Glavni » alibaba-info » Najboljša mesta z gnezdi in pokestandi za lovljenje Pokemonov v Čilu

Najboljša mesta z gnezdi in pokestandi za lovljenje Pokemonov v Čilu

AliExpress WW

Pokemon GO je brezplačna lokacijska video igra za naprave iOS in tudi za Android, ki, je sestavljen iz iskanja in zajemanja likov iz sage Pokémon Skriti na dejanskih lokacijah in v boju z njimi, kar vključuje fizično krmarjenje po mestnih ulicah, da bi napredovali, trenerji bodo lahko zajeli Pokémone, dokler ne zaključijo zbirke.

Pokémon Go je bil predstavljen na mednarodnem trgu, začenši med drugim z ZDA, Novo Zelandijo. A za Latinsko Ameriko je prišel šele leta 2016, začenši z igrami v Riu, kjer je bil uspešen,  Čile se tej pokemonski mrzlici ne izogne, od leta 2019 ima safari območja za iskanje, lov in boj proti številnim vrstam te vrste.

Poti za igranje Pokémon Go v Santiagu de Chile so številne in se razlikujejo vsaka dva tedna, odkrijejo jih lahko sami ali v tekmovalnih skupinah, Pokémon Lahko so na hribu, trgu ali v okolici urbanih kompleksov kot univerze.

Pokemon gre zdaj Na voljo je v več latinskoameriških državah, Čile, med njimi, in milijoni uporabnikov so že prenesli to igro, da bi se pridružili veliki mreži virtualnega sveta Pokémonov.

Nobenega dvoma ni, da je Pokémon Go od uradne predstavitve igre povzročil veliko besa, zlasti v Čilu nekaj ur po uradnem zagonu v Trgovina z igračami.

Vendar mnogi igralci iščejo nasvete za hitrejše iskanje Pokémona, tukaj pa je nekaj nasvetov kje najti Pokémona v Čilu.

Tu lahko najdete zelo dragocene informacije, ki jih lahko hitreje pokemon in tako dopolnite svoj Pokedex.

Prav zaradi tega priporočljivo je igrati Pokémon Go tam, kjer je veliko ljudi, na primer v bližini parka ali nakupovalnih središč.

Nekateri igralci Pokémon Go trdijo, da je nekaj legendarnih Pokémonov mogoče najti na pokopališčih, zato, če vas tovrstna mesta ne motijo, lahko poskusite.

Kazalo ()

  Kje dobiti legendarni Pokémon

  Kot že mnogi mislijo, so Legendarni Pokémoni najbolj iskan razred Pokémonov v igri, saj imajo veliko več moči kot ostale vrste.

  Zaradi tega so na zelo težko dostopnih mestih in mnogi se bodo vprašali, kje so ti kraji. No, nekaj krajev najdemo v Santiagu de Chile in ne nujno na pokopališču.

  Med kraji, ki jih lahko iščete, so:

  • Hrib Santa Lucia.
  • Cerro San Cristóbal.
  • zasnežena dolina.
  • Rezervoar El Yeso.
  • Farellones.

  To je nekaj področij, kjer bi jih lahko našli dobre vrste pokémonov za ulov. Ampak ne pozabite, da bi morali imeti pri roki nekaj pokebal, in če jih nimate, je tukaj vodnik za preprosto pridobivanje Pokémonov.

  Kje najti Pokémona v Čilu

  Druga možnost, ki jo lahko upoštevate, če iščete kje najti Pokémona v Čilu je obiskati nekatere nogometne stadione, saj je gotovo, da boste na teh območjih našli veliko različnih teh bitij.

  Najdete lahko tudi Pokémone v različnih nakupovalnih središčih države Po mnenju nekaterih igralcev, ki prihajajo na ta področja vsak dan, da bi izpolnili svoj pokedex, imajo zelo dobre spretnosti. Poleg tega lahko v teh krajih najdete tudi veliko postankov.

  Najbolj prenesena igra v Trgovini Play

  Če še niste del sveta Pokémon Go, ga lahko preprosto prenesete v svoj mobilni telefon Android, saj je na voljo v popolnoma brezplačno v Trgovina Google Play.

  Seveda prej Preveriti morate, ali vaš mobilni telefon izpolnjuje minimalne zahteve za namestitev, v nasprotnem primeru boste prejeli sporočilo, da vaš mobilni telefon ni združljiv ali da je aplikacija ustavljena. V bistvu vaš mobilni telefon potrebuje kamero, žiroskop in merilnik pospeška za pravilno predvajanje Pokémon Go.

  Zdaj, ko poznate nekaj krajev v kraju kje najti Pokémona v Čilu, Kaj še čakate, da dopolnite svoj Pokedex? Pojdite ven in ujemite najredkejše in najmočnejše Pokémone.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar