Glavni » alibaba-info » Mambo 8090: to je novi kuhinjski robot podjetja Cecotec

Mambo 8090: to je novi kuhinjski robot podjetja Cecotec

AliExpress WW

Blagovna znamka Cecotec nas znova preseneti z veliko novostjo. Gre za novo izboljšano različico slovitega kuhinjskega robota Mambo, s katerim se je blagovna znamka Valencian v številnih kuhinjah uveljavila zaradi velike razmerja med ceno in kakovostjo v primerjavi z drugimi kuhinjskimi roboti na trgu..

Nova različica Mambo prinaša zelo zanimive nove funkcije, ki jih želite vedeti, ali ga razmišljate o tem, da bi ga pridobili. Razložili bomo zakaj lahko Mambo 8090 postane eden najboljših poceni robotov na trgu in kako najti cenejše in s pošiljanjem iz Španije prek AliExpress Plaza.

Značilnosti in mnenja novega Mambo 8090

Cecotec Mambo je postal tako priljubljen, da ga skoraj ni treba predstaviti: od takrat je eden najbolj iskanih kuhinjskih robotov Z eno samo napravo lahko naredimo skoraj vse, od enolončnic do testo in peciva. Je eden največjih konkurentov dragim robotom Thermomix ali Taurus MyCook.

Ena najodličnejših novosti je Mambo 8090 Ima vgrajeno tehtnico, nekaj novega pri poceni kuhinjskih strojih in funkcijo, ki jo uporabniki zelo zahtevajo. Njegova natančnost je en gram, zato lahko natančno kuhate brez potrebe po tehtnici in prihranite čas in prostor.

Vendar ima vaš vrč še vedno prostornino 3,3 litra primeren za pomivalni stroj, saj je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla vodoodporen. Danes ima večina od nas doma pomivalne stroje, to je odlična novica.

S to novo predstavitvijo želi Cecotec izboljšati tudi napake prejšnjega modela. Njegov Merilna posoda je enaka, vendar vključuje majhno luknjo, da lahko para iz kuhanja uhaja in se izognite opeklinam. Pokrov ima tudi varnostno ključavnico in še dve zapirali na straneh, da se prepreči brizganje.

Njegova dodatna oprema ostaja enaka kot v prejšnji različici, dvostopenjski parnik, lopatka in metulji, idealni za pecivo. Ima pa novo košaro, ki omogoča drugo stopnjo kuhanja znotraj kozarca. Torej lahko pripravimo do 4 pripravke hkrati: v dvonivojski pari, v vrču in v košari. Tako lahko prihranite čas in energijo pri pripravi hrane.

Ta nova različica še naprej izstopa po svoji ekskluzivni žlički Mambomix, ekskluzivni kreaciji Cecotec, ki vam omogoča homogeno mešanje testo, testenin, krem ​​ali enolončnic. Toda po njegovi zaslugi nova funkcija "nič hitrosti" lahko simulirate kuhanje z loncem in kuhate brez pokrova, zato je idealen za kuhanje testenin ali krompirčka.

Torej Ta novi robot ima 7 funkcij več kot prejšnji, vključno z zanimivim načinom "mešanja" ali funkcijo fermentacije za pripravo domačega jogurta. S 30 načini postane eden izmed kuhinjskih robotov na trgu z več funkcijami.

Mambo 8090 omogoča kuhajte pri natančni temperaturi od 37 do 120 stopinj, tako da lahko nadzorujete kuhanje z zelo natančnostjo posode, od minimalne moči, ki simulira ogenj mehkega plamena, do visokih temperatur, da se hrana zapeče ali zavre. Lahko tudi programirate operacijo in izberete 10 stopenj hitrosti, vključno s turbo načinom, ki je idealen za drobljenje ledu.

Končno, vaš Novi motor z dvojno prestavo je temeljni del, saj nam zagotavlja odlično delovanje tudi pri velikih masah.. Zahvaljujoč 1.700 W lahko v približno 10 minutah zamesi 2,5 kg testa.Zdaj lahko z enim robotom pripravimo katero koli vrsto jedi.

Mambo 7090: mlajši brat, ki bo tudi uspel

Novi Mambo 8090 ne prihaja sam, predstavljen je bil skupaj z drugim kuhinjskim robotom: Mambo 7090, s katerim ima številne značilnosti. Pravzaprav je enak po značilnostih: vrč, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, nič hitrost, 30 funkcij, motor z dvojno prestavo

...

Toda ta kuhinjski robot nima tehtnice.

Skratka, ali je vredno kupiti nov Mambo 8090?

Po analizi vseh lastnosti Mambo 8090 menimo, da je to ena izmed najboljših možnosti v razponu nizkocenovnih kuhinjskih strojev pod 400 evrov, poleg tega, da ga boste lahko kupili prek spleta, vam ne bo treba skrbeti, da ga bo zmanjkalo zalog.

Vključitev tehtnice in izboljšanje nekaterih komponent, na primer motor z dvojno prestavo, varnostni pokrov ali luknja v merilni skodelici, so nekateri od razlogov, zakaj bi morali kupiti tega robota. In če tehtnice ne potrebujete in želite prihraniti nekaj denarja, stane Mambo 7090 približno 50 evrov manj.

Kako najti najcenejšo novo Mambo 8090 na AliExpressu

Ključ do nizkih cen Cecotec je, da se že od začetka odloča za prodajo predvsem prek spleta. Čeprav je zdaj njihove izdelke že mogoče najti v fizičnih trgovinah, lahko pri nakupu v virtualnih trgovinah dobimo boljše cene, če to storimo tudi v uradni trgovini Cecotec v AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate od tukaj, lahko tudi izkoristite ponudbe in kuponi za popust.

Če želite najti kuhinjske robote Cecotec iz linije Mambo, kliknite to povezavo in poiščite model 8090, 7090 ali prejšnji model Mambo Black. Kot lahko vidite, je prodajna cena tega novega modela približno 350 evrov, približno 150 evrov več kot Mambo Black.

Če želite izvedeti več nasvetov in trikov za varen nakup na AliExpressu, vam priporočamo, da obiščete razdelek z navodili našega spletnega dnevnika, kjer boste na tem spletnem mestu našli vse, kar morate vedeti za varen nakup. Naš dokončni vodnik po AliExpressu je bistveno branje, če na tem spletnem mestu ne veste ali začnete kupovati.

In ti? Kaj menite o tem novem kuhinjskem robotu Mambo 8090? Ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj, radi slišimo vaše mnenje ali nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar