Glavni » alibaba-info » Najboljši triki za igranje Pokémon Sun and Moon (Pokémon Sun and Moon) v Androidu in računalniku

Najboljši triki za igranje Pokémon Sun and Moon (Pokémon Sun and Moon) v Androidu in računalniku

AliExpress WW

Pokemonske igre so nam omogočile različne preusmeritve in zabavo lahko uživajo samo pravi oboževalci, in dejstvo je, da platforma Nintendo 3DS še ni lansirala nove stvari, vendar je napovedala, da bo sprožila nekaj posodobitev te igre.

Pokémon sonce in Pokémon Moon bosta zelo dobra raznolikost tako v grafiki kot v zabavi in je, da je vsako poglavje le-teh bolj zanimivo, ko gremo v igro.

Znane igre Pokémon v slogu RPG, ki jih vsi že poznamo iz prenosnih računalnikov Nintendo ne bodo prišli, Zato smo iskali druge možnosti, da bi lahko to namestili v Android.

Sva imela večkratne dostave skozi čas iger tega sloga, vsi RPG-ji, kjer živimo veliko dogodivščino.

Ob tej priložnosti nam je Nintendo obljubil, da nam bo prinesel novo različico igre iz tega čudovitega sveta, gre za Pokemon Moon. 

Izšel bo izključno za platformo Nintendo 3DS. Ampak ne obupajte, za igranje ni treba imeti te konzole, naučil vas bom Kako lahko igrate Pokémon Moon v Androidu?.

Če ste ljubitelj Pokémonov od prvega ogleda serije na televiziji, ste verjetno že igrali nekaj, da ne omenjam vseh iger pokemon ki ga je Nintendo izdal v preteklih letih.

Tako si ne morete privoščiti, da bi prenehali igrati ta novi obrok. Če ne morete ali pa preprosto ne želite kupiti Nintendo 3DS, ne skrbite, preprosto morate imeti pametni telefon ki deluje z operacijskim sistemom Android.

Kazalo ()

  Kaj je Pokémon Moon?

  Pred nekaj meseci sta objavila Nintendo in The Pokémon Company nov obrok njegove fantastične franšize. Poleg prvih obrokov Pokémon Blue in Red, Pokémon Moon ga bomo lahko pridobili tudi konec leta.

  Kot v prejšnjih moramo tudi v tej različici zajeti vse Pokemone, jih izuriti in izdelati razviti v svojo najmočnejšo obliko in tako sodelujejo v najbolj smešnih bojih Pokémonov.

  Na voljo bo tudi različica Sun, ki bo na voljo hkrati z različico Moon. V obeh različicah bodo predstavljeni novi pokemoni, liki in telovadnice brez primere.

  Kako igrati Pokémon Moon na Androidu?

  No, zaenkrat je znano, da bo ta novi obrok na voljo od 18. novembra na Japonskem. To tudi vemo bo na voljo samo za Nintendo 3DS in zelo malo verjetno je, da bo ta igra na voljo za druge platforme.

  No, že vemo, da bo ta igra na voljo za Nintendo 3DS. Tako smo lahko prepričani lahko jo predvajamo na naši napravi z Android, seveda preko emulatorja.

  Ta emulator lahko dobite v trgovini Google Play. Tukaj imeli boste veliko aplikacij, med katerimi so emulatorji za različne platforme, vključno s 3DS.

  Koraki za prenos emulatorja 3DS v Android:

  No, veste veliko skrivnost, da lahko igrate Pokémon Moon v Androidu, zdaj uresničimo načrt. Samo sledite tem preprostim korakom:

  1. Najprej gremo v trgovino Google Play.
  2. V iskalniku napišemo "emulator za 3DS ", s čimer se prikaže dolg seznam emulatorjev, med katerimi lahko izbirate. Morate jih oceniti glede na število prenosov in rezultat, da izberete najboljšega, Osebno priporočam emulator Snes9x EX+. Prenesete ga lahko v napravo Android prek trgovine Play
  3. Pritisnite gumb za namestitev in počakajte, da se samodejno prenese in namesti.
  4. In na koncu pritisnete za iskanje igre, jo seveda naložite ko ga dajo na voljo, ker do zdaj to ni bilo mogoče.

  In ko bo to končano, bom lahko igral Android Pokémon Moon?

  Ne, Pokémon Moon še ne morete igrati v Androidu. Do zdaj izpolnili ste le najpomembnejši del, ki bo vašo napravo Android spremenil v Nintendo 3DS. Na uradno predstavitev igre morate še počakati 3 mesece.

  Brez dvoma je, kdo od nas ne bili bi navdušeni, če bi videli tovrstno igro in veliko širšo igro, fin, a dober japonski slog peskovnika, toda na namiznih konzolah je sanjanje brezplačno in dobro, ni nič narobe, kajne?

  Kot smo vam že povedali, obstaja veliko možnosti, da lahko uživate v različnih različicah Pokémona, seveda prek konzole Nintendo 3DS, če pa ne želite ali ne želite kupiti 3DS in želite uživati ​​v igri Nintendo 3DS Pokémon Moon v računalniku, se zahvalimo citru emulatorju, ker lahko to omogočite.

  Emulatorji so neverjetno priljubljeni naj uživate iz najrazličnejših aplikacij in igre na računalniku, če nimate izvirne platforme, saj že vemo, da trenutno obstajajo številni emulatorji, ki vam lahko pomagajo namestiti igre in aplikacije na računalnik, med katerimi lahko poimenujemo BlueStacks in Citra.

  Igrajte Pokémon Moon za računalnik

  Upoštevajte, da vprašanje emulatorjev obstaja že dolgo, ne da bi šli predaleč emulatorji za skoraj vse konzole, Kar zadeva najstarejše, jih imamo vse, tudi za Wii.

  Edini, ki jih za zdaj ni, je za PlayStation 3, Xbox 360 in novo generacijo kot PS4, Xbox One in Wii U.

  Vse prejšnje igre so bile uspešno posnemane in ni presenetljivo, da je bila na vrsti zadnja. ročna konzola nintendo, 3DS.

  Citra je mlad emulator znotraj vsega razen tega že posnema komercialne igre kot nič, Očitno vam bomo tukaj lahko dali neposredno povezavo za prenos, vendar predvidevamo, da je v izdelavi, zato je bolje počakati, saj jo lahko dobite, ko jo končajo v Trgovini Play..

  3DS emulator za osebni računalnik

  Emulator 3DS je preprosto odličen, omogočil nam bo uživanje ogromnega števila visokokakovostnih naslovov, ki so nastali popolnoma ekskluziven za Nintendo 3DS. Lahko dobite ta emulator, ki je zelo dinamičen, praktičen in je namenjen samo osebnim računalnikom .

  3DS emulator za Android

  Za uporabnike Androida tudi tega ne skrbite morajo biti sposobni igrati te igre na svojih mobilnih telefonih nalaganje iz aplikacije Play Store aplikacije Ultimate x3DSx ali emulatorja po vaši izbiri, popolnoma brezplačno.

  Toda prej

  ...

  V mojem osebnem primeru Preizkusil sem emulator Xbox360 za Android, Popolnoma druga stvar, vendar velja omeniti, kako praktična so ta orodja v našem računalniku ali mobilnem telefonu, odvisno od primera. Če pa bi imel priložnost preizkusiti emulator Citra z igro, omenjeno v prispevku.

  Resnica je, da imam osebni računalnik s procesorjem FX 8350 4,0 Ghz, z 12 GB RAM-a in grafično kartico GTX 970 in mi deluje kar dobro, lahko ga predvajam, čeprav očitno sčasoma pride do pomembnih padcev FPS do časa, ampak v notranjosti je vse mogoče igrati in na koncu vas zaskoči.

  Zagotovo bomo s potekom dni, tednov ali mesecev videli veliko boljše različice, saj delujejo še vedno v emulatorju in izdajte nove različice precej sledil.

  AliExpress WW

  Priporočena
  Pustite Komentar