv, kateri načini plačila se uporabljajo, katere so najboljše pošiljke, kako slediti vašim naročilom, kakšne popuste in ponudbe lahko najdete in še veliko več. Če ne veste, kje začeti in ste novi pri nakupih na tej spletni strani, priporočamo naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti za prvi nakup.

In ti? Se vam zdijo ti merilniki kakovosti zraka zanimivi? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar