Glavni » amazon » Najboljša ozadja, slike in ozadja za mobilne telefone ali računalnike v Vojni zvezd

Najboljša ozadja, slike in ozadja za mobilne telefone ali računalnike v Vojni zvezd

AliExpress WW

Brez kakršnih koli dvomov Franšiza Vojne zvezd Je eden najpomembnejših vseh časov, še posebej v teh mesecih in letih, v katerih prihajajo novi filmi, ki vzbujajo navdušenje javnosti, je veliko uporabnikov, ki želijo svoje terminale prilagoditi čim bolj.

Vojna zvezd (v španščini znano tudi kot Vojna zvezd) je franšiza, sestavljena predvsem iz serije filmov, ki jih je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zasnoval ameriški režiser George Lucas.

Producirala in distribuirala jih je družba Walt Disney Company od leta 2012. Njegova zaplet opisuje izkušnje skupine likov, ki živijo v izmišljena galaksija in interakcijo z elementi, kot je "Sila", vseprisotno metafizično energetsko polje, ki ima "temno plat", ki jo povzročajo jeza, strah in sovraštvo.

Od svoje ustanovitve do danes se je pridružila in se ji še naprej pridružuje na tisoče privržencev, Zaradi njegovih posebnih učinkov in čeprav obstaja 11 filmov, jim vsem sledi več oboževalcev, ki do danes iščejo vse o franšizi.

Med temi oboževalci ne morete zamuditi tistih, ki želijo svoj telefon ali računalnik prilagoditi z najboljšim ozadjem v hd-ju in pokazati, da so oboževalci po srcu.

Natančneje, v tem smislu moramo poudariti, da obstajajo veliko možnosti v ozadjih Star Wars za Android, pokazali pa vam bomo nekaj alternativ, ki bi jih morali upoštevati v takih primerih.

Kar se zgodi, je seveda, da je Vojna zvezd ena izmed franšiz z več oboževalci, kot jih lahko najti po vsem svetu, in mnogi bodo verjetno v določenem trenutku želeli vedeti, kje najti ozadja Vojne zvezd za mobilne naprave.

Danes vam bomo skušali v zvezi s tem pomagati. Ne gre le za iskanje besednih zvez, kot je "Že zdavnaj v daleč oddaljeni galaksiji

...

"Ali " je sila lahko z vami ", ampak tudi ponuditi nekaj neverjetne slike za okrasitev zaslona mobilnega telefona.

Kazalo ()

  Kje lahko dobim najboljša ozadja Vojne zvezd za mobilne naprave?

  Ko gre za naš telefon, ga vedno želimo imeti najsodobnejša možna, Poleg tega, da bi ga prilagodili, si zato vedno prizadevamo, da bi nam bil primeren kakšen kovček, posebna slika ali video posnetki ozadij, na dosegu roke najboljša glasba, bližnja naša družabna omrežja itd..

  Kot smo že povedali, čeprav obstajajo različne metode za prilagoditev pametnega telefona, v nobenem primeru ne moremo izgubiti iz vida, da je eden najučinkovitejših povezan z spremenite ozadje, očitno eden najstarejših in najlažjih načinov prilagajanja telefona.

  V tem smislu morate upoštevati, da gre za precej preprost korak za korakom, da ne bi smel povzročati težav, čeprav je seveda najprej treba natančno vedeti, kje dobili te vsebine.

  Kako lahko ustvarite lastna ozadja po meri?

  Čeprav na splošno lahko to rečemo možnosti je veliko v mislih, ko pomislimo na prilagodljiva ozadja, Resnica je, da vsaj trenutno obstajajo nekatere aplikacije, ki na tem področju izstopajo nad drugimi.

  Če na primer želite prenesti ozadja iz Zvezdne vojne lopov ena, vedeti morate, da je ena najboljših možnosti v tem segmentu nihče drug kot HD Wallpapers for Rogue One, kamor lahko varno vstopite s te povezave.

  No, če je bila prejšnja aplikacija očitno posebej osredotočena na Star Wars Rogue One, tudi razumemo, da si jo bodo želeli tudi drugi uporabniki večja raznolikost Ozadja Star Wars.

  V vašem primeru vam bomo ponudili stran z ozadji Vojne zvezd, kjer boste našli ozadja Vojna zvezd Novo upanje, Imperija vrne udarec, Vrnitev Jedijev, Fantomska grožnja, Napad klonov, Maščevanje sithov, Sila se prebudi, Rogue One in Zadnji Jedi.

  Poleg tega imamo na voljo tudi del te popolne datoteke posamezne slike pomembnih likov, kot so Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Mojster Yoda, Darth Vader Han Solo, Princesa Leia, Luke Skywalker, Qui Gon Jinn, Mojster Windu in po toliko.

  Ali ste po zaslugi tega koraka lahko nastavili ozadja Vojne zvezd za Android?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar