Glavni » alibaba-info » 5 najboljših merilnikov glukoze na AliExpressu

5 najboljših merilnikov glukoze na AliExpressu

AliExpress WW

Merilniki glukoze v krvi so bistvenega pomena za ljudi, ki trpijo zaradi neke vrste bolezni sladkorja v krvi. Namen teh naprav je preveriti raven glukoze v krvi, da ugotovimo, ali smo v ustreznem obsegu, in se izogniti incidentom. V naslednjem članku bomo analizirali najboljše poceni glukometre na AliExpressu..

Kako najti poceni merilnike krvnega sladkorja v AliExpressu

Statistični podatki navajajo, da eden od enajstih ljudi trpi zaradi nekaterih motenj, povezanih z glukozo v krvi, zato ni presenetljivo, da so te naprave nujne za njihov vsakdan in so v AliExpressu uspele, kot lahko vidite tukaj. Priljubljene smo izbrali na podlagi vsega, kar je za dober glukometer najpomembnejše: funkcije, zaslon, registracija, kalibracija

...

Vsem je skupna zelo ugodna cena in zagotovljena kakovost.

GA-3 merilnik sladkorja

Ta merilnik krvnega sladkorja je eden najbolje prodajanih na AliExpressu, prodaja se v več prodajalcih in v vsem se nabere veliko prodaje, dobrih komentarjev in zelo prilagojene cene, kot lahko vidite na tej povezavi. Najprej morate vedeti, da meri le v mmol / L (v območju od 1,1-33,3 mmol / L) in enote ni mogoče zamenjati. Naredite zelo hiter krvni test, v 10 sekundah bomo dobili rezultate z majhnim vzorcem krvi in ​​HCT hematrititov med 30 in 60%.

Nima kodiranja, tako da se zmanjšajo napake in napake pri uporabi, kar olajša njegovo uporabo tudi starejšim. Shranite lahko do 200 testov glukoze pred in po obroku. Njegova velikost je zelo kompaktna, zato jo je mogoče enostavno prevažati. Tu lahko najdete tudi zelo poceni testne lističe v pakiranjih po 50 do 200 kosov.

Poceni glukometer Safe-Accu

Najboljše pri tem glukometru je, da lahko izbirate med modelom, ki meri v mmol / L ali v mg / dL, samo prodajalcu moramo z našo izbiro poslati sporočilo. Njeno merilno območje je med 1,1-33,3 mmol / L ali 20-600 mg / dL in kot v prejšnjem modelu rezultate pokaže v 10 sekundah z majhnim vzorcem krvi. Prav tako meri HCT hematokrite med 30 in 60%.

Kot lahko vidite, je precej podoben prejšnjemu, saj omogoča tudi shranjevanje do 200 rezultatov in tudi nima kodiranja, vendar nam je všeč, da ima možnost samodejnega izklopa za varčevanje z energijo in možnost izbira med dvema različicama, odvisno od enote, je zelo zanimiva..

Test glukoze v krvi Xiaomi Mijia

Xiaomi je ena izmed kitajskih blagovnih znamk, ki svojim strankam posreduje največ zaupanja na mednarodni ravni. Kakovost in dobra cena sta zagotovljeni, zato če želite poceni glukometer, priporočamo, da kupite tistega od Xiaomi, ki ga najdete s klikom tukaj.

Je zelo majhen glukometer in njegov osvetljen zaslon zagotavlja dobro vidljivost. Zapomnite si lahko do 500 rezultatov in rezultate bomo dobili v 5 sekundah. Nastavi lahko alarme in se samodejno izklopi. Skratka, to je praktičen in zanesljiv merilnik krvnega sladkorja.

Nadzor glukoze, sečne kisline in holesterola 3 v 1

Če želite nadzorovati druge vidike svojega zdravja, vam priporočamo ta monitor 3 v 1, ki vam omogoča izvajanje testov krvnega sladkorja, sečne kisline in holesterola z eno samo napravo, merjeno v dveh enotah (mmol / L in mg / dL ) in iz udobja vašega doma. Prihranite lahko do 200 rezultatov sladkorja in 50 za druga dva.

Za izvedbo analiz bomo imeli 3 različne trakove, po enega za vsako analizo, z majhnim vzorcem pa bomo lahko rezultate dobili v nekaj sekundah. V tem primeru bo trajalo 60 sekund, da bodo rezultati sladkorja in 20 v primeru sečne kisline ali holesterola..

iHealth prenosni merilnik krvnega sladkorja

Kot lahko vidite, so ti glukometri v osnovi sestavljeni iz naprave, kamor vstavimo testne trakove, da si ogledamo rezultate. Toda z novimi tehnologijami lahko zahvaljujoč našemu mobilniku vedno bolj gremo brez bolj običajnih naprav. Merilnik sladkorja Xiaomi iHealth nam omogoča analizo ravni sladkorja prek mobilnega telefona. V avdio vhod našega mobilnika je treba vstaviti le majhno napravo.

V samo 5 sekundah bomo dobili rezultate, ki si jih bomo lahko ogledali skozi aplikacijo, kjer bomo lahko videli razvoj testov. Meritve se opravijo v mmol / L ali mg / dL in čeprav menite, da je lahko zelo drago, stane manj kot 25 evrov, kot lahko vidite tukaj.

Najboljši nasveti in triki za nakup na AliExpressu

Kot lahko vidite v AliExpressu, najdete vse vrste glukometrov, za njihovo kakovost ne jamčijo le certifikati kakovosti, ki jih vsebujejo, ampak tudi komentarji kupcev so zelo dobri. Če želite videti več merilnikov krvnega sladkorja, priporočamo, da si ogledate to povezavo in uporabite filtre za natančnejše iskanje.

Toda v AlixBlogu vam poleg analiziranja najboljših izdelkov in blagovnih znamk želimo pomagati tudi pri varnejšem nakupu. Če imate torej vprašanja o nakupu na tej slavni spletni strani ali se želite naučiti, kako pridobiti popuste in kupone, priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer boste našli naše najboljše nasvete in trike..

In ti? Ste že kupili katerega od teh poceni glukometrov pri AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar