Glavni » google » Realme telefoni: to je znamka, zaradi katere boste pozabili Xiaomi

Realme telefoni: to je znamka, zaradi katere boste pozabili Xiaomi

AliExpress WW

Na mednarodnem trgu mobilnih telefonov se začenja pojavljati nova blagovna znamka. Ime Realme vam trenutno morda ne pove ničesar, toda ta kitajska blagovna znamka, stara le 18 mesecev, se začenja upirati vsemogočnemu Xiaomi.

Na razvijajočih se trgih, kot je Indija, so v samo 7 dneh prodali 2.200.000 pametnih telefonov, v istem obdobju pa je Xiaomi prodal 3.800.000 telefonov. Logično je, da je Xiaomi prodal več, vendar je število enot, ki jih je prodal Realme, spektakularno. S prodajnim razmerjem manj kot 2/1 podjetje Shenzhen stopa na vrata mednarodnega trga.

V tem članku bomo analizirali vaša dva trenutna pametna telefona srednjega razreda, pregledali najpomembnejše funkcije in videli, kako jih najdete na AliExpressu z najboljšimi cenami. V prihodnjih člankih bomo analizirali vrhunske ponudbe tega podjetja.

To je Realme srednjega razreda

Kako novo in skoraj neznano podjetje to dosega? No, zahvaljujoč izdelku, ki tekmuje z visoko zmogljivostjo, vendar z nizkimi cenami v primerjavi z drugimi podobnimi napravami Android na trgu..

Realme 3 Pro:

Čeprav ima v svojem imenu številko tri, je to mlajši brat vseh telefonov podjetja. A biti majhen ne pomeni nič slabega, saj lahko ta naprava s svojimi prednostmi različice PRO, ki jo bomo videli zdaj, tekmuje s katero koli drugo v svojem dosegu..

Z dimenzijami 156 x 74,2 x 8,3 mm in težo 172 gramov ima 6,3-palčni zaslon IPS / LCD. Z ločljivostjo 2.340 x 1.080 slikovnih pik in konstrukcijo iz materiala Gorilla Glass 5 zagotavlja boljšo odpornost na udarce in praske. Čeprav zaslon ni AMOLED, ima večjo svetlost kot običajni LCD, kar nam omogoča, da brez težav uporabljamo telefon v razmerah z veliko osvetlitve.

S procesorjem Snapdragon 710, ki je dal odlične rezultate pri drugih podobnih telefonih. 10nm čip vključuje osem jeder z mikroarhitekturo Kryo. Dva sta Cortex-A75 pri 2,2 GHz, preostalih šest pa Cortex-A55 pri 1,7 GHz, vsi skupaj z grafiko Adreno 616.

Kamere Realme 3 Pro so ena izmed njegovih prednosti. Vključuje dve zadnji kameri, glavno s senzorjem IMX519 s 16 milijoni slikovnih pik in ostrenjem f / 1.7, druga pa je podporna kamera s senzorjem 5 milijonov slikovnih pik in ostrenjem f / 2.4, ki glavni omogoča ustvarjanje zamegljenosti ozadja za pokončni ali lepotni način.

Kot pri večini telefonov imamo tudi več video načinov, vključno s 4k UHD. Izbiramo lahko formate, kot so 2160p pri 30 sličicah na sekundo, 1080p pri 30/120 sličicah na sekundo in 720p pri 960 sličicah na sekundo. Slednji je super hiter način kamere, ki nam nato omogoča predvajanje video posnetkov počasni posnetek.

Z 4.045 mAh baterijo bomo imeli dovolj napolnjenosti za visoko zmogljiv dan. Če pa baterijo še vedno uporabljamo, vključuje funkcijo hitrega polnjenja, ki uspe v približno 30 minutah napolniti 50% baterije. Za polnjenje bo trajalo približno 80 minut.

Na naslednji povezavi najdemo različne različice Realme 3 Pro za izklicno ceno 155 evrov z globalno različico operacijskega sistema ColorOS 6. Tista s 4 GB rama in 64 Gb zmogljivosti ter tista z 8 GB RAM-a in 128 GB zmogljivosti, obe v modri in vijolični barvi, kot vidimo na slikah, ki smo jih prej pustili.

Realme 5 Pro:

Novi zvezdniški terminal srednjega razreda Realme je bil napovedan pred nekaj dnevi, še ni na voljo v prodaji, vendar ga bomo lahko kmalu storili. Analizirali bomo njegove prednosti, če želite primerjati s 3 Pro.

Z dimenzijami 175 x 74,2 x 8,9 mm in težo 184 gramov Realme 5 Pro namesti 6,3-palčni zaslon IPS / LCD. Z ločljivostjo 2.340 x 1.080 slikovnih pik in 480 slikovnih pik na palec, s super zmanjšano zarezo v obliki kapljice, ima sprednjo zasnovo, ki omogoča, da zaslon zaseda 84% enake.

S procesorjem Snapdragon 712, ki opremi osem jeder Kryo 360, ki zdaj delujejo na 2,3 GHz namesto na 2,2 GHz Snapdragon 710 in se bodo prodajali s 4 in 8 GB RAM-a. Kombinacija, ki omogoča popolno delo z najzahtevnejšimi aplikacijami in igrami v 8 Gb različici, v 4 Gb različici pa lahko opazimo padec zmogljivosti v visokozmogljivih procesih. V obeh različicah lahko torej običajne aplikacije premikate enostavno in skoraj brez vročine..

Sprednji del ima štiri komore. Glavna leča ima 48 milijonov slikovnih pik z ostrenjem f / 1,8, širokokotni 8-milijona slikovnih pik z ostrenjem f / 2,2, makro za posnetke od blizu 2 milijona slikovnih pik z ostrenjem f / 2,4 in senzor globine 2 milijona slikovnih pik z ostrenjem f / 2,4 kot v Realme 3 Pro za učinke zameglitve. Njegova sprednja kamera ima 16 milijonov slikovnih pik za najboljše samoportrete in video klice. Ta terminal vključuje metode fotografiranja, kot sta HDR in nočni način.

Njegova baterija s 4.035 mAh vključuje tudi hitro polnjenje s skoraj enakimi funkcijami Pro 3. Ena glavnih razlik je ta, da vključuje 20 W polnilnik, vključen v telefon, zunanjo napravo, ki je ne bomo morali kupiti ločeno, da bomo lahko uživali v tej funkciji.

Z osnovno zmogljivostjo 128 GB, ki jo je mogoče razširiti z zunanjo pomnilniško kartico, bodo uradne prodajne cene 199 EUR za 4 Gb različice RAM-a in 249 EUR za 8 Gb različice RAM-a..

Sistemi za varnost in povezljivost vključujejo zadnji čitalnik prstnih odtisov in odklepanje obraza. Z Wifi AC za visoke hitrosti in Bluetooth 5.0 za boljšo povezljivost in prenos informacij.

Srednji razred, ki se sreča

Kot lahko vidite, imata oba terminala visoko povprečno zmogljivost za skoraj nizke cene. Kot smo komentirali na začetku analize, bomo kmalu naredili še en članek z najmočnejšimi modeli Realme. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti pametni telefon, ki ga najbolj potrebujete

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar