Glavni » alibaba-info » Najboljše naprave za lepoto obraza Xiaomi na AliExpressu

Najboljše naprave za lepoto obraza Xiaomi na AliExpressu

AliExpress WW

Danes je zaradi razvoja tehnologije izboljšanje videza naše kože doma lažje. Obstaja veliko blagovnih znamk, ki so se odločile, da bodo aparate, ki so jih uporabljali v lepotnih centrih, zbližale in so jih prilagodile za izvajanje nego obraza na domu. V našem blogu smo vam povedali o mnogih od teh izdelkov, a ker vemo, da je Xiaomi postala ena izmed vaših najljubših blagovnih znamk, smo zbrali njihove najboljše izdelke za lepoto obraza in razložili, kako jih najti ceneje na AliExpressu.

10 najboljših pripomočkov za lepoto obraza Xiaomi na AliExpressu

Zagotovo poznate nekatere od naslednjih naprav, obstajajo pa tudi druge, ki so resnično neznane in imajo zelo zanimive lastnosti. Kot veste, ima Xiaomi več blagovnih znamk, nekatere pa so se specializirale za tovrstne pripomočke, ki obljubljajo udobno izboljšanje naše kože doma. V nadaljevanju vam pokažemo vse.

Čopič za čiščenje obraza InFace Xiaomi

Brez dvoma je najuspešnejši izdelek čopič za čiščenje obraza Xiaomi Inface, o katerem smo vam že povedali na blogu. To je cenejša različica obraznih ščetk v stilu Foreo, ki kožo očisti z zvočnimi vibracijami. Ta medicinska silikonska krtača ima 3 načine čiščenja in jo je mogoče zlahka očistiti pod vodo, zahvaljujoč vodoodporni površini IPX7. Najnovejšo različico najdete s klikom tukaj.

Ultrazvočno čistilo za obraz InFace Xiaomi

Še en vodilni izdelek podjetja InFace je ultrazvočni stroj za čiščenje obraza. Namen tovrstnih naprav je temeljito očistiti pore in izboljšati njihov videz. Ima 4 načine delovanja. Najbolj priljubljena je ultrazvočna tehnologija, ki omogoča globinsko čiščenje por. Omogoča pa tudi tvorbo pozitivnih ionov za odstranjevanje maščob ali negativnih ionov, ki pomagajo uvajati esence za hidracijo kože. Nazadnje, pulzna elektrostimulacija izboljša proizvodnjo kolagena za bolj čvrsto kožo..

Uporaba je zelo enostavna, izbirati boste morali le med temi 4 načini delovanja: generiranje negativnih ionov, generator pozitivnih ionov, impulzi EMS ali ultrazvočno čiščenje in 15-milimetrsko ultratanko glavo položite po obrazu. Za izboljšanje njegovih lastnosti se lahko uporablja s tonerji in čistili. Najboljše od vsega je, da deluje - s pogosto uporabo izboljša kožo. Najdete ga na tej povezavi.

InFace Xiaomi Blackhead Sucker

Ena izmed zadnjih lansiranj, ki je prav tako uspešna, je črna glava InFace. Te vrste naprav so postale zelo priljubljene, vendar nimajo vse enake kakovosti, ali z drugimi besedami, nekatere so neuporabne. Xiaomi's ni eden najcenejših, vendar je zelo učinkovit.

Omogoča globinsko čiščenje por in odstranjevanje ogrcev, ne da bi poškodoval kožo. Njegova zasnova je ergonomska s štirimi različnimi šobami, da se bolje prilagodi vaši koži. Ima dva načina ekstrakcije (enega za trdo kožo in drugega za občutljivo kožo, idealen za ženske) in 3 hitrosti. Najdete ga s klikom tukaj.

Ultrazvočno čistilo za obraz Xiaomi Wellskins

InFace je blagovna znamka Xiaomi z izdelki po dostopnih cenah, vendar s svojo blagovno znamko Wellskins želi ponuditi boljše lastnosti. Ena izmed naprav, ki so nam najbolj všeč, je ultrazvočno čistilo, ki ga najdete na tej povezavi. Glavna razlika pri InFace je v tem, da ima dvojni zvočni impulz, ki deluje navpično in vodoravno pri 25KHz, poleg tega pa ima tudi drugo silikonsko veslo za izboljšanje rezultatov čiščenja..

Ima 3 načine delovanja: način dvigovanja, v katerem se zahvaljujoč elektrostimulaciji poveča kolagen kože, prehranski način, v katerem ioni (v tem primeru kombinacija pozitivnih in negativnih) pomagajo vnašati kreme v kožo ali način čiščenja, ki uporablja ultrazvok za čiščenje kože in por.

Masažer za oči Xiaomi Wellskins

Območje oči ima bolj fino in občutljivo kožo, zato je prvo, ki kaže znake časa. Če želite izboljšati svoj videz, Wellskins Masažer za oči pomaga ublažiti drobne linije, izboljša videz podočnjakov in izboljša elastičnost kože. Vse to zahvaljujoč visokofrekvenčni mikrovibracijski masaži, ki pomaga tudi pri lajšanju utrujenosti oči.

Prek LED zaslona lahko izberemo 3 stopnje vibracij in temperaturo med 38 in 45 ºC. Uporablja LED fototerapijo s tremi barvami: rdečo, modro in rumeno, ki se uporabljajo za sprostitev in izboljšanje uvajanja krem ​​na tem območju. Je zelo kompakten in ima avtonomijo do 30 dni. Najdete ga s klikom tukaj.

Zmanjševalec gub proti vratu Xiaomi Wellskins

Še eno področje, ki vas s starostjo najbolj skrbi, je vrat in njegove izrazne linije, če želite izboljšati njegov videz, vam bo pomagal ta reduktor gub. Zahvaljujoč velikosti glave in ukrivljeni obliki se popolnoma prilagodi konturi vašega vratu. Izvedite akustično masažo z vibracijami, ki deluje 6000 krat na minuto. Njegova ionoforezna tehnologija uporablja ione za izboljšanje absorpcije zdravljenja.

Idealen pa je tudi za izvajanje masaž obraza, prsnega koša ali drugih teles, saj lahko deluje do 45 ° C. Uporablja tudi led svetlobo za izboljšanje videza kože: modra svetloba pomaga pomiriti in očistiti kožo, zelena svetloba prinese sijaj in beljenje kože, končno rdeča luč aktivira kolagen za odpravo gub in izboljšanje videza kože.

Kako najti te najcenejše lepotne naprave Xiaomi na AliExpressu

Kot lahko vidite, so ti izdelki idealni za dopolnitev vsakodnevnega čiščenja obraza in njihova cena ne bo več problem. Med našo analizo smo vam pustili povezave do različnih prodajalcev AliExpress.

Če pa jo želite kupiti v zanesljivi trgovini, priporočamo, da vstopite v uradno trgovino InFace, do katere lahko dostopate od tukaj. Skladišče ima v Španiji, ZDA in drugih delih Evrope, da lahko čim prej prejmete vaše naročilo. Izdelke Wellskins lahko najdete v različnih trgovinah, vendar ima YouPin-Mijia Store, do katere lahko dostopate s te povezave, skoraj vse njihove izdelke..

Če želite izvedeti več o varnem nakupu na AliExpressu, imamo v našem blogu poleg analize najnovejših predstavitev in najboljših izdelkov tudi razdelek z vadnicami, kjer najdete nasvete in trike za vaše nakupe: kaj načine plačila, ki jih lahko uporabite, kako dolgo bo trajalo prejemanje vaših naročil, kako pridobiti kupone in popuste

...

In ti? Imate katero od teh naprav za lepoto obraza Xiaomi? Radi bi slišali za vaše izkušnje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar