Glavni » google » Najboljše brezžične slušalke znamke Anker na AliExpressu

Najboljše brezžične slušalke znamke Anker na AliExpressu

AliExpress WW

Blagovna znamka Anker je priljubljena zaradi svojih elektronskih izdelkov. Njeni izdelki, ki so bili ustanovljeni leta 2011 na Kitajskem, so prejeli različne nagrade za oblikovanje in spada med 10 najboljših kitajskih blagovnih znamk. Toda med vsemi njenimi izdelki v zadnjem času najbolj uspevajo brezžične slušalke, ki so danes bistveni izdelek v našem vsakdanjem življenju. Predstavili vam bomo njihove najboljše modele in kako jih najti ceneje na AliExpressu.

Brezžične slušalke Anker: brezžično uživajte v glasbi

Najboljše pri brezžičnih slušalkah je, da vam omogočajo popolno svobodo uživanja v glasbi ali filmih. Ankerji so odlična možnost, ker so zelo poceni. Analizirali bomo najboljše modele, čeprav jih lahko vse najdete v njihovi uradni trgovini AliExpress, tako da kliknete tukaj.

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Najboljše slušalke znamke Anker so te Liberty 2 Pro, ki imajo povezavo Bluetooth 5.0. Imajo koaksialno zvočno konstrukcijo, ki jo je oblikovala Astria, zahvaljujoč kateri boste lahko poslušali glasbo, kot so si tonski mojstri mislili, da jo boste slišali..

Ima 11-milimetrske dinamične gonilnike, ki odpravljajo motnje, ustvarjajo uravnotežene višine, bolj naravne padce in na splošno zvok z veliko jasnostjo. Te slušalke so združljive s kodeki SBC, AAC in AptX.

Vključuje 4 vgrajene mikrofone, ki v kombinaciji omogočajo zelo dobro odpravljanje hrupa v okolju, tako da so klici jasni. Z učinkovitostjo do 95% lahko odstranimo do 60% hrupa in izoliramo svoj glas.

Imajo dolgotrajno baterijo, eno polnjenje nam omogoča, da jih uporabljamo do 8 ur, z njihovim polnilnim ohišjem pa lahko izvedemo še 4 polne polnjenja. Ohišje se hitro napolni prek povezave USB-C ali brezžično s polnilno postajo. 10 minut polnjenja nam omogoča 2 uri avtonomije.

Slušalke so ergonomske oblike, ki se popolnoma prilagodijo ušesu, priložene pa imajo tudi različne silikonske blazinice, nekatere s krili za tiste, ki imajo raje to konfiguracijo. Leve in desne slušalke lahko uporabljate samostojno

Preko mobilnega telefona lahko opravimo slušno analizo HearID, ki analizira občutljivost na več frekvenc in ustvari prilagojene nastavitve zvoka glede na naše želje, vključuje pa tudi 22 vnaprej določenih profilov.

Anker Soundcore Liberty Air 2

Na prvi pogled se te slušalke od prejšnjih razlikujejo po svoji zasnovi, precej bolj podobne slavnim Apple AirPods, z bolj minimalističnim dizajnom kot prejšnje. Najdete jih s klikom tukaj.

Kar se ne spremeni, je kakovost zvoka, saj ima diamantno prevlečene gonilnike, ki pasovno frekvenco povečajo za 15%. Njegova TPU membrana ima do dvakrat boljši bas kot druge slušalke. Združljivi so s kodeki SBC, AAC in AptX.

Tako kot prejšnji imajo tudi 4 vgrajene mikrofone, ki omogočajo jasen zvok zahvaljujoč svoji tehnologiji za zmanjšanje hrupa CVC 8.0, zahvaljujoč temu bo vaš glas jasen in brez zunanjega hrupa. Vključujejo nadzor na dotik na zunanji strani za predvajanje glasbe in sprejemanje klicev, ne da bi morali vzeti mobilni telefon.

Liberty Air 2 ima na voljo 7 ur z enim polnjenjem in do 28 ur, zahvaljujoč polnilnemu ohišju, ki ga je mogoče polniti brezžično ali s kablom USB-C. Omogoča tudi prilagajanje zvoka z analizo sluha HearID..

Anker Soundcore Liberty Neo

Liberty Neo so najbolj dostopne znamke in zato so te brezžične slušalke z bluetooth 5.0 postale najbolje prodajane znamke. Imajo podobno zasnovo kot Liberty 2, vendar imajo v tem primeru grafenske gonilnike, ki omogočajo podroben zvok z veliko odtenki.

Prednost grafena je, da je ta material trši od jekla in lažji, nihajo natančno, zato ima zvok veliko natančnost in impresivno jasnost v katerem koli frekvenčnem območju. Zasnovani so tudi tako, da vam udobno ostanejo v ušesu, ne da bi se premikali. Zahvaljujoč temu materialu ima vsaka slušalka le 6 gramov.

Njegova tehnologija BassUp analizira vašo glasbo v realnem času in uporablja algoritem za stopnjevanje nizkih frekvenc do 43%. Imajo tudi določeno stopnjo zaščite pred vodo IPX7, tako da prenesejo znoj ali deževnico, zato so idealni za vadbo športa.

Z enim polnjenjem lahko delajo do 5 ur brez prekinitev, zahvaljujoč polnilnemu polju pa bomo dobili do 3 dodatne stroške, tako da boste imeli na splošno 20 ur avtonomije. Glavna razlika v primerjavi z vrhunskimi modeli je ta, da imajo manj avtonomije, nimajo možnosti izdelave osebnega profila za sluh, nimajo odpravljanja šuma in niso združljivi z AptX.

Anker Soundcore Life P2

Če iščete cenejše slušalke tipa Airpod kot Liberty Air 2, so Life P2 dobra alternativa po razumni ceni, kot lahko vidite tukaj. Imajo številne skupne funkcije s prejšnjimi slušalkami. Zaradi povezave Bluetooth 5.0 in odpornosti na vodo IPX7 so idealni za vsak dan.

Za začetek imajo enake grafenske gonilnike kot prejšnji z vsemi prednostmi glede kakovosti zvoka, ki smo vam jih že razložili. Njegovi 40-milimetrski dinamični gonilniki. Predvajajte svojo glasbo z izjemno kakovostjo zvoka in zmogljivimi nizkimi toni, zahvaljujoč tehnologiji BassUp, ki poveča bas.

Te slušalke imajo aktivno odpravljanje hrupa za boljšo kakovost zvoka pri klicih, zahvaljujoč 4 vgrajenim mikrofonom in tehnologiji za odpravljanje hrupa, ki vam omogoča, da do 90% odstranite zvoke iz okolice. Poleg tega lahko slušalke uporabljate samostojno.

Kar zadeva avtonomijo, lahko slušalke uporabljate do 7 ur z enim polnjenjem, s polnilnim etuijem pa lahko skupaj dosežete do 40 ur avtonomije. Z le 10 minutami polnjenja lahko dobite 1 uro predvajanja, kar je kot nalašč za tiste, ki slušalke uporabljajo več ur.

Kako kupiti najcenejše slušalke Anker TWS na AliExpressu

Med našo analizo smo vam pustili več povezav, tako da lahko na AliExpressu najdete slušalke Anker. To je najboljša platforma za nakup izdelkov te blagovne znamke, saj jih je mogoče najti po najboljši ceni. Priporočamo pa, da slušalke kupite v uradni trgovini Anker na AliExpressu, do katere lahko dostopate s te povezave.

Nakup v vaši uradni trgovini zagotavlja, da pridobivamo vaše originalne izdelke, poleg tega pa ima vaša trgovina pečat "Superior Brand", ki zagotavlja, da trgovina vsak mesec ponuja odlične storitve za stranke in sodeluje v večini promocij in popustov na platformi, zato je enostavno najti kupone za popust.

Če želite izvedeti več o varnem nakupu na AliExpressu, imamo v našem blogu poleg analiziranja najboljših izdelkov tudi zanimiv odsek z vadnicami, kjer razložimo vse, kar morate vedeti za varen nakup: kateri so najboljši načini plačila , kako dolgo trajajo pošiljke, kako pridobiti kupone in popuste

...

In ti? Imate že slušalke TWS Anker? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar