Glavni » android » Marshmallow vs Lollipop Kakšna je razlika?

Marshmallow vs Lollipop Kakšna je razlika?

AliExpress WW

Čeprav smo praktično z Android 7.0 in še posebej nekaj Nexusov ga imajo ali lahko namestite posodobitve. Ne moremo zanikati, da večina smrtnikov, ki jih uporabljamo Android smo z Marshmallowom ali z Lollipopom, a vemo, kakšne so razlike? Če pustimo ob strani, da vam ena ali druga različica morda ne daje enake ali ne, moramo upoštevati, da imate morda nekatere prednosti ali stvari, ki bi lahko bile koristne v novejši različici.

android-lollipop

Kazalo ()

  Razlike med Android 5.0 in Android 6.0

  Očitno je treba vedeti, da se niso posodobile vse naprave, kar je resen problem proizvajalcev Androidov in je, da so le redko pozorni na to predolgo do možnih posodobitev. Zaradi tega se morajo mnogi zateči po ROM-jih po meri, da bi imeli bolj prenovljeno različico operacijskega sistema.

  Za tiste, ki so lahko dokazali Lizalica in nato Marshmallow, počutite se srečno, še posebej Samsung ali Sony.

  Spremembe so bile na splošno nekoliko opazne in je na primer, da je zdaj na primer boljša varnost, pravzaprav nekaj povsem opaznega. Po drugi strani se življenjska doba baterije na splošno izboljšuje precej malo na Androidu 6.0 za razliko od Lollipopa. Hkrati najdemo majhne spremembe v oblikovanju, čeprav je to stvar okusa in kot vedno je vse mogoče spremeniti, tako da je znotraj vsega enako.

  Podrobnosti do podrobnosti

  Ampak zato, da lahko veste vse podrobnosti Androida 6.0 Marshmallow Želimo vam pustiti videoposnetek, v katerem ne samo, da lahko poslušate nove funkcije in stvari, ki so bile izboljšane glede na prejšnjo različico Googlovega operacijskega sistema, temveč si jih lahko tudi ogledate, tako da je na ta način še vedno, če je mogoče, nove prednosti, ki jih boste imeli, če se odločite za posodobitev.

  android-6-0-marshmallow

  Ne pozabite posodobiti, če je na voljo, popolnoma brezplačno, za spremembo različice operacijskega sistema ni treba plačati.

  Čeprav ponavljam, številnih naprav ni mogoče posodobiti, čeprav izpolnjujejo strojne zahteve, je to predvsem posledica podjetja, ki je izdelalo mobilni telefon. Torej, če grem za nekatere mobilne naprave Android imam raje Nexus ali pa pojdite neposredno na temno stran z Appleom, saj veste, da bom imel še nekaj časa posodobitve.

  "Android M " (Android 6.0 Marshmallow): polirana različica Android Lollipop
  Oglejte si ta video na YouTubu

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar