Glavni » alibaba-info » Najboljše motoristične dirkalne igre za Android brez interneta brezplačno - motociklistične igre brez povezave

Najboljše motoristične dirkalne igre za Android brez interneta brezplačno - motociklistične igre brez povezave

AliExpress WW

Če običajno berete naše članke, se boste spomnili, da smo takrat izdelali takšnega, ki je bil všeč mnogim našim bralcem, posebej v zvezi z najboljšimi avtomobilskimi igrami za Android. Seveda pa kupimo, da bodo nekateri naši oboževalci raje imeli motocikle kot avtomobile in zato ob tej posebni priložnosti želeli smo se še posebej osredotočiti na vse.

Kar se zgodi, je, da smo dolgo vedeli, da imamo dolžnost pregledati, katere se nam zdijo najboljše igre motocikel za Android, najboljše motociklistične aplikacije za telefone danes. Zdaj smo se potrudili, da smo našli tiste, za katere menimo, da so najbolj zabavni v tem segmentu, zato ne moremo nehati priporočati, da nadaljujete z branjem.

Kazalo ()

  Najboljše motociklistične igre za mobilne naprave

  Preizkusna različica 3 (prenos)

  Prva izmed motorističnih iger, ki vam jo želimo priporočiti, je Preizkusna skrajnost 3, o katerem bomo rekli, da gre za tretji del ene najbolj znanih sag v tej kategoriji, ki bo zahtevala največ od nas. Ali bomo v tej motociklistični igri za Android morali pokazati neverjetne reflekse, da se izognemo oviram, celo tekmovanje s svojimi Facebook prijatelji, lahko izboljšate uspešnost svoje igre.

  Brezplačna kolesarska dirka (prenos)

  Brez kolesarskih dirk Verjamemo, da bi morali vedeti, da je to ena izmed aplikacij za motocikle ali kolesa, saj je njegova priljubljenost posledica dejstva, da bomo morali mobilni telefon nagniti in biti natančni za vsako gibanje. In čeprav se je enostavno naučiti, kako ga uporabljati, potem postane neskončen s svojimi 19 svetovi in ​​več kot 150 skladbami, ki nas bodo v nekaterih primerih resnično obnorele..

  Moto X Mayhem 1.0 (prenos)

  Preidemo na Moto X Mayhem 1.0, tretji od motociklistične aplikacije za Android, križna igra, ki jo bodo cenili ljubitelji te discipline, medtem ko bodo krožili poti in skakali med različnimi ovirami. O tej igri moramo hkrati poudariti, da ima zelo dobro grafiko in da vas bodo učinki vsakega padca prijetno presenetili.

  Ducati Challenge (prenos)

  Če razmišljamo o motociklih, vemo, da je Ducati v zgodovini eno največjih podjetij v tem segmentu, in če ste ljubitelj tega, boste zagotovo vedeli, kako ceniti njegovo posebno igro, Ducati Challenge. V tem boste našli najboljše motocikle podjetja, kot so Borgo Panigale: Monster 1100 EVO, Hypermotard 1100 EVO SP, Diavel Carbon, Multistrada 1200 S, Streetfighter S ali Multistrada Pikes Peak.

  Red Bull X-Fighters brezplačno (prenos)

  Red Bull X-Fighters brezplačno, ena najboljših motociklističnih iger za mobilne telefone, ki je idealna predvsem za ljubitelje prostega sloga, do te mere, da se bomo morali naučiti izvajati vse mogoče trike. Če želite biti najboljši, boste morali biti prevladujoči na šestih razpoložljivih lokacijah, medtem ko se lahko igrate z Dannyjem Torresom, najslavnejšim Špancem na svetu prostega sloga.

  Druge motociklistične aplikacije: Motorcycle Racing

  Kot ste videli, obstajajo različni motoristične dirkalne igre za zabavo ob hitrosti in adrenalinu, vendar vam pred zaključkom želimo pokazati še eno, ki vam lahko pomaga, da se boste prijetno zabavali. 

  Z roko v roki z Game Division Racing je igra vožnje z motorjem "Motorcycle racing ". Ta igra je najdena na voljo za vse naprave. V njem lahko vozite skozi promet in na razburljivih in hitrih dirkah. 

  Ti lahko vozite se z izbranim motociklom po ulicah mesta, predorih in drugih krajih, ki predstavljajo izziv za igralca. S svojim vozilom lahko izvajate kaskade in ste najboljši pred ostalimi tekmeci.

  Za optimalno izvedbo te super igre morate imeti Naprava s sistemom Android 4.1 ali novejšim, Poleg tega je za namestitev potrebno 30 milijonov prostora. 

  Razmislite o a Igram se z blago stopnjo nasilja, zato je kvalifikacija za osebe, starejše od 10 let. V Trgovini Play ima več kot 78.755 komentarjev in je ocenjen s 3,3 zvezdicami. Preden ga naložite, upoštevajte, da ima oglase, zato, če ne želite prekiniti, bodite previdni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar