Glavni » google » Najboljša spletna mesta za prenos kakovostne glasbe

Najboljša spletna mesta za prenos kakovostne glasbe

AliExpress WW

Poslušanje glasbe na kateri koli napravi, ki je na dosegu roke, je za uporabnike vse bolj pogosto in ob tej posebni priložnosti nismo želeli nehati priporočati tistim, ki želijo ustvarjati svoje najljubše glasbenike in skupine, nekaj najboljših spletnih mest, za katera bi morali upoštevati, da lahko prenesete tovrstno vsebino.

Zato vam bomo pokazali nekaj najboljša spletna mesta za zakonit prenos brezplačne glasbe.

Kazalo ()

  Najboljša spletna mesta za prenos brezplačne glasbe

  Brezplačni glasbeni arhiv (uradna spletna stran)

  Čeprav vam bomo spodaj pokazali lepo število spletnih mest, s katerih lahko glasbo prenašate zakonito in brez zapletov, ne dvomimo, da je to med najboljšimi. To je platforma, ki jo je dejansko zagnala WFMU, ena najbolj znanih postaj v New Yorku in njegovi okolici. Gre za brezplačno glasbeno storitev, ki vam bo omogočila dostop do vsebin ogromnega števila izvajalcev in zvrsti brez večjih zapletov. S spletne strani je celo mogoče povezave deliti s komer koli.

  Epitonic (uradna spletna stran)

  Če vas zanima stran, ki je med najstarejšimi v tem segmentu, potem je tu ena od njenih odličnih zgodovinskih referenc. Še posebej v tem primeru govorimo o storitvi, ki sega v leto 1999, in ne pozabite, da je bil od takrat ta del podvržen ogromnim spremembam, zaradi katerih se je lahko prilagodil trenutnim časom. Verjetno je najboljše pri tem, da je dodano ogromno člankov, ki so jih napisali strokovnjaki in vam omogočajo, da spoznate najnovejše vidike sveta glasbe.

  NoiseTrade (uradna spletna stran)

  Še en spletni portal, ki bi ga morali upoštevati pri tej vrsti primerov. Prva razlika s prejšnjimi je povezana z dejstvom, da se boste v tem primeru morali registrirati, da boste lahko uporabljali njeno vsebino ali jih prenesli. Če pa po možnosti iščete umetnike, ki šele začenjajo ali se pojavljajo, je verjetno, da boste tukaj našli več vsebine, ki vas zanima.

  Last.fm (uradna spletna stran)

  Druga možnost najbolj priljubljenih v segmentu, če ne celo najbolj priljubljena. Smešno pri tem je, da deluje kot družabno omrežje, tako da boste poleg pesmi imeli dostop tudi do ogromnega števila opomb in komentarjev, povezanih z razpoložljivo glasbo. Poleg tega obstaja del umetnikov, ki se odločijo, da bodo svoja dela brezplačno ponudili privržencem strani.

  PureVolumen (uradna spletna stran)

  In na koncu imamo še eno odlično možnost, ki razmišlja o možnosti prenosa in poslušanja brezplačne glasbe prek interneta. Spet moramo reči, da smo v tem primeru prisotni na spletnem mestu, ki je bilo zasnovano predvsem za promocijo umetnikov, ki naredijo prve korake. Vsekakor je njegov katalog popolnoma popoln, iskalni sistem pa resnično udoben.

  Katera od teh spletnih mest za prenos glasbe so vam najbolj všeč??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar