Glavni » alibaba-info » Najboljše spletne nogometne igre za več igralcev iz trgovine Google Play za Android

Najboljše spletne nogometne igre za več igralcev iz trgovine Google Play za Android

AliExpress WW

Da ste velik ljubitelj nogometa, pa tudi vse, kar je povezano s tem spektakularnim športom. Zagotovo vam bodo všeč videoigre s to temo, ki jih lahko igrate v skoraj vseh napravah, najsi bo to osebni računalnik, tablični računalnik, konzola in celo naša mobilna naprava..

Danes pa vam bomo pokazali, katere najboljše nogometne igre lahko prenesete na svoje naprave s sistemom Android, tako da boste med zabavo postali najboljši igralec med vsemi.

Prednost teh iger je, da so več igralne, tako da lahko igrajte jo s prijatelji ali družino. Tako se boste zabavali in se zabavali drugače, medtem ko bodo oni odkrili, kdo je najbolj okreten na igrišču..

Kazalo ()

  Katere so najboljše nogometne igre za Android?

  Spodaj so nekaj neverjetnih nogometnih tekem z veliko ponudb, zato nadaljujte z igranjem vseh!!

  Super RotcketBall

  Super Rotcketball je tisti, ki bo mnogim podoben Rocket League na PlayStationu. Vse, kar morate storiti, je, da se čim večkrat pretvorite, a namesto igralcev, kot običajno, morate voziti avto. To je dokaj preprosta igra, zabavna, v kateri se lahko igramo tudi na spletu z drugimi udeleženci in seveda brezplačno.

  Nogomet na glavo

  Je ena izmed najljubših nogometnih iger za uporabnike naprav mobilni iOS in Android, in tudi popoln za ljubitelje prvoosebnih naslovov. Čeprav je eno najpreprostejših, ki ga boste našli na tem seznamu, je precej zasvojenost.

  Cilj junak

  To je še en naslov, ki za svojo grafiko zagotovo ne bo prejel nobene nagrade, ima pa vse, kar lahko pričakujemo od prvoosebne nogometne tekme. Zanimivo pri tem je, da je idealen za tiste uporabnike, ki želijo z žogo prepustiti vse, kar je v njihovi moči, saj število driblingov, ki jih je mogoče poskusiti zelo je zanimivo.

  Flick ustrelil 2

  V tem primeru Flick Shoot 2 Že sama po sebi je ena tistih, ki nas osvoji na prvi pogled zaradi svoje izjemno uspešne estetike. Ima tudi več igralnih načinov, zato je možno, da vas bo osvojil še dolgo. Če želite vedeti, za kaj gre, je treba najprej in predvsem izzvati drugega igralca, da ugotovi, kdo doseže največ golov iz prostega strela..

  Popoln udarec

  V tem primeru imamo enega, ki bo razveselil vse tiste, ki menijo, da so najboljši na svetu, ko gre za kazni. Je preprosta, a zabavna igra, genialno, ki ima celo vgrajen spletni način. Tudi ko premagate izzive, boste odklenili novo vsebino, ki jo bo naredila še bolj privlačno..

  New Star Soccer

  Še ena preprosta, a zelo zasvojenost, ki vas ne bo prepričala v samo sekundi, saj njena grafika ni najboljša v tem segmentu. Poleg tega je zelo dobra igra vlog, v kateri boste morali nadaljujte življenje nogometaša z vseh vidikov, s posebno pozornostjo, da bo vsaka vaša odločitev odtehtala vašo kariero.

  Strelci pokala Toon!

  Ta naslov se v veliki meri razlikuje od ostalih, ki jih lahko predlagamo, ker so tu protagonisti iger nihče drug kot risani junaki iz mreže. Ta igra se imenuje Toon Cup Scorers! In čeprav je za razliko od mnogih prejšnjih, ki smo jih naučili, v vašem primeru za uporabo le-tega treba plačati, gre za naslov, ki je res vreden vsakega centa, kolikor stane.

  Nogometna igra SkillTwins

  Zdaj bomo govorili o tem Nogometna igra SkillTwins, produkcija dveh bratov youtuberjev, skozi katero bomo odkrili ogromno elementov, ko bomo pokazali svojo sposobnost in talent.

  FIFA Mobile

  Čeprav je res, da mnogi uporabniki pogosto kritizirajo nadležne posodobitve, ki jih ta igra predstavi vsako leto, ne moremo ne poudariti, da gre za resnična referenca v segmentu, poleg ene najboljših stav s stališča grafike in igranja.

  V obeh primerih moramo to pojasniti Ne gre za FIFA 2017, zato morate upoštevati to podrobnost, ne da bi bilo njeno ime podobno.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar