Glavni » google » Najboljše brezplačne in plačljive teme za MIUI, ki bi jih morali prenesti in preizkusiti

Najboljše brezplačne in plačljive teme za MIUI, ki bi jih morali prenesti in preizkusiti

AliExpress WW

Čeprav je res, da v Android mobilne stvari Obstaja nekaj podjetij, ki bi jih lahko uvrstili med najbolj tradicionalna, na primer v primerih Samsung, LG ali Sony, ne smemo pa pozabiti dejstva, da Kitajci zelo rastejo, zlasti če razmišljamo o Huaweiju ali Xiaomiju. Ravno v primeru zadnjega izmed njih smo se tokrat želeli pogovoriti o vadnici, ki nas je vprašalo že več uporabnikov, v kolikor gre za njeno prilagoditveno plast za Android, MIUI.

Resnica je, da jih je veliko Uporabniki Xiaomi ki nameravajo na svojem mobilnem telefonu pridobiti čim več tem, kar je mogoče le, če veste, od kod jih dobiti, tako da kot vidite, smo se v tem primeru želeli malo pogovoriti o tem. Gre torej za analizo nekaterih elementov, ki jih moramo upoštevati pri prenašanju tem za brezplačno plačilo MIUI za uporabo v kateri koli napravi Mi serije prek modula Xposed.

Zahvaljujoč naslednjemu koraku, ki vam ga bomo pokazali, boste potem lahko brezplačno prenesli vse vrste plačljivih tem MIUI, ne da bi morali zanje plačati niti centa, saj je skupno število tem MIUI veliko več kot običajno. S pomočjo WSM APK orodja Lahko ga prenesete iz datoteke APK, tokrat pa lahko dobite vse vrste tem za svoj mobilni telefon Xiaomi, zato ne nehajte brati naslednjih vrstic o tem.

Kazalo ()

  Najboljše teme MIUI

  No, če hočeš namestite teme MIUI v5 Na hiter in preprost način boste najprej morali upoštevati, da boste potrebovali Root dovoljenja, torej za ukoreninjenje mobilnega telefona, do te mere, da boste našli ogromno vadnic o tem, vendar ta mora videti pri Xposedu. No, na tej točki morate najprej prenesti orodje, kot je WSM Tools. Ko to storite, ga boste imeli možnost odpreti in pritisniti gumb Namesti, pritisniti ga in nato znova zagnati napravo.

  Po končanem prejšnjem koraku morate prenesti brezplačno plačane teme in teme za avtorizacijo, vse za posebej razvit MIUI. Tudi oba APK-ja je mogoče brez težav namestiti na vaše terminale Xiaomi. Ko končate zgoraj, morate odpreti Orodja WSM in preverite na zavihku moduli. Pozneje morate znova zagnati mobilno napravo Android. Ko to storite, boste lahko uporabljali brezplačne plačljive teme MIUI.

  Kot ste že opazili, je to zelo enostavno namestite teme MIUI plačilo popolnoma brezplačno na kateri koli mobilni napravi Android, razen dejstva, da boste v tem primeru morali imeti pametni telefon zakoreninjen, kot smo omenili na začetku. Videli boste, da imate v nekaterih primerih možnost najti sporočilo, v katerem piše, da zahteva posodobitev Orodja WSM, čeprav ga v resnici ni treba poslušati. Resnica je, da bi se morali osredotočiti le na osnove, kar smo že omenili

  Ali je mogoče aplikacijo MIUI v5 namestiti na druge naprave Android?

  Za uporabnike ne bi smelo biti nobenega dvoma o tem, kako pomembna je personalizacija mobilnih naprav in vsi elementi, ki jih lahko ponudijo. To je povzročilo aplikacije kot MIUI v5 izstopajo do te mere za vsakogar, ki uporablja mobilne telefone znamke Xiaomi.

  Znatna priljubljenost, ki jo pripisujejo tej aplikaciji, ji je to omogočala na drugih mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android. Prednost je, da ga lahko prenesete in uporabite v nekaterih napravah Samsung ali HTC, vendar ta aplikacija ni združljiva z vsemi modeli.

  Če naša mobilna naprava iz nekega razloga ni primerna za to aplikacijo, lahko uporabimo druge različice, na primer MIUI v4, ki se lahko uporabljajo v drugih modelih. Z lahkoto, da lahko to aplikacijo uporabljate brez težav in je v španskem jeziku.

  To omogoča vsakemu uporabniku naprav Android možnost uporabe te aplikacije brez težav, bodisi za prenos tem ali drugih orodij kako skriti obiskana obvestila.

  Ali ste lahko prenesli plačane teme za MIUI zahvaljujoč temu korak za korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar