Glavni » alibaba-info » Najboljše igre, podobne ali podobne Mario Bros, za igranje na mojem mobilnem telefonu Android

Najboljše igre, podobne ali podobne Mario Bros, za igranje na mojem mobilnem telefonu Android

AliExpress WW

V svoji zgodovini imamo dostop do video iger, obstajajo številne igre in konzole, če pa obstaja igra, ki nas je zaznamovala že od otroštva, s katero smo uživali in si jo delili, medtem ko bomo prestopali nivoje, je to nedvomno Super Mario Bros

Če bi povzeli, katere so najpomembnejše franšize za videoigre v zgodovini, bi praktično malokdo dvomil, da je slavni Mario Bros je vsaj med prvih 10 ali top 5 iz katerega koli seznama.

Ta slavni lik, ki je ustvaril franšizo, ki jo je razvil Nintendo, je ena največjih klasik v zgodovini, Ker je na voljo za svetovno prepoznavnost, saj je na voljo za konzoli Nintendo in Super Nintendo, je zdaj v operacijskih sistemih Android zelo zahtevan, da v polni meri uživa v igri

Seveda bodo vsi, ki jih je Mario Bros kdaj zabaval, vedeli, da naslov ima glavni lik, ki ni nihče drug kot Mario, navadno ga spremlja njegova desna roka Luigi, skupaj pa se morata seveda spoprijeti z vsemi izzivi.

Vse, kar Mario počne, je teči, hoditi in skakati po ploščadih, odpravljati sovražnike, ki se pojavijo, kar lahko preprosto stori s skoki na glavo, vsaj dokler ne pridete do cilja: brezplačna princesa Peach, kot vsak superheroj in seveda ob njenem neločljivem prijatelju Luigiju.

Preden lahko pridete do gradu, kjer je ugrabljena princesa preiti številne ovire in se borite s Koopo, preden dosežete brskalnik in zaključite misijo osvoboditve princese

Kazalo ()

  Igre v slogu Mario Bros

  Nedvomno, Mario Bros je ena najboljših iger na platformi doslej, In prav zaradi tega je marsikdo prenesel in igral različne alternative v Mario Bros igrah za Android, ki so na voljo, čeprav je seveda možno tudi, da so jih že vsi premagali.

  Nestrpno smo čakali, da ima aplikacija Play Store svojo platformo Super Mario Bros igre, za Android, a kot že vemo, je šlo navzgor in iskanje je bilo neuspešno.

  Če je to v vašem primeru, priporočamo, da pregledate ta članek, v katerem vam bomo pokazali do tri naslove Mario Bros za telefone Android, kar zagotovo v veliki meri vas zabavajo.

  Najboljše igre, podobne Mario Bros

  Super Tux: Super Tux je prva izmed alternativnih iger Mario Bros da menimo, da bi morali podrobno vedeti, kako se zabavati s takim sistemom platforme. V tem smislu je treba reči, da gre tudi za stransko pomikanje, ki stavi na pustolovščino kot razlog za to, da.

  Tu je glavni lik pingvin, ja, toda mehanika naslova so si precej podobni, in lahko postane odlična možnost za odrasle in mlade.

  Skrivne kronike Maryo: Zdaj se uvrščamo v drugo izmed podobnih iger Mario Bros. za Android, Secret Maryo Chronicles, in v tem primeru v tisto, ki jo lahko vidimo na sliki, ki spremlja članek, in to nedvomno precej je navdihnjena z izvirno igro.

  Grafika je neposredno enaka kot pri franšizi Nintendo in z njo bomo morali premagati vse ravni gibanja skoraj izsledila gibanja Maria Brosa.

  Sestre Giana: in končujemo ta članek o najboljših igrah v slogu Super Mario za mobilne telefone Android, iz roke Sestre Giana, naslov, ki ima malo opravka, vendar dodaja ne samo elemente te prvotne franšize, temveč tudi Sonic, drugo zelo cenjeno.

  Glede tega naslova je treba opozoriti predvsem na to, da je združil najboljše od obeh, poleg tega, da vaša grafika je zelo dobro narejena, in to je izjemno zabavno.

  Katere od teh iger v slogu Mario Bros za mobilne naprave Android so vam najbolj všeč??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar