Glavni » amazon » Najboljši brezplačni urejevalniki PDF za osebni računalnik, ki bi jih morali prenesti

Najboljši brezplačni urejevalniki PDF za osebni računalnik, ki bi jih morali prenesti

AliExpress WW

Če ste morali opraviti delo v šoli, na univerzi ali v pisarni, je več kot verjetno, da ste na neki točki naleteli na klasične datoteke PDF, kako lepe so, ko jih odpremo ali natisnemo. Datoteke PDF so se v zadnjem času resnično uveljavile in to spremenile Program Adobe v enem izmed najbolj iskanih uporabniki. Zato boste včasih morali najti dober urejevalnik PDF, ki je tudi brezplačen.

Ne da bi šli dlje, smo mnogi zašli v različne situacije, ko moramo poslati datoteko in kdor jo prejme, ne sprejme nobene druge oblike razen PDF. Ena od prednosti teh dokumentov je ta omogočajo vključitev vseh vrst vsebin, Med njimi lahko omenimo na primer besedila, pa tudi druga, kot so slike, prostori, ki jih je treba urediti, in druga, z možnostjo stiskanja, da zasedejo veliko manj prostora kot običajno..

Zdaj k vsem pozitivnim vidikom datotek PDF ne moremo kasneje dodati nekaj negativnih točk, na primer bralca datoteke Adobe je za povprečne uporabnike precej moteč ki želijo delati na tem. Da vam zaradi tega ne bi bilo treba trpeti, vam želimo zdaj pokazati nekaj najboljših urejevalnikov PDF, ki so jih razvile tretje osebe, tako da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam..

Kazalo ()

  Najboljši urejevalniki PDF

  Res je, da bomo morali velikokrat urediti, spremeniti ali prestaviti vsebino datotek PDF. Najbolje je torej najti program, ki nam omogoča, da to storimo brez veliko truda. Programi z udobnimi in obvladljivimi urejevalnimi platformami so priljubljeni v javnosti, zato vam bomo prikazali najboljše na spletu.

  1. AbleWord: Poleg obdelave PDF-ja deluje tudi z običajnimi besedilnimi besedili Word. Je enostavna in hitra platforma za uporabo, z veliko možnostmi in funkcijami, urejanje vaših datotek PDF bo s tem enostavno.
  2. Foxit Reader: To ni urejevalnik, vendar so njegove funkcije za ogled, skupno rabo in komentiranje vsebin izjemne, poleg tega pa je ena najboljših lastnosti ta, da ščiti dokumente in preprečuje, da bi zaupne informacije videli drugi radovedneži..
  3. LibreOffice 6: Imamo možnost, ki nam jo Office brezplačno ponuja. Ima izjemno zmogljivost za obdelavo težkih datotek PDF, če menimo, da gre za brezplačen program. Edina težava, ki bi jo lahko izpostavili, je, da so vrstice besedila zaprte v polja, zato je urejanje dolgih datotek lahko precej dolgočasno.
  4. Brezplačni urejevalnik PDF: Še en dober, varen in hiter urejevalnik s platformo, ki prinaša pričakovano. Njihova programska oprema je tudi enostavna za uporabo, zato učenje spreminjanja datotek ne bo stalo veliko..

  Vsak od teh programov vam bo pomagal hitro spremenite svoje datoteke PDF, od majhnih sprememb, ki jih lahko naredi vsak, do pomembnih sprememb, ki bodo zahtevale malo več izkušenj. Ne pozabite, da gre za orodja, ki se uporabljajo za opravila in naloge ter da jih ne bi smeli uporabljati za ponarejanje ali uničevanje dokumentov.

  Kako uporabljate urejevalnik PDF?

  Za začetek moramo dobro določiti, katere spremembe želimo narediti v datoteki, ki jo bomo urejali, naj bo to čiščenje, spreminjanje nečesa v besedilu ali dodajanje in popravljanje nekaterih informacij. Za vsako od teh je v urejevalnikih orodje, ki smo ga omenili. Morda boste potrebovali vodnika, če ste to vi prvič s katerim koli od teh programov.

  Tudi če nimate izkušenj z urejanjem dokumentov, ne skrbite, obstaja veliko različnih vodniki in vadnice na internetu ki jih lahko izkoristite, zato pomanjkanje izkušenj ne bo ovira pri vašem delu.

  Ampak, če ste eden izmed samouki, ki ne iščejo vodnikov, Priporočamo, da se naučite uporabljati urejevalnike z dokumenti, ki niso pomembni ali jih ne boste več uporabljali. Tako ne boste imeli težav, če boste besedilo neugodno spremenili. Drugo priporočilo je, da si vzamete čas in se naučite vsega o programu, bolj ko boste vedeli o programu in njegovem delovanju, boljši bodo rezultati izdaje..

  Zdaj, ko poznate programe in nasvete, ki smo vam jih dali, ne bo trajalo dolgo, da postanete dober urejevalnik PDF-jev. Vadite in izboljšajte doseči najboljše možne rezultate.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar