Glavni » alibaba-info » Najboljše strateške igre za Android in iPhone brezplačno brez interneta

Najboljše strateške igre za Android in iPhone brezplačno brez interneta

AliExpress WW

Ker Android ni samo operacijski sistem za Mobilni telefoni, je veliko več od tega in v tem operacijskem sistemu lahko uživate v najrazličnejših igrah.

Ali želite vedeti, katere so najboljše strateške igre za Android? Le nadaljevati morate z branjem, kajti spodaj boste našli tiste, ki so nam vsaj najbolj všeč, in tiste, ki so nam jih nekaj ukradli. ure pred zaslonom.

Danes obstaja veliko različnih iger, ki jih lahko prenesite na našo napravo, ker jih imamo na dosegu preprostega klika, niso več kot prej.

Ker prej ste morali iti k strojnikom ali imeti a konzolo, da jih lahko predvajate, danes pa imamo vsi naprave, na katere lahko prenesemo številne igre iz otroštva ali nove igre, bolj aktualne, z boljšo grafiko ali navidezno resničnostjo

Kazalo ()

  To so strateške igre za Android, ki jih morate igrati

  Taktilne vojne: V resnici gre za precej radovedno igro, v kateri boste morali v bistvu obarvati svoje sovražnike. Če se sliši precej radovedno, resnica pa je, da gre za zabavno igro.

  Z zelo lepo estetiko, zabava na vse načine, To je idealna igra za kateri koli starostni razred, če vam je všeč strategija in tovrstna grafika, potem je ta igra res nekaj, kar morate igrati.

  Pay Inc: Vsekakor nima zelo impresivne grafike, pravzaprav bi lahko rekli, da gre za preprost zemljevid z animacijami. Toda sama igra je precej zasvojenost. Kjer morate v bistvu tako ali drugače pogasiti človeško raso.

  Ker lahko uporabite raznolike serije virusov da bi to uspelo. Izračunane epidemije, po malem boste z napredovanjem odklepali nove. Če vam je torej všeč adrenalin, si naložite Pague Inc, ki vam bo všeč.

  Doba civilizacij: Igra je usmerjena, vendar kljub temu danes ni preveč priljubljena vsaj v strateških igrah. Ta naslov je v vseh pogledih precej zasvojen.

  Moraš osvojiti svet, za to boste morali izbrati civilizacijo in začeti počasi napredovati, da postanete svetovna sila, ki bo zmogla nad vsem.

  Je precej zapleteno, kljub dejstvu, da se na prvi pogled zdi preprosta igra, še en kup, vendar je precej zabavna, zato se lahko odločite za prenos Age of Civilizations

  Call of Duty: Heroes: Lahko bi rekli, da je podoben številnim priljubljenim igram. A ker je franšiza Call of Duty nekoliko bolj realistična od iger, ki smo jih navadno videti v Androidu.

  Recimo, da mešate ravno to, kar že imamo v tem operacijskem sistemu, z malo realizma, nič novega pod soncem. A tudi igra ni slaba, ravno nasprotno, zato jo tudi uvrščamo na ta seznam.

  Verjetno ena od zvrsti video iger, ki jih Android najbolje obravnava, tista, ki se je razvila dokaj dobro in v vseh razlogih, saj je zaslone na dotik preprosto super igrati strateške igre na Androidu.

  Zato želim v tem članku priporočiti 5 najboljših strateških iger za Android da vem in zaradi katerih sem izgubil nekaj ur svojega življenja.

  Kateri je seznam najboljših strateških iger za Android

  Vojni stroji: Če ste ljubitelj ne samo strateških iger za Android, ampak imate radi tudi vojne naslove, potem je ta igra nedvomno za vas.

  In v bistvu boste morali izbrati rezervoar, ki ga lahko na vse načine izboljšate in se v bistvu sproti borite proti prijateljem z več igralci, ki to je vsaj zasvojenost, zato premislite, preden naložite War Machines.

  Kraljevska hitenja: V bistvu se moraš braniti, vendar zato ni nekaj preprostega ali dolgočasnega, lahko bi ti rekel, da gre za precej zasvojenost, s katero sem izgubil nekaj ur, ko so me poslali, da jo preizkusim, česar mi ni žal nasploh.

  Ker je zelo zabaven in se lahko borite na najrazličnejših zemljevidih, ko prenesete Kingdom Rush, je strategija pomembna in ko napredujete skozi igro, boste ugotovili, da ni vse tako, kot se zdi.

  Dan R Preživetje: Z idejo, podobno igri Fallout, boste v tej postapokaliptični igri morali preživeti v bistvu v svetu, ki je popolnoma uničen.

  Kje je tisto, kar morate storiti prečkajo celo državo spoznati svojo družino, ki v resnici še vedno ne veste dobro, ali so živi ali ne. Dokaj velika in zabavna pustolovščina, ki jo lahko vzamete kot strategijo, pustolovščino in celo RPG igro. Prenesite ga iz trgovine Play.

  Srčni kamen: Ta dragulj iz Blizzarda ne bi smel manjkati, za ljubitelje iger s kartami je treba brez dvoma igrati ta naslov, pri katerem je strategija bistvena.

  Izziv je, da malo po malo postane zasvojen, naslov, ki ima za sabo zgodbo, kjer želite nadaljevati s preiskovanjem vedno več, ne morete se ustaviti, postane zasvojen, njegova grafična kakovost, vmesnik, kako udobno je je. je igrati.

  Preprosto, a hkrati zahtevno, je preprosto vzvišeno. Torej ste se odločili, da si naložite Heartstone, zagotovo boste lahko preživeli ure zabave strategije razmišljanja.

  Doba civilizacij: Tu se ne bom preveč podaljšal, toda v tej igri moraš v bistvu prevzeti svet. Si pripravljen? Prenesite ga varno iz Trgovine Play.

  Kot lahko vidite, obstaja veliko neskončnih iger, ki jih lahko prenesete brezplačno, Bodisi zato, ker imate prosti čas za igro ali ga želite izkoristiti za odpravo stresa.

  Kaj si misliš o vseh teh igrah? Katere ste se odločili za prenos?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar