Glavni » alibaba-info » Najbolj priljubljeni kostumi na AliExpressu (poceni)

Najbolj priljubljeni kostumi na AliExpressu (poceni)

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 SUNLU PETG 3D tiskalnik Filament 1,75 mm Dooling darilni material Vroča prodaja Črna barva PETG 3D potrošni material 1KG / 2.2LBS Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 SG-51 potrošni material za elektrode za rezanje plazme nasveti 40 kosov paket Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 SG-51 potrošni material za elektrode za rezanje plazme nasveti 20 kosov paket Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 20 kosov konice plazemske šobe in Electorde 220480 + 220478 vgradni material v HMX30 Potrošni material za rezalno svetilko (deli z visoko kakovostjo OEM) Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 SG-51 potrošni material za rezanje plazme konice šobe 20 kosov paket Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 6 ERYONE standardni PLA filament 1kg 3D tiskalnik 1,75 mm visokokakovostni PLA filament potrošni material za 3D tiskalnik Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 120504 Šoba 020382 Potrošni material z razširjeno elektrodo 10 kosov Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 SUNLU PLA filament 1KG 1,75 mm PLA PLUS 3D tisk Filament pisalo potrošni 1,75 mm plastični PLA Plus ekstruder filament za samostojno obrt Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 1 kos 104119 Orodje za odstranjevanje potrošnega materiala Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 SUNLU PLA PLUS Filament 1kg 1,75 mm 3D tiskalnik Filaemnt pla + 3 zvitki Material za 3D pisalo PLA Filament Extruder Potrošni material Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb
Spletnih trgovin s kostumi je nešteto, malo pa je takih, ki imajo toliko raznolikosti in za tako poceni cene kot v AliExpressu. Tu lahko najdete vse vrste originalnih kostumov in dodatkov, ki se na najbolj grozljiv način oblečejo na noč čarovnic ali bolj zabavno na karnevalu.

V tem članku se bomo osredotočili na to, kako najti najboljše poceni kostume za ženske, moške, otroke, otroke, filmske kostume in seveda kostume za pare. V AliExpressu lahko izbirate med več kot 900.000 kostumi, v tem iskanju si jih lahko ogledate po prodajnih naročilih.

Poceni kostumi za noč čarovnic

Na AliExpressu je veliko originalnih kostumov za noč čarovnic in resnica je, da jih ni težko najti. Če niste prepričani v kostum, ki ga želite, priporočamo splošno iskanje s klikom na to povezavo.

Običajna iskanja lahko opravite tudi nekoliko bolj filtrirana, na primer:

  • Kostumi za noč čarovnic za ženske - kostumi za noč čarovnic za ženske
  • Kostumi za noč čarovnic za moške - kostumi za noč čarovnic za moške
  • Kostumi za noč čarovnic za otroke - kostumi za noč čarovnic za otroke
  • Kostumi za noč čarovnic za dojenčke - kostumi za noč čarovnic za dojenčke
  • Noči čarovnic za pare - kostumi za noč čarovnic za pare
  • Halloween kostumi film - filmski kostumi za noč čarovnic

Poceni pustni kostumi

Kot pri kostumih za noč čarovnic lahko tudi v AliExpressu najdete originalne pustne kostume, lahko takšen splošen poljub ali nekoliko bolj specifičen. Vse, kar morate storiti, je, da besedo halloween v angleščini "karneval " zamenjate s karneval.

Kostumi za otroke in dojenčke

Kostumi za otroke in dojenčke so med najbolj priljubljenimi na AliExpressu. Toda pozor, nekateri so precej zanič, zato je pomembno, da pred nakupom pogledate komentarje potrošnikov. Med najbolj prodajanimi otroškimi kostumi so komični in disneyjevski liki, kot so:

Zamrznjeno + kostum

Kot lahko vidite, boste za iskanje kostuma te vrste morali preprosto vstaviti ime lika, ki mu sledi beseda "kostum ".

Kostumi za odrasle

Za najbolj provokativen AliExpress ponuja tudi seksi kostume za ženske (mucek, medicinske sestre, princese, korzare, vojsko itd.)

...

). Kliknite povezavo, če si želite ogledati modele, ki jih ponujajo prodajalci AliExpress, ugotavljamo, da je malo eksplicitnih fotografij!

Poceni dodatki za domače kostume v AliExpressu:

Če si res želite originalni kostum za pust ali noč čarovnic, lahko v AliExpressu najdete vse vrste zelo poceni dodatkov za izdelavo domačih piratskih, hipijevskih, Disneyevih, živalskih kostumov, za skupine, za odrasle in za otroke.

...

Mimogrede, če iščete tkanine za izdelavo kostuma, vam tukaj pustimo članek, kako najti vse vrste tkanin na AliExpressu.

Velikosti kostumov v AliExpressu:

Ne glede na to, kako poceni so kostumi na AliExpressu, morate biti pozorni na velikosti, saj se lahko nekoliko razlikujejo glede na prodajalca. Sledijo trije koraki:

  1. Najprej si oglejte opis izdelka, saj bo razvidno, ali je kostum namenjen moškim, ženskam, fantom, dekletom ali dojenčkom..
  2. Ko bo to določeno, si boste morali ogledati prodajalčevo tabelo pretvorbe / enakovrednosti (bolj ali manj na polovici strani). Tu boste videli vse meritve v centimetrih in enakovrednosti. Če ne veste, kako določiti svojo velikost s pomočjo teh tabel, priporočamo naš članek o določitvi velikosti na AliExpressu.
  3. Če imate kakršen koli dvom (ne glede na to, kako majhen), se obrnite neposredno na prodajalca, saj vam bo lahko svetoval.

Iskanje dobrega prodajalca kostumov:

Treba je priznati, da boste med tisočimi rezultati našli nekaj kostumov, ki so precej otroške posteljice, a hej, iskanje idealnega kostuma je veliko bolj prijetno.

...

 PROSIM Izogibajte se nakupu enega od teh!

Jasno je, da morate pred nakupom kostuma zagotoviti, da ga kupujete pri uglednem in uglednem prodajalcu. Za določitev tega boste morali preučiti preglede in komentarje potrošnikov, ugled prodajalca in število prodaj, ki jih je ustvaril..

Na splošno je ocena višja od 92%, imeli boste opravka z zanesljivim prodajalcem. Vse te informacije boste našli na strani izdelka. Kljub temu je pomembno, da se ne strinjate samo s tem in poizvedujete malo več (na primer kontaktirate prodajalca). Za popolno navodilo, kako ugotoviti, ali je prodajalec zakonit, kliknite tukaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar