Glavni » google » Poceni telefoni in tablični računalniki Google Nexus v AliExpressu

Poceni telefoni in tablični računalniki Google Nexus v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 LG GOOGLING NEXUS 4 Kaljeno steklo Zaslon pokroviteljski 0.2MM 9H 2.5D Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Motorola Google Nexus 6 kaljeno steklo Google Nexus 6 Zaščita zaslona Google Nexus 6 0.2MM 9H 2.5D Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 LG Googling Nexus 5x zaslon iz kaljenega stekla, pokroviteljski 0.2MM H9 2.5D Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 GOOGLE NEXUS 6 zaščite za zaslon iz kaljenega stekla dodatki za mobilne telefone Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Izvirna zaščitna folija iz kaljenega stekla za zaščitno folijo LG LG Nexus 4 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 LG Google Nexus 5x kaljeno steklo LG Google Nexus 5x zaščita zaslona LG Google Nexus 5x0.2MM 9H 2.5D kaljeno steklo Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Vrhunsko kaljeno steklo za Google Nexus 6P 5,7-palčni zaščitni zaslon Huawei Nexus6P 9H Okrepljena zaščitna folija Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 PROTEKTOR ZASLONA ACTECOM ZA LG GOOGLE NEXUS 5X KALJENO STEKLENO STEKLO Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Varnost Ultra tanka zaščita proti eksploziji Premium iz kaljenega stekla Zaščitna folija na zaslonu za LG Za google Nexus 4 E960 Guard Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Motorola Google Nexus 6 zaščita za kaljeno steklo 0.2MM 9H 2.5D Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Zdi se, da je ponudba mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Google Nexus trenutno na ustnicah vseh. In to je, da Google, internetni iskalnik par excellence, s sodelovanjem najbolj znanih proizvajalcev mobilnih telefonov (kot so HTC, Samsung, LG ali Motorola) uspeva po vsem svetu s svojim revolucionarnim mobilnim operacijskim sistemom Android.

LG Nexus 5

Motorola Nexus 6

LG Nexus 4

Vse se je začelo leta 2010 z lansiranjem Nexusa One, ki ga je izdelal HTC. Od takrat je saga Nexus samo še rasla in bila uspešna, zlasti zahvaljujoč najnovejšim modelom Nexus 4, Nexus 5 (oba je razvil LG) in Nexus 6 (proizvaja Motorola)..

Pravzaprav je zasnova najnovejše generacije skupaj z vrhunskimi tehničnimi lastnostmi (zaslon HD, hiter in učinkovit procesor, dober RAM pomnilnik in velik prostor za shranjevanje) in po zelo ugodnih cenah to znamko mobilnih telefonov uvrstila med najbolj priljubljene konkurenčna na trgu in se pozicionirala kot močan konkurent Appleu.

Kot je bilo pričakovano, AliExpress ni mogel zamuditi mobilnega telefona s takšnimi lastnostmi. V današnji objavi vam bomo torej dali vse potrebne nasvete in trike za nakup mobilnega telefona Google Nexus ali tabel v AliExpressu ?

Nakup Googla Nexus na AliExpressu

Najprej je nujno, da se prepričate, da je tisto, kar kitajski prodajalec AliExpress ponuja, izviren Google Nexus in ne ponaredek. Kljub temu, da so replike Googla Nexusa v AliExpressu dobro dosežene in je njihova cena zelo privlačna, se ne zavajajte: Google Nexu za manj kot 150 EUR ni verodostojen.

Tukaj je seznam, s katerim menimo, da so najboljše AliExpress trgovine, kjer lahko najdete tablete Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6 in Nexus 7 ter Nexus 9 po neverjetni ceni..

Najboljše ugledne trgovine za mobilne in tablične računalnike Google Nexus

NONSTOP - Ta trgovina z mobilnimi telefoni ima 1 krono (odličen ugled) in v njej lahko najdete več originalnih mobilnih telefonov, kot je Nexus 6, po zelo ugodni ceni.

Beyondtech - V tej mobilni trgovini (4 diamanti) najdete originalni mobilni telefon Nexus 5 in Nexus 6 po zelo ugodni ceni.

Ecoolkey Technology - Ta trgovina z mobilnimi telefoni ima tudi 3 diamante in široko paleto originalnih in poceni mobilnih telefonov Nexus 5, Nexus 5 in Nexus 6.

Best Seller - Mobilna trgovina tudi z velikim ugledom, ki prodaja vse vrste mobilnih telefonov po zelo konkurenčnih cenah.

Kako vedeti, ali je prodajalec vreden zaupanja

Pred nakupom Googla Nexus na AliExpressu priporočamo, da natančno preučite prodajalca in izdelke, ki jih ponujajo: na ta način se bomo izognili slabim izkušnjam in lahko bomo prepričani, da smo kupili izviren in kakovosten izdelek. Da bi vedeli, ali je trgovina zanesljiva, moramo preučiti številne stvari:

  • Ocena, ki jo je AliExpress dal prodajalcu (v skladu z našimi merili ste lahko od 1-2 diamantov prepričani, saj gre za trgovino z odličnim ugledom).
  • Mnenja in komentarji drugih kupcev, ki so izdelek že prejeli.
  • Pomembno je, da natančno preberete opis in tehnične liste Google Nexusa, ki jih želimo kupiti, pa tudi fotografije izdelka.
  • Število nakupov v trgovini.

Če so ti štirje dejavniki pozitivni, ste lahko stoodstotno prepričani, da gre za zanesljivo in priporočljivo trgovino.

Drug dodaten vidik, ki ga je treba upoštevati, je pečat, ki ga je podprl AliExpress, z naslovom "Zajamčena verodostojnost". Vsi izdelki, ki imajo ta pečat, so stoodstotno originalni in v malo verjetnem primeru, če prejmete ponarejen izdelek, vam prodajalec plača dvakrat več denarja, kot ste ga plačali za izdelek..

Če imate kakršna koli vprašanja, ne pozabite, da AliExpress ponuja možnost neposrednega stika s prodajalcem ?

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar