Glavni » alibaba-info » Najboljši emulatorji, ki bi jih morali prenesti v Android za igranje klasičnih konzolnih iger

Najboljši emulatorji, ki bi jih morali prenesti v Android za igranje klasičnih konzolnih iger

AliExpress WW

Android nam nedvomno ponuja na stotine možnosti, ena največjih pa je velika svoboda moraš delati, kar hočeš.

Nove naprave, ki so se pojavile na trgu, nam dajejo veliko priložnosti, zahvaljujoč njihovi močni strojni opremi do na našem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku je mogoče posnemati različne konzole, Nato vam bomo pokazali, kateri so najboljši emulatorji za Android za različne konzole.

Kazalo ()

  Najboljši emulatorji za Android

  John Emulators (NES) (GBC) (GBA): Ta emulator ponuja veliko možnosti o klasičnih konzolah najboljšega podjetja za videoigre: Nintendo, ki je kljub tem, da je zadnja leta od priljubljenosti postal skoraj nič, zdaj s tem emulatorjem lahko uživaš v najboljših Gameboy, Gameboy Advance in NES, najboljše možnosti za podoživljanje starih časov.

  Mega N64: Ker nadaljujemo z Nintendo in tokrat enim velikanom svojega časa, je bil Nintendo 64 konzola, ki je skupaj s Playstation 4 označevala pred in po, z igrami, kot je npr. Stadion Pokemon ali Super Mario 64 uživati ​​v dobrih video igrah je preprosto super, v veselje mi je bila in ta aplikacija popolnoma posnema te igre, najboljše pa je, da je brezplačna in brez oglaševanja.

  MD.emu: Takrat, ko je bila SEGA v svetu konzol, V njem smo zagotovo lahko videli veliko res fantastičnih iger, ena najboljših brez dvoma je bila na primer Sonic, zahvaljujoč tej aplikaciji pa boste lahko uživali v vseh tistih klasikah brez kakršnih koli omejitev.

  ePSXe: Ker je bila to nedvomno konzola, ki je zaznamovala novo dobo in igre prve Playstation so preprosto čudovite, Takrat je bilo nekaj povsem inovativnega, v čemer lahko spet uživamo zahvaljujoč emulatorju ePSXe, ki je na voljo tudi v osebnem računalniku, mimogrede, edina stvar, ki jo Playstation BIOS zahteva, da jo uporabite, kar lahko dobite, če iščete v google na preprost način.

  NDS4Droid: Ker Nintendo DS bi že lahko rekli, da postaja klasika med klasiki zato boste po zaslugi NDS4Droid lahko uživali v najrazličnejših igrah v hrani svoje mobilne naprave.

  PPSSPP: Slavni prenosni Playstation to je bil zagotovo način, da Sony začne na desni nogi na področju prenosnih konzol, emulator je res zmogljiv in nam omogoča, da uživamo v najrazličnejših igrah, ki so na voljo za to konzolo.

  Manjkajo nam romi

  ...

  Očitno je treba upoštevati, da ja, lahko imate emulator, da lahko na zelo preprost način uživate v igrah drugih konzol na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z Androidom, vendar očitno manjka, da lahko 100% uživate med igrami so romi ali same igre, ki jih boste morali prenesti z različnih spletnih strani, ki jih zlahka najdete, če iščete v Googlu.

  Najboljše klasične igre za Android emulator

  To je več kot jasno Za vsako od konzol obstajajo klasike in klasikeDa, od tistih iger, ki so zaznamovale pred in po in ki so še vedno v naših srcih, zato vam bomo priporočili nekatere, ki jih, če jih niste preizkusili, ker ste zelo mladi ali iz kakršnega koli razloga, želite bi to zagotovo moral storiti.

  Mario bratec: Nedvomno klasika NES in je, da se je Nintendo zelo dobro odrezal s tem likom, prevzetim iz druge precej znane igre, kot je Donking Kong, igra je preveč preprosta, lahko pa postane zapletena in pravi izziv, To je klasika vseh časov, tako da je lik Mario postal uradna maskota podjetja, težko je ne videti Maria in ne razmišljati o Nintendu in obratno.

  Sonic: Če govorimo o hišnih ljubljenčkih, je to zagotovo eden najbolj simboličnih hišnih ljubljenčkov kakršnega koli podjetja in to je, da se je SEGA preveč dobro odrezala z ježem, da bi poskusila tekmujejo z Mario, Očitno jim ni uspelo, Mario je imel za seboj preveč oboževalcev in veliko kreativnosti, vendar ne moremo zanikati, da je vsaka video igra, ki je izšla za SEGA Genesis, na primer Sonic, preprosto čudovita.

  Izgubljeni viking: Morda mnogi tega ne vedo, izšel je za SEGA Genesis in kasneje za Gameboy Advance, to je igra, pri kateri morate uporabite pamet in vsakega vikinga, ki je pomotoma potoval nazaj v preteklost Svoje spretnosti morate uporabiti za prehod ravni, saj lahko eden zadene, drugi se brani in še en skok razreši veliko ugank ali ugank, ki so preveč razvite in zaradi česar je igra pomemben izziv za premagovanje.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar