Glavni » google » Slušalke Realme Buds Air so zdaj na voljo

Slušalke Realme Buds Air so zdaj na voljo

AliExpress WW

Uradno je, Realme vstopa na trg brezžičnih slušalk z novimi Buds Air, ki so zdaj naprodaj tukaj. Trg, za katerega bodo mnogi mislili, da je lahko prenasičen z najnovejšimi predstavitvami podjetij. Ta argument je lahko resničen, toda če predstavite "dober izdelek po nizki ceni", se lahko ločite od svojih konkurentov in to je slogan kitajskega podjetja.

Danes bomo analizirali, kakšne so te brezžične slušalke, kakšne lastnosti imajo, koliko stanejo in kje jih kupiti, kajti zdaj so že na voljo za nakup zunaj Kitajske.

Realme Buds Air

Svojo analizo bomo začeli govoriti o videzu slušalk. Prvo, kar pomislimo, ko jih vidimo, je, da so skoraj enake Appleovim AirPodsom, vendar

...

Ali je to slabo?.

No, lahko rečemo ne, kako običajno rečete, če nekaj deluje, ne poskušajte popraviti in minimalistična in kompaktna zasnova Buds Aira ohranja to idejo. Da bi se razlikovali od konkurence, jih prodajajo v treh različnih barvah, kot so bela, črna in institucionalna rumena. Nekaj, kar v sektorju že dolgo zahtevajo, da bi jih lahko prilagodili, ne da bi morali postaviti zunanjo ovojnico.

Na naslednji sliki bomo na levi strani videli izdelke kupcev iz Cuppertina, na desni pa Buds Air.

Škatla z različnimi presenečenji

Slušalke so zaščitene v samopolnilni škatli iz plastičnega materiala. Njene dimenzije so 51,3 x 45,3 x 25,3 milimetra, teža pa je 42,3 grama. S temi dimenzijami in težo ostaja v okviru trenutnih slušalk, tudi med najlažjimi.

Škatla se odpira in zapira s sistemom tečajev, tako da slušalke ne padejo, pokrov je vedno zaprt z notranjim magnetom. Res je, da estetsko zaključki niso tako dodelani kot pri modelih drugih blagovnih znamk, vendar je kljub temu njegova funkcionalnost zelo visoka in praktična.

Na zunanji strani bomo našli en sam gumb, s katerim ga seznanimo z oddajno napravo, led točko, ki nam omogoča, da ugotovimo, ali jo je treba napolniti ali je seznanjena, in priključek USB-C za njeno ponovno polnjenje. Na dnu škatle, kjer so nameščene slušalke, bomo videli štiri priključke, ki delujejo kot vtičnica za njihovo polnjenje, razen teh nekaj podrobnosti pa je vse ostalo gladka in zaobljena plastična površina.

Več kot slušalke v obliki gumba

Narejene iz istega materiala kot škatla, vsaka slušalka tehta 4,16 grama in je zelo lahka, tako da bomo pogosto pozabili, da jih nosimo. A čeprav tehtajo, se veliki večini ušes slabo prilagajajo..

Omogočajo nam uporabo obeh, ki hodijo po ulici in se ukvarjajo s športom, ne da bi se bali, da bi jih izgubili. Glavna težava žičnih slušalk je ta, da ob nenamernem vlečenju kabla odpadejo, a ker kabla nimamo, ni treba trpeti zaradi tega..

Čeprav nimajo fizičnih gumbov, bomo videli, da imajo na notranji strani dva vidna senzorja, ki zaznata, ali jih nosimo, majhno luknjo na zunanji strani, ki je mikrofon za klice, in dva konektorja na dnu, ki služita za jih napolnite v škatli.

Nadziramo jih lahko s kretnjami na dotik. V zgornjem zunanjem delu slušalk imamo neviden senzor, ki bo, če se ga dvakrat dotaknemo, zaustavil, aktiviral predvajanje zvoka ali odgovoril na klic, če se ga dotaknemo trikrat, gremo na naslednjo skladbo, ki smo jo če poslušamo ali če ga držimo pritisnjenega, bomo aktivirali glas asistenta.

Občutljivost je v tem primeru nekoliko groba v primerjavi z Airpods in nas bo na začetku nekoliko stala.

Del za zaviranje zvoka in zvoka

Ker govorimo o orodju za reprodukcijo in zajemanje zvoka, se pogovorimo o tem, kako se slišijo.

Air Buds vključuje 12-milimetrski gonilnik, ki ga je Realme posebej prilagodil z avdio tehnologijo za krepitev zapisov, znanih kot Dynamic Bass Boost. Slušalke se slišijo zelo dobro, čeprav materiali niso popolnoma izolirani, izgubo kakovosti zvoka začnemo opažati šele, ko njegova glasnost preseže 80%.

Opremljeni s čipom R1 s tehnologijo Bluetooth 5.0, nam omogočajo zelo spodobno seznanjanje in z majhno zakasnitvijo imajo tudi možnost za igralce, zaradi česar je latenca enaka kot v igri, tako da so naše spletne igre popolnoma sinhronizirane.

Čeprav nimajo aktivnega preklica zvoka, imajo pri glasbeni reprodukciji preklic okolice, ko kličemo ali prejmemo klic. Če računamo, da bi po ceni govorili o skoraj nizkem razponu, je že odpoved nekakšna odpoved.

Velika avtonomija za tako majhno velikost

Eden od parametrov, pri katerem Realme Buds Air izstopa, je njihova avtonomija uporabe. Lahko rečemo, da če jih občasno polnimo, nam ni treba skrbeti, da se baterija nikoli ne izprazni, je jasen primer trajanja in učinkovitosti, saj se nam ni treba zavedati, da se vsak dan polnijo.

Škatla je opremljena z notranjo baterijo 400 mAh, s katero imamo čas uporabe do 17 ur, vsaka slušalka pa lahko predvaja zvok do 3 ure. To pomeni, da lahko škatla napolni slušalke do skoraj 5-krat. Še en dober vidik je, da nas bo, če je baterija skoraj prazna, obvestil, vendar se trenutno ne bodo izklopili, če ne, da jih bomo imeli čas napolniti ali hitro dokončati to, kar počnemo.

Napolnimo jih lahko prek vrat USB-C, ki jih najdemo na dnu škatle, ali prek brezžičnega podstavka Qi do 10 W. Brezžično polnjenje je luksuz za slušalke te kategorije.

Zaključek in kje ga kupiti

Pri vseh izdelkih Realme se nam vedno zgodi isto, ko izrečemo končno sodbo. Če jih ocenimo glede na vrhunski model, vidimo, da ne dosegajo vseh svojih parametrov, vendar se pri nekaterih ujemajo, zgodi se, da ko vidimo njihovo končno ceno, ugotovimo, da se ne prodajajo kot luksuzni izdelek in nato odobrijo z visoko noto. In to je jasen primer, če jih primerjamo z AirPods 2 z brezžično škatlo, vendar je izdelek Apple vreden 229 evrov, izdelek Realme pa ima uradno prodajno ceno 69,95 evra..

Glede na vaš proračun se odločite, kateri je najboljši za nas. Na naslednji povezavi bomo našli več prodajalcev, da jih boste lahko kupili.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar