Glavni » alibaba-info » Najbolj podobne ali podobne igre Cuphead za Android, PS4 ali PC

Najbolj podobne ali podobne igre Cuphead za Android, PS4 ali PC

AliExpress WW

Če običajno preberete vse naše članke, potem morate vedeti, da smo jih nedavno govorili o cupheadu, eden glavnih naslovov za konzole, ki ga moramo upoštevati v teh časih.

Resnica je, da smo hkrati rekli, da še čakamo, da bomo lahko prenesli Cuphead za Android, in zato moramo poiščite nekaj alternativ približno.

Potem vas bomo naučili, kaj imamo za 5 najboljših iger v slogu Cuphead za Android in zato vam priporočamo, da nadaljujete z branjem, da imate dostop do nekaterih drugih aplikacij, ki nas zabavajo, dokler Cuphead ne prispe v Android.

Če imate kakršna koli druga vprašanja, kot vedno, vam svetujemo, da nas pustite a komentar o tem, seveda.

Kazalo ()

  Zgodovina CupHead

  Prvotno je bil zasnovan za konzole, kot je Xbox in vse njegove platforme, za Nintendo Swich in celo za Play Station, danes pa je lahko imate na vašem Androidu.

  Zgodba govori o Cupheadu in Mugmanu, ki sta bila dva brata, ki sta živela skupaj pod nadzorom svojega dedka, starejšega kotlička. Nekega dne so vstopili so v hudičevo igralnico, ki jo je vodil kralj kock. Kako zmagajo v številnih igrah.

  Hudič jim reče, da če zmagajo v zadnjem krogu, bodo bodo postali lastniki igralnice ali pa jim bo prevzel dušo. Cuphead, zaslepljen od ambicij, je sprejel izziv in izgubil.

  Bratje so prosili hudiča, naj jim ne vzame duše, in predlagal je, da če bo nosijo pogodbe od dolžnikov do hudiča jih bodo obdržali.

  Tako da ga je premagal Cuphead in Mugman požgejo vse duševne pogodbe, tako vsi prebivalci otoka Inkwell oživijo in Cuphead in Mugman postaneta nova junaka kraja.

  Katere so najboljše alternative za Cuphead za Android

  Cuphaed Adventure ima zelo enostavne ravni

  Izberite svojo najljubšo Cuphead in se znebite vseh sovražnikov, ki se pojavijo na poti najboljši slog cuphead. Ta igra, Cuphead Adventure, poleg gladkega nadzora izstopa tudi s svojo odlično upodobljeno grafiko.

  Najboljše je, da je bil razvit tako, da lahko uživajo tako otroci kot odrasli, uvršča se na vrh iger, ki za otroke niso tvegane, zato ne dvomite, da poskusite.

  Igrajte Cuphead - z nasveti za mobilne naprave se lahko zabavate ure in ure.

  Igraj Cuphead - Mobile tips je indie stilska igra, ki poskuša posnemajo slavni Cuphead medtem ko čakamo, da se uvrsti na seznam najboljših iger za Android. Seveda ima v Cupheadu svojega glavnega junaka, tistega, ki igra v naslovu.

  To je akcijski naslov, ki igra tudi vloge in ima tudi kooperativni način kar sploh ni slabo. Če se želite zabavati, ga boste morali prenesti na svoj pametni telefon.

  Najboljši vodniki in odlični nasveti za Cuphead v Androidu

  Nasveti Cuphead Nova igra

  Nasveti za cufead igro, Dobrodošli v enem izmed najboljših vodnikov za igre Cuphead najbolj iskan vodnik z jasnim uporabniškim vmesnikom in enostavno navigacijo za ljubitelje iger na platformah.
  Težave pri zaključku igre?

  Cuphead je najnovejša igra Xbox One, ki je prišla na trg in se že zdaj izkaže za eno najtežjih iger v letu. Uporabniki, ki so stilizirani kot strip iz tridesetih let prejšnjega stoletja, prevzamejo nadzor nad Cupheadom, ko skuša vrniti hudiča po njem izgubite stavo nanj.

  Ta stranski drsni strelec je v glavnem sestavljen iz šefovskih bojev strašljiv sovražnik bo deloval kot duša, ki jo moraš pobrati satan.

  Obstaja tudi več stopenj zmogljivosti in pištole, ki od igralcev zahtevajo le to konec živega zemljevida.

  Vodnik Cuphead: Pro, pomagamo vam pri prehodu na nivoje.

  Navodila za igro Cuphead in Mugman? Najboljši nasveti, triki, goljufije za igro Cuphead, ki so na voljo v naši aplikaciji Haidee uporabno za igralce različnih ravni.

  Brezplačni nasveti z brezplačnimi nasveti veljajo le za eno najboljših med tistimi, ki so danes predstavljene na internetu. Priročnik z njimi rešuje težave ljubiteljev iger se mora nenehno soočati amaterjem in profesionalnim igralcem, da lahko WinCuphead brezplačno in hitro prenesete.

  Bitka za pokal, zadnja stopnja

  Igra cupHead ima zaporedje ravni razvejanja in temelji na neprekinjenih šefovskih bojih. Cuphead ima neskončno življenje in vzdržuje orožje med smrtnimi žrtvami.

  Cuphead ima različne sposobnosti pariranja in pariranja kodirani predmeti na barvo bo zapolnil poseben meter, ki bo glavi pokala omogočil poseben premik.

  Katera od teh aplikacij v slogu Cuphead je po vašem mnenju najboljša??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar