Glavni » alibaba-info » Načini za odpravo napake strežnika v Trgovini Google Play

Načini za odpravo napake strežnika v Trgovini Google Play

AliExpress WW

Ena najbolj sitnih težav, ki prizadene uporabnike Android, povzroča trgovina Trgovina Google Play, Čeprav ga Google še ne prepozna, pa tudi ne ponuja rešitve. Tu pa lahko najdete več kot eno pot do odpraviti napako strežnika v trgovini Google Play, nekaj zelo pogostega na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih z Android ki se običajno pojavi zaradi napake pri poskusu vzpostavitve povezave s strežnikom Google Play.

Metode za odpravo napake strežnika v Trgovini Google Play
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Odpravite napako strežnika v Trgovini Google Play

  No, tukaj lahko najdete nekaj načinov za odpraviti napako strežnika trgovine Google Play ki vas prosi, da poskusite znova, bomo analizirali možne napake in seveda kako rešiti vsako od njih, da bi odpravili napako.

  1..- Obrišite predpomnilnik

  Verjetno je vzrok okvare strežnika Google Play Naj bo to začasni pomnilnik, shranjen v vaši napravi, saj ga lahko večino časa poškoduje ali poškoduje. Ker gre preprosto za aplikacijo, počistiti je treba predpomnilnik Trgovine Play, Da bi to dosegli, morate narediti naslednje:

  Morate iti v meni Nastavitve -> Aplikacije -> Upravitelj aplikacij, potem ko vstopite v ta meni, poiščite aplikacijo Trgovina Google Play in kliknite nanjo. Ko vnesete aplikacijo, boste imeli več možnosti, med katerimi je ena Skladiščenje in morate pritisniti Izbriši podatke Y. Izbriši predpomnilnik. Nato znova zaženete telefon in poskusite vstopiti Google Play, Če je že odpravljena, ker je bila napaka iz predpomnilnika, v nasprotnem primeru metode še vedno obstajajo.

  dva.- Preverite datum in uro

  Čeprav se vam morda zdi nenavadno, lahko napaka v konfiguraciji datuma in ure povzroči konflikte pri poskusu povezave s strežnikom iz vašega mobilnega telefona. Običajno se to zgodi, ko baterijo odstranite, ko je telefon vklopljen, zaradi česar postane nekonfiguriran in nekateri shranjeni podatki izgubljeni, kar ostane celo v napačnem letu. Da bi če želite preveriti uro in datum telefona, morate storiti naslednje:

  Morate vstopiti Nastavitve ali Nastavitev v napravi in ​​pritisnite Datum in čas in morate preveriti, ali so podatki pravilni, če imate težave, lahko preprosto aktivirate potrditveno polje Samodejni datum in ura da strežnik poskrbi za pravilno nastavitev datuma in ure. Preverite tudi Časovni pas, saj če je napačna, lahko povzroči tudi konflikte.

  3..- Spremenite geslo za e-pošto v Gmailu, povezano s trgovino Google Play

  Če ste v svojem Gmail računu spremenili geslo, verjetno bo pri vstopu povzročil konflikte Google Play, Za rešitev te napake je treba geslo posodobiti z novim, ki ste ga spremenili, in se tako brez težav povezati s strežnikom, ne da bi prejeli sporočilo o napaki. Da bi posodobite geslo za Google Play, lahko storite naslednje:

  Morate iti v meni Nastavitve -> Računi -> Google, v tem meniju lahko izberete svoj račun Google in posodobite geslo ali pa preprosto odstranite Google Račun in ga znova dodajte s spremembami, ki ste jih naredili.

  4..- Težave z internetno povezavo

  Prav tako je verjetno, da ste navedli napako To je posledica težave s ponudnikom internetnega dostopa (ISP), zato poskusite brskati po internetu iz vašega najljubšega brskalnika in preveriti povezavo. Če težava ni v internetni povezavi, nato se poskusite povezati z drugim omrežjem, bodisi prek Wi-Fi ali prek mobilnih omrežij, je hiter in enostaven način za izključitev te težave s povezavo s strežnikom Google Play.

  5..- Ponastavitev na tovarniške podatke

  No, če vam nobena od metod, ki sem jih navedel, ni koristila popraviti napako strežnika v trgovini Google Play, potem ni druge izbire, kot ponastavite tovarniške podatke naprave Android. Seveda ste pred tem morali varnostno kopirati vse dragocene podatke in programe, ki jih ne želite izgubiti, saj ste ponastavili na tovarniške nastavitve. vsi podatki v telefonu bodo izbrisani, tako sporočila kot stiki in programi in ostalo bo tako, kot da bi ga pravkar kupili.

  Če želite obnoviti tovarniške podatke, morate storiti naslednje: Vstopite v meni Nastavitve / Konfiguracije -> Varnostno kopiranje in obnovitev -> Obnovi tovarniške vrednosti, To bo trajalo nekaj minut in telefon se bo samodejno znova zagnal in ga pustil, kot ste ga kupili.

  To so najboljši načini za odpraviti napako strežnika v trgovini Google Play, ne pozabite, da se lahko nekateri koraki nekoliko razlikujejo, ker niso vse različice Android So enaki in nekateri imajo določene spremembe glede modelov telefonov in posodobitev, vendar bodo na koncu vedno uporabljeni enaki načini za uporabo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar