Glavni » android » Najboljši brezplačni programi za urejanje videoposnetkov za začetnike - Windows, Mac

Najboljši brezplačni programi za urejanje videoposnetkov za začetnike - Windows, Mac

AliExpress WW

Zahvaljujoč preprostosti, ki jo zagotavljajo mobilne kamere, je danes lahko vsak od nas ljubiteljski filmski ustvarjalec, snemanje nepozabnih trenutkov in celo čudnega amaterskega filma.

Snemanje je seveda zelo preprosto, urejanje pa ni tako enostavno. Zato vam bomo za pomoč pri tej nalogi predstavili nekaj programov za urejanje video resnično enostaven za uporabo.

Kazalo ()

  VideoPad Video Editor Professional

  Ta program ponuja prednosti aplikacije skoraj profesionalno vendar z veliko enostavnostjo uporabe.

  To je brezplačen program za Windows in Mac, s katerimi lahko med številnimi drugimi možnostmi delate z enim ali več posnetki, uvozite videoposnetke neposredno iz nekaterih modelov kamer, uporabljate učinke s polprofesionalnim dotikom in dodajate pripovedi.

  Ta odličen profesionalni urednik, kakršen je VideoPad Video Editor ProfessionaNa voljo je za takojšen prenos prek Amazona. To vam omogoča, da v realnem času vidite, kako potekajo vaši videoposnetki, in ko je rezultat všeč, izvozite pripravljeni posnetek v obliki, ki vam najbolj ustreza, ki je hkrati tudi pretvornik.

  Kate's Video Toolkit

  Zelo preprost program za tiste, ki niso preveč pretenciozni in samo iščejo nekaj preprostega in enostavnega za uporabo.

  Ta program vam omogoča, da poleg dodajanja izrežete, združite in združite dva videoposnetka zvočni in osnovni učinki urejanja. Če želite izvoziti rezultate, to brezplačna programska oprema vam omogoča, da z različnimi kodeki poiščete najboljšo možnost.

  Ta program, ki je na voljo samo za Windows, vam omogoča uporabo preskusnega obdobja 10 dni, po katerem boste morali še naprej plačati 19,95 USD..

  iMovie

  Če imate računalnik Mac, lahko s to aplikacijo ustvarjajte polprofesionalne filme tudi če o urejanju ne veste ničesar.

  Z iMovie lahko izvajate običajne funkcije, uporabite veliko število učinkov, uporabite vnaprej oblikovane predloge strokovni rezultati, ustvarjajte kombinacije med fotografijami in videoposnetki in celo sestavite svoj zvočni posnetek. Zagotovo se lahko v nekaj korakih naučite, kako v Macu z iMovie v Mac izbrišete ali odstranite zvok iz videoposnetka

  iMovie ima tudi zanimivo možnost pravilni trhli posnetki, stabilizira sliko, uporabi barvne učinke, uporabi prehode in deluje tudi z HD video posnetki. Ko končate, lahko svoje stvaritve izvozite v računalnik ali jih objavite neposredno na platformah, kot sta Vimeo ali YouTube..

  Windows Movie Maker

  Ali ste vedeli, da je Windows Movie Maker program za urejanje videoposnetkov za začetnike, in hitro boste spoznali število možnosti, ki jih ima, in da je vsaka od njih vidna s prostim očesom, to je dobra stvar njenega vmesnika, ki je povsem preprost in vam omogoča hiter dostop do katere koli funkcije, ki jo želite uporabiti za zadevni videoposnetek

  VSDC Free Video Editor

  Brezplačni urejevalnik, ki vam omogoča uporabo številnih možnosti, ki jih najdemo samo v plačilni programi.

  Med možnostmi, ki nam jih omogoča VSDC Free Video Editor, so: izrežite, prilepite in se pridružite video posnetkom, združite posnetke, uporabite učinke in prehode na ravni, dodajte zvok in zvočne učinke ter izvozite datoteke v najrazličnejših oblikah.

  Studio Cantasia

  Studio Cantasia je eden izmed najbolj znani in priznani video montažerji kar je v veliki meri posledica njihovega lahko razumljivega menija možnosti.

  To svojim uporabnikom omogoča uporabo vseh vrst prijetnih funkcij, kot je snemanje računalniškega zaslona med pogovorom ali klepetom. Trenutno je na voljo brezplačno za uporabo v operacijskih sistemih Windows in Mac..

  Filmora

  Mnogi ga štejejo za idealen program za učenje novincev o ustvarjanju avdiovizualnih vsebin, saj svojim uporabnikom ponuja nekaj orodij, ki so zelo enostavna za uporabo in razumevanje. 

  Poleg tega, da je to programsko opremo za urejanje mogoče dobiti popolnoma brezplačno. 

  Soočeni z vsem zgoraj navedenim že lahko rečete, da veste, kaj so najboljši programi za urejanje in ustvarjanje avdiovizualnih vsebin na voljo v današnjem digitalnem trženju.

  Najboljše je, da se lahko naučiš uporabljajte jih intuitivno in brez težav Če ne veste o tem svetu, kaj drugega pa poznate? odgovor pustite v komentarjih.

  Ostanite z nami in našli boste tudi najboljše aplikacije za urejanje videoposnetkov na vašem mobilnem telefonu.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar