Glavni » alibaba-info » Najboljši brezplačni simulatorji letenja za predvajanje v Androidu, iOS-u ali PC-ju

Najboljši brezplačni simulatorji letenja za predvajanje v Androidu, iOS-u ali PC-ju

AliExpress WW

Letenje je bilo vedno človeške sanje in hvala do izuma bratov Wright Danes lahko vsi uživamo v izkušnjah letenja z letalom in potovanja v zelo oddaljene kraje v samo nekaj urah. Letala nas nenavadno privlačijo, zato je tako pogosto, da imamo radi letala. Letalske igre, zlasti simulatorji.

V Trgovina z igračami obstaja najrazličnejši letalski simulatorji. Pilotira se lahko z lovskega na komercialni, za reševanje letal in celo brezpilotnih letal. Poleg tega je velika prednost tovrstnih iger v tem večina jih je brezplačnih.

Kazalo ()

  Najboljše letalske igre v Trgovini Play

  Letalski simulator letenja 2015

  Airplane Flight Simulator 2015 je eden najbolje ocenjenih simulatorjev uporabnikov. V tej igri lahko pilotiramo do 12 popolnoma natančnih letal, ki so kopije prava letala, kot Cessna 182 ali Piper PA46 Malibu Meridian.

  Lahko letimo z zelo različnimi tipi letal, od enomotornih letal do jumbo reaktivnih letal, letenje nad štirimi natančno določenimi mesti in obisk devetih letališč, vključno s petimi komercialnimi letališči., dve pristanišči in dve letališčije majhen.

  Ena njegovih velikih prednosti je, da je aplikacija brezplačna in ne vsebuje spletnih nakupov. Letala se odklepajo, ko igra napreduje.

  Ta igra deluje na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih z Operacijski sistem Android 4.0 in novejše različice ter zahteva 53 MB prostega prostora v napravi.

  AirFighters je eden izmed naprednejši simulatorji lovskih letal. Omogoča navigacijo z realističnimi zemljevidi in vključuje 500 resničnih letališč z realnimi vremenskimi razmerami.

  V tej igri je bila prednost dana realizmu v vsem, kar je povezano z značilnosti zrakoplova. Ne samo estetsko, ampak tudi glede zmogljivosti in avtonomije. Vzletno-pristajalne steze so bile tudi podrobno zasnovane po resničnih modelih..

  Igralec se lahko nauči ravnati z letali v misijah za usposabljanje in ko je pripravljen, se lahko preizkusi v svetovni kampanji in začne boj za sovražne borce, lahko ga prenesete s pravnih strani.

  Igra ima različnih enajst letal, med katerimi so F-14 Super Tomcat in F-16 Falcón.

  Ta simulator deluje naprej Naprave s sistemom Android 4.0 in novejših različicah zahteva 90 MB prostega prostora.

  Načrti: Požar in reševanje

  Načrti: Fire & Rescue je ena izmed letalskih iger za najmlajše v hiši, saj je zgleduje po filmu Disney Planes.

  Je interaktivna zgodba pri katerih je cilj boj proti gozdnemu požaru z različnimi interaktivnimi igrami in ugankami.

  Čeprav je a brezplačna igra vsebuje nakupe v aplikaciji, zato bodite še posebej pozorni, če se otroci igrajo.

  Ta igra zahteva Operacijski sistem Android 3.0 ali novejše različice in 308 MB prostega prostora v napravi.

  Prenesite te hitre in brezplačne simulatorje letenja

  Če želite imeti vse te igre na svojih napravah, vam predlagamo različne predloge za prenos in namestitev; za mobilne naprave iOS in Android morate obiskati trgovino z aplikacijami svojega ali Play Store ali App Store, Če so vam všeč mobilne igre, ne spreglejte naših priporočil za igre konj in najboljših iger SpongeBob za Android.

  Vstavite ime katere koli od možnosti, ki jih priporočamo, in izberite možnost prenosa, če igra ni združljiva z vašo napravo, brez težav, preprosto pojdite v spletni brskalnik mobilni telefon in ga prenesite Apk katere koli igre, ki smo jo že omenili.

  V primeru, da ste računalnik, bi morali v brskalnik vnesite mib privzeto in poiščite stran za prenos igre; Celoten postopek je enostaven, preprosto ga morate prenesti in nato zagnati program.

  Tako boste imeli dostop do vse igre kar smo vam priporočili, ne pozabite, da so hitri, imajo neverjetno grafiko, so brezplačni, najboljše od vsega pa je, da delujejo brez internetne povezave, tako da lahko igrate kadar koli in kjer koli.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar