Glavni » alibaba-info » Najboljši krovi, ki jih lahko zgradite z Ice Golemom v Clash Royale

Najboljši krovi, ki jih lahko zgradite z Ice Golemom v Clash Royale

AliExpress WW

V igri Clash Royale obstaja novo pismo, to je ledeni golem In čeprav se zdi, da ni zelo dober, se je v desnem krovu izkazal za zelo učinkovitega. Najboljša stvar pri tej kartici je, da porabi le 2 eliksirja, čeprav je to tudi eden od razlogov, zakaj se zdi, da je šibka, samo vedeti morate, v katerih krovih jo uporabljati.

Kazalo ()

  Na ta način boste lahko zmagali s krogovi Golema

  Ledenega golema je mogoče dobiti iz arene 8, v zamrznjenem vrhu, torej vse igralci iz arene 1 do 7 pohiteti bodo morali, če jo bodo želeli imeti. Če naletite na nekoga, ki ga že ima, lahko uporabite trike, ki jih najdete na naslednji povezavi, da ga lahko ustavite.

  Če imate to pismo in v resnici ne veste v katero palubo bi jo postavili, Povedal vam bom, kateri so najboljši krovi, v katerih lahko uporabite Ice Golem.

  Preden nadaljujemo z vadnico, priporočamo nekaj takega zagotovo vam bo veliko služil v prihodnosti In na neki točki vam bo celo zelo pomagal, gre pa za to, kako se lahko izognete prepovedi v igri Clash Royale.

  Ker se velikokrat zgodi, da ne vemo, da kršimo politike Supercell, zato kršimo nekatera pravila in zgodi se, da nam prepovejo račun zato je zelo pomembno biti previden pri tovrstnih stvareh.

  Prvi krov: Bloodhound, Golem in samostrel

  Veliko jih je ki niso preveč naklonjeni samostrelu in gonjo lave, toda s tem krovom boste imeli močno in močno kombinacijo.

  -Samostrel

  -Goblini

  -Lava hrt

  -Ledeni golem

  -Tesla

  -Ledeni mag

  -Ognjena krogla

  -Ogledalo

  V tem primeru Ledeni Golem postane glavni junak, to je zato, ker je pred samostrelom, zato paralizira tekmeca, na ta način se samostrel ne ustavi. Takrat bi lahko trajalo več kot pol stolpa. Vzhod je eden najmočnejših krovov kaj boš našel.

  Mogoče je zmagati v bitki z najboljšimi krovi Ledenega Golema

  Če začenjate v svetu Clash Royale in želite biti odličen igralec te neverjetne igre epskih bitk je najboljše, da veste vse o legendarnih bitkah, skrinjah, prvenstvih in kartah, vse skupaj z zelo popolnim vodnikom, tako da boste izvedeli vse, kar potrebujete o igri.

  Drugi krov: Hog Rider in Ice Golem

  Če vnesete povezavo, ki sem vam jo prej pustil, boste videli da je Montapuercos ena najboljših strategij z golemom.

  -Vozite prašiče

  -Stražarji

  -Ledeni golem

  -Okostnjaki / Ledeni žganja

  -Inferno stolp

  -Strup

  -Prenesi

  -Zbiralec eliksirjev

  Če boste uporabljali ta krov ključno bo metanje veliko stvari z montapuercosi Na ta način boste zavedli svojega tekmeca, a tudi s stolpa si boste vzeli veliko življenja. S peklenskim stolpom imate lahko dobro obrambo, v primeru Golema, saj bo šel pred montapuercos, paraliziral tekmeca med napadi.

  Če vam je všeč Ledeni golem, boste še veliko bolj radi vedeli, kako se lahko igrate z gonjo lave, drvarjem in hlodom, tako da zmagati v vseh bitkah, Poleg tega obstaja nekaj trikov, ki vam bodo zagotovo všeč, ker bodo iz vas naredili odličnega igralca.

  Pri nivoju ledenega golema boste morali biti zelo previdni

  Tretja paluba: Ledeni golem in peklenski zmaj

  V primeru, da imate Peklenski zmaj, katera je nova legendarna karta, ki bi jo lahko dobro kombinirali.

  -Peklenski zmaj

  -Lokostrelci

  -Ledeni golem

  -Skeleton Army

  -Ledeni mag

  -Otroški zmaj

  -Ognjena krogla

  -Žganja ognja

  Ključ tega krova bo uporaba peklenskega zmaja, če bi prišel do stolpa, bi mu v kratkem času vzel veliko življenja. Iz tega razloga je to to Golem in otroški zmaj bosta nadaljevala, ko bo sovražnik ubil Golema, bo ohromljen, tako da bo takrat peklenski zmaj lahko odstranil stolp.

  Da bo kartica delovala, jo morate imeti na visoki ravni, to je precej posebno pismo zato ga boste morali imeti na isti ravni kot ostale posebne ponudbe, ki jih imate na krovu. To je zelo pomembno, saj bi se v nasprotnem primeru lahko izkazalo, da vam noben krov ne ustreza.

  Če želiš prenesite igro na mobilno napravo Android ker je svet te spektakularne igre pritegnil vašo pozornost, jo lahko prenesete iz trgovine z igrami pod imenom Clash Royale.

  Upamo, da vas Ta vadnica mi je bila zelo všeč tako da lahko v vseh bitkah Clash Royale zmagate z najboljšimi krovi Ledenega golema, poleg tega pa boste postali odličen zmagovalec.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar