Glavni » alibaba-info » Najboljše igre za boj proti dinozavrom 3D Rebo Robots za telefone in tablične računalnike Android

Najboljše igre za boj proti dinozavrom 3D Rebo Robots za telefone in tablične računalnike Android

AliExpress WW

Minilo je tisoče let, odkar so dinozavri izumrli, a še vedno vse, kar je povezano z ta čudovita bitja Lahko pritegne pozornost mladih in starejših, morda je zato tako pogosto, da v trgovini Google Play najdemo igre z dinozavri.

Dinozavri igrajo v bojnih igrah, lovskih igrah, simulatorjih in celo virtualne igre za hišne ljubljenčke, zaradi tega boste porabili ure zabave. 

Kazalo ()

  Najboljše igre dinozavrov v Trgovini Play

  Navidezni hišni ljubljenček: dinozaver

  To je zabavna in zabavna igra, ki se otrokom priporoča, da se naučijo vsega, kar je povezano z obveznostmi kaj je potrebno, da imaš hišnega ljubljenčka.

  Cilj igre je poskrbeti za malega dinozavra živi sam na otoku. Igralec mora paziti, da njegov ljubljenček je, kopa se, spi in se celo nauči zabavnih veščin, kot je igranje nogometa.

  V igri ni le skrb za dinozavra, ampak vključuje 15 mini iger s katerimi lahko dobite kovance, ki bodo pripomogli k izboljšanju oskrbe tega virtualnega ljubljenčka.

  Aplikacija deluje na napravah s sistemom Operacijska različica Android 4.0 ali več in za namestitev potrebuje 31 MB prostega prostora.

  3D simulacija dinozavrov

  To je igra, v kateri pridemo v kožo dinozavra živi iz prve roke izkušnjo življenja v juri, tako da jo lahko doživljate bolj intenzivno.

  Igralec lahko izbira med štiri različne vrste dinozavrov in potem se lahko sprehodite po jurskem svetu, čeprav boste morali paziti, da ne trčite z ostalimi živalmi.

  Zelo izjemen vidik te igre je, da ima nekaj zelo realistična grafika in podrobno, tako da ne razočara ljubiteljev dinozavrov.

  Aplikacija deluje na napravah, ki imajo operacijski sistem Android različica 4.0 ali kasneje. Za namestitev je potrebnih 31 MB brezplačno.

  Dino Hunter: Smrtonosne obale

  Gre za igro o dinozavrih, v kateri so tokrat plen. Igralec prevzame vlogo lovca, ki odpotuje na skrivnostni jurski otok loviti nekatere živali najhujši v zgodovini, za to boste sodelovali v zahtevni seriji "strelec ", ki vam bo pomagala izboljšati opremo.

  Kot pri drugih igrah te vrste lahko tudi vi uporabite plačajte s pravim denarjem da dobim boljše komplete.

  Grafika je bila zasnovana po realističnih jurskih modelih in s teksturo visoka ločljivost za izboljšanje igralne izkušnje. 

  Ta igra dinozavrov deluje na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih z operacijskim sistemom Android 3.0 0 višjih različic in zahteva 48 MB prostega prostora za namestitev.

  Dino Quest - igra dinozavrov

  To je strateška igra, v kateri moramo najti fosile. Raziskati ga je mogoče na kateri koli celini in izkopati, da bi našli fosile. Ko so zbrane vse kosti, je mogoče oblikovati okostje dinozavra in informacije o njem odkleniti.

  Ta aplikacija zahteva operacijski sistem Android 3.0 ali novejše različice in 38 MB prostega prostora v napravi.

  Neskončna igra Dino Robot

  Brezplačne igre dinozavrov za sestavljanje in boj z roboti dinozavrov. "Neskončna bitka z več roboti dinozavrov! Izberite robota dinozavra, ki ga želite, vozite se z njim, borite se z dinozavrom z drugimi roboti dinozavrov.

  Razne bojne poteze in barviti učinki. Vabimo vas k svet robotov dinozavrov. Upoštevajte, da bo novi robot Dino posodobljen. "

  Več priporočil za vas:

  Če tisto, kar vam je všeč, niso spopadi, temveč gastronomija, imamo za vas priporočila Kuhanje iger, boste videli, da imajo vsi razlike med seboj, da so nekateri namenjeni sladkarijam, drugi orientalskim pripravkom in zakaj ne, drugi namenjeni do klasičnih hamburgerjev, ki jih vsi razveselijo. V vsakem primeru sami lahko analizirate, katere druge možnosti na voljo na trgu.

  Se spomnite majhnih papirnatih lutk, ki so jih prodajali izven šole? Gotovo ste ga kdaj kupili in ga ure in ure oblačili ali se z njim igrali, kajti zdaj obstaja način igranja v prednastavljenem formatu, lahko si naložite igre oblačenja in tako podoživite svoje otroštvo ali preprosto poiščete nove obleke, ki celo lahko uporabite sebe.

  Ali če vam je všeč klasika, potem zagotovo tisto, kar iščete, so igre v slogu Mario Bros, ki vas bodo zagotovo spomnile na tiste čase, ki so se igrale na Nintendo konzolah, na vse svetove, izzive in različne igre, ravni in spremljevalce toliko ljubil Mario bratec.

  Vam je bilo všeč katero od naših priporočil za igre?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar