Glavni » alibaba-info » Najboljše, igre, izzivi, vprašanja in ankete na Instagram Stories

Najboljše, igre, izzivi, vprašanja in ankete na Instagram Stories

AliExpress WW

Instagram je z leti postajal vedno bolj priljubljeno med mlado publiko, tudi njihove zgodbe so se še bolj uporabljale. Zato vam danes med drugimi zabavnimi dejavnostmi, ki jih lahko izvajate, ponujamo najboljše igre za Instagram Stories..

Instagram Stories ali vaše ime v španščini instagram zgodbe, Kot radi rečete, so to tista funkcija, ki jo je platforma dodala pred nekaj leti in je sčasoma postala zelo priljubljena. Kjer lahko med drugim delimo situacije, video posnetke, fotografije, spise. Kar bo našim sledilcem vidno le kratek čas, torej niso stalne publikacije..

To je zato, ker te zgodbe izginejo po 24 urah, v tem času pa imajo dostop vsi naši sledilci in lahko vidijo, kaj objavljamo. Lahko tudi reagirajte ali nam odgovorite s komentarjem, vendar jih drugi ljudje, ki nas spremljajo, ne bodo videli, saj je to velika razlika med zgodbami in običajnimi publikacijami.

Kazalo ()

  Najboljši izzivi za Instagram Stories

  Zgodbe so bile dodane tako, da je uporabniki delijo trenutke bega, edini, ki jih morda ni vredno zapustiti na steni, na primer nekakšna hrana, prodajalna, inspirativna fraza, med drugim.

  Nekaj ​​običajnega, kar se zgodi v družabnih omrežjih, pa je, da ljudje radi delajo izzive in vedno vidijo pot do tega igrajte se z vsemi svojimi prijatelji, Zdaj je postalo modno uporabljati Instagram zgodbe za tovrstne dejavnosti in v tem članku vam želim povedati, kateri so najboljši izzivi za Instagram zgodbe.

  Izziv je kar velik radoveden in predvsem smešen, kjer je ideja v bistvu posneti fotografijo z eno roko, ki prekriža hrbet, dokler je ne postavite na drugo stran telesa in se v bistvu dotaknete celotnega trebuha. Precej redek izziv, toda tak, ki so ga želeli preizkusiti mnogi in je na tem družbenem omrežju postal priljubljen.

  Nato pride klasika izziv vprašanja, Če želite videti, katera oseba, ki vas spremlja na Instagramu, vas bolje pozna, je klasika, pravim, zakaj se je to veliko storilo tudi na socialnem omrežju Facebook, na ta način lahko vidite tudi, kako dobro vas ljudje okoli vas poznajo in spremljajo vas na Instagramu.

  Najboljše današnje dejavnosti v Instagramu

  Kot smo se ukvarjali, so ti izzivi resnično dinamičen in zelo smešen da mine čas, poleg tega pa je v prostem času zelo raztresen. Z leti se vsak dan razvija vedno več dejavnosti, ki jih lahko izvajamo tako s prijatelji kot z ljudmi, ki jih ne poznamo. Spodaj jih bomo navedli.

  Drug izziv je postavitev table z napisom "Ali sem ti všeč?" Povej mi po sporočilu ”, med drugim. Čeprav nedvomno za sprejetje tovrstnega izziva morate biti res pogumen, No, ne samo, da kdo osebi pove, da mu je všeč, za preprost izziv Instagram zgodb. Prav tako ni zelo zrelo, da bi se tako resno izpovedovali v ljubezni..

  Dodajanje k njemu obstajajo zelo priljubljeni izzivi ustvarili zvezdniki in vplivneži, ki poleg izpolnjevanja izzivajo tudi druge, naj jim sledijo. To so lahko med drugim petje, ples, šport, hrana, potovanja..

  Kje za slavni izpolnjujejo iste, in na koncu izzovejo poljubno število ljudi, naj to nadaljujejo, to izzove druge itd. Obstaja še veliko drugih zanimivih in zabavnih izzivov, z malo domišljije pa si lahko ustvarite tudi svoje izzive.

  Upoštevati je treba, da ni nujno, da je to nekaj preveč dodelano ali zapleteno, stvar malce uporabe domišljije. Kje lahko označite svoje prijatelje in jih spodbudite, naj nadaljujejo s to dinamiko. Bodisi v Instagram zgodbah, z zasebnimi sporočili ali preprosto z objavljanjem fotografij ali videoposnetkov. Prepustite se svoji domišljiji, vi ste tisti, ki ustvarjate najboljše izzive za Instagram prihodnosti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar