Glavni » alibaba-info » Najboljši triki za March of Empires

Najboljši triki za March of Empires

AliExpress WW

Strateške igre so nedvomno postale priljubljene že od mobilnih telefonov z Android počasi so postali močnejši. Žanr, ki je bil prej preveč uvrščen za računalnike, zdaj jih lahko uživamo tudi v mobilnih napravah in eden izmed najbolj priljubljenih je Pohod imperijev iz Gameloft, podjetje, ki nam je na naših mobilnih napravah pustilo veliko odličnih iger. Nato vam bomo pustili veliko nasvetov in trikov, da boste lahko to fantastično igro igrali kot strokovnjak.

Najboljši nasveti in triki za igranje March of Empires
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Neskončno zlato in hrana v marcu imperijev

  Eden najboljših načinov za hitro izboljšanje napredka je očitno zlato, moraš ga imeti v velikih količinah. Poleg tega tudi lahko kopičite hrano pošiljanje celotne vojske v oddaljen kraj, na ta način je ne bodo izkoristili in bo zato služila kot vir.

  Mirovne pogodbe se praviloma generirajo samodejno Po napadu jih je mogoče kupiti, vendar priporočamo, da tega ne počnete, ker bi bilo idealno, če bi denar, za katerega bi porabili, vložili v kaj bolj koristnega, ob upoštevanju, da na tak ali drugačen način lahko dobite brezplačno.

  Ustvarjanje virov

  Priporočamo, da za ustvarjanje virov vnesete strežnike tam, kjer imajo starejše igralce, saj jih običajno imajo veliko izkušenj v igri in zato bi bilo veliko bolj koristno igrati se.

  Zasvojenost kot malo drugih

  Kot boste videli, je ta naslov nedvomno preveč zasvojen in obstaja veliko trikov Pohod imperijev ki vam lahko koristijo. Izberite med tri civilizacije na ta način boste lahko začeli svojo veliko vojsko, začeli ustvarjati svoj veliki imperij in tako napredovali v zgodovini ter neusmiljeno uničevali vse svoje sovražnike. Ideja je taka začnite zbirati čim več virov da bi kasneje zavzeli tuje dežele, razširili kraljestvo in očitno začeli vojno z drugimi igralci.

  To je naslov, ki je nedvomno preveč zasvojen, poleg tega pa ne zahteva preveč sredstev, čeprav ga ima odlična grafična kakovost in zato lahko uživa vsak, ki ima naprave srednjega razreda, in to je morda eden od razlogov, poleg tega, kako zasvojen je, da ima za hrbtom ogromno igralcev.

  Goljufije za March of Empire. Izvedite vse o njem

  Strateške igre na mobilnih napravah so pridobile ogromno privržencev, navsezadnje bi lahko rekli, da je ravno žanr, ki je za zdaj najbolj primeren za mobilne naprave. Je ena tistih, ki se je sčasoma najbolje razvila, in ena izmed tistih njenih odličnih referenc je Marec imperija, od katerih vam bomo danes pustili nekaj trikov, da boste lahko postali najboljši.

  Vodnik in triki za March of Empires

  Takoj, ko začnete s to igro, morate izbrati med tremi civilizacijami, ki so nam predstavljene, ko bomo to storili, bomo morali z nekaj besedami začeti graditi svoje kraljestvo, ne pozabite, da morate dobro izbrati tisto, ki jo želite kot najbolj od takrat kljub temu, kaj vsi so uravnoteženi, Glede na vaš način igranja je lahko eden boljši za vas kot drugi..

  Mora naj bo vaše kraljestvo dobro posodobljeno in vsaka od stavb je bila strateško postavljena dobro, vedno razmišljala o možnih napadih drugih kraljestev. Na ta način moramo vedno čim bolj posodabljati, da imamo tudi več moči in virov..

  Eden od načinov za dobro količino hrane bi bil, če svojo vojsko pošljete v kraj, ki je daleč stran, na ta način, ko so zunaj, ne uživajte kakršno koli hrano, da jo boste lahko kopičili.

  Najboljši način za dobro količino virov je vstop v strežnike, kjer so igralci z veliko časa v igri in ki jih imajo zato v svojih kraljestvih veliko, na ta način jih lahko izkoristimo.

  Upoštevati je treba, da mirovne pogodbe Lahko jih kupimo, lahko pa jih tudi popolnoma avtomatizirano ustvarimo po napadih, ki jih izvajamo; idealno je, če jim dovolimo, da se ustvarijo sami in ne porabijo toliko denarja za takšno stvar, zlato, ki bi v nekaj besedah ​​lahko končalo zelo koristno v drugih situacijah.

  Skratka igra in trik za zmago v marcu Empires, Imeti dobro strategijo, predvsem pa dobro vedeti, kje in kdaj uporabiti svoje vire, ne zapravljati samega za nič in predvsem imeti čim več potrpljenja.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar