Glavni » alibaba-info » Najboljši triki za Google Pixel in Pixel XL za največjo zmogljivost

Najboljši triki za Google Pixel in Pixel XL za največjo zmogljivost

Mobilni telefoni Google Pixel in Pixel XL Nedvomno gre za Googlove naprave, ki imajo veliko funkcij in imajo operacijski sistem Android N. Če želite kar najbolje izkoristiti te naprave, jih morate poznati triki za Google Pixel in Pixel XL ki smo jih prinesli za vas.

Kazalo ()

  Goljufije za Google Pixel in Pixel XL

  1..- Namestite in dodajte nekaj pripomočkov

  Začetni zaslon lahko prilagodite Google Pixel XL ali Google Pixel XL dodajanje pripomočka, nekaj zelo enostavnega. Dolžan si samo dotaknite se praznega mesta na začetnem zaslonu in ga pridržite, dokler se ne prikažejo možnosti, nato pa ne spustite, pritisnite na Widget in ga povlecite na začetni zaslon.

  Če želite spremeniti velikost pripomočka, morate to storiti pritisnite in pridržite pripomoček in nato spustite, prikažejo se štiri točke, ki vam bodo pri vlečenju omogočile povečanje ali zmanjšanje pripomočka.

  dva.- Prihranite baterijo tako, da izklopite zaslon

  Če uporabljate lučko za obvestila, deaktivirajte zunanji zaslon in poteze, da ga aktivirate, Ker se zaslon v stanju mirovanja vklopi z vsakim obvestilom in porabi energijo. V meniju ga lahko deaktivirate Nastavitve -> Zaslon.

  Obstajajo tri kretnje, ki jih lahko uporabite, namesto da slučajno dovolite, da se zaslon vklopi. Med njimi je, da bo spuščanje odprlo kamero, spuščanje navzgor bo odprlo klicni meni in dvakrat se bo prikazal zaklenjeni zaslon.

  3..- Posnetki zaslona

  Če iščete naredite posnetek zaslona v tebi Google Pixel ali Pixel XL, potem moraš hkrati pritisnite in pridržite gumba za vklop / izklop. Če je delovala, boste videli animacijo, vaše slike pa najdete v galeriji v mapi, imenovani Posnetki zaslona.

  4..- Prilagodite pisave

  To je funkcija, ki Android N daje na voljo tej napravi in ​​jo vsekakor poskusite. To je način, ki vam omogoča spreminjanje pisave in velikosti zaslona glede na vaše želje, Manjše velikosti omogočajo ogled več vsebine na zaslonu, večje pa pomagajo utrujenim očem.

  Če želite spremeniti velikost pisav v mobilnem telefonu, pojdite v meni Nastavitve -> Zaslon -> Velikost pisave, potem morate drsati, dokler vam velikost pisave ni všeč. Če želite spremeniti velikost zaslona, ​​morate samo odpreti meni Nastavitve -> Zaslon -> Velikost zaslona, nato drsite, dokler vam velikost ni všeč.

  5..- Omogoči LED-obvestila

  Kot pri mobilnih telefonih, kot je Nexus 6P, Lučka za obvestila pri Pixel in Pixel XL privzeto ne sveti. Če ga želite aktivirati, pojdite na Nastavitve -> Obvestila in tapnite Lučka za obvestila , da vključite funkcijo.

  6..- Varni način za Google Pixel in Google Pixel XL

  Kot v starih različicah Google Nexus, Vključite lahko tudi možnost varnega načina. Lahko se vprašate "Za kaj gre v varnem načinu? Je zelo preprost, gre za način, v katerem je mogoče zagnati samo tovarniško nameščene programe, to pomeni, da se aplikacije, ki so morda okvarjene in jih je uporabnik namestil, ne bodo izvajale.

  Za zagon v tem načinu, pritisnite in pridržite gumb za vklop in nato pritisnite gumb za ponastavitev. Ko to storite, boste pozvani, ali se želite znova zagnati v varnem načinu, in pritisnite OK.

  Ko je vključen varni način, Aplikacije, ki jih ne morete zagnati, bodo na glavnem zaslonu prikazane sivo in jih lahko odstranite, če so v okvari, zato je to eno najboljših triki za Google Pixel in Pixel XL.

  7..- Ponastavite na tovarniške nastavitve

  To je ena izmed triki za Google Pixel in Pixel XL najbolj uporabno od vsega, saj vas dobesedno rešijo težav, ko pride do okvar mobilnega telefona. Če želite mobilni telefon ponastaviti na tovarniške nastavitve, preprosto pojdite v meni Nastavitve -> Varnostno kopiranje in izberite Ponastavitev na tovarniške podatke, nato boste morali nadaljevati s potrditvijo kode za zaklepanje zaslona. Priporočljivo je naredite varnostno kopijo ali kopijo vseh pomembnih podatkov in datotek pred izvedbo tega postopka.

  Ta postopek bo v kratkem času znova vzpostavil vaš mobilni telefon, kot takrat, ko ste ga prvič zagnali. Prvič začnem, za aktiviranje funkcije zaščite pred krajo morate vnesti podatke o svojem Google računu. Če ne morete vstopiti v Google Račun, ne boste mogli uporabljati svojega mobilnega telefona.

  8..- Velikonočno jajce Android Nougat

  V Google Pixel in Pixel XL lahko najdete velikonočno jajce, da čeprav ni zelo zanimivo, je pridobivanje resnično preprosto. Narediti morate le naslednje: pojdite v meni Nastavitve -> O napravi in ​​nato večkrat pritisnite na različici Android, nato pritisnite na številko različice Android, dokler se ne prikaže animacija.

  Potem moraš pritiskajte in večkrat kombinirajte črko N barv, dokler se spodaj ne prikaže ikona mačke, Aktivirali boste to velikonočno jajce in le odprite vrstico za obvestila Android in kliknite Uredi, da dodate ikono, ki jo želite z obrazom mačke.

  To je nekaj triki za Google Pixel in Pixel XL najbolj uporabno, ki jo lahko uporabite v teh mobilnih telefonih, in s tem kar najbolje izkoristite. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, nam lahko pustite komentar.

  Priporočena
  Pustite Komentar