Glavni » alibaba-info » 17 najbolj čudnih vrtalnikov, ki jih najdete na AliExpressu

17 najbolj čudnih vrtalnikov, ki jih najdete na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 zabavna fidget igračka s prstom spinner pops it preprosta igračka razbremenitev stresa anti stres depresija tesnoba senzorična igračka pops mehurčki Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. Ročaj iz nerjavečega jekla Fidget Tihi ležaj Cinkova zlitina Kovinsko jeklo Ball Mute Edc Finger Giro Relief Stres Boy Božično darilo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 1 kos Risanka Insect Fidget Spinner Otroške igrače ABS Barvite giro igrače za lajšanje stresa Izobraževalne igrače za prste za otroke Odrasli Darilo Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 1pcs Ridge Fidget Spinner Otroške igrače ABS Barvite igrače za odstranjevanje žuželk Gibanje igrač Stres Izobraževalne igrače za ropotuljice za prste Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Barvita kovinska zlitina Fidget Spinner R188 Smooth Bearing Mute Rainbow Hand Spinner blažilec stresa Igrače za otroke Darila za odrasle Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Risanka Sucker Spinning Fidget ABS Insect Gyro Toy Dojenčki Otroci Izobraževalna darila za prste Lajšanje stresa Spinner Games Droship! Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Rainbow Heptagonal Hand Spinner Cinkova zlitina Fidget Spinner Kovinski ležaj Avtizem ADHD Relief Stress Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Svetleča LED luč Fidget Spinner Ročni vrtalniki, ki svetijo v temni svetlobi EDC Figet Spiner Igrače za lajšanje stresa Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Kristalno svetleča LED lučka Fidget Spinner Ročni vrtalniki, ki svetijo v temi EDC Igrače za razbremenitev stresa Kinetični žiroskop za otroke Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Fidget Spinner & Ketchain & Odpirač za steklenice EDC za otroke najstnike odrasli lajšanje stresa Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

V zadnjem času ni govora o ničemer drugem, spinerji so skoraj novi Pokémon Go. Na voljo so v vseh oblikah in barvah, ki si jih lahko predstavljate. A poleg tega, da so v modi, so tudi zelo koristni, čeprav so prvotno predmeti, namenjeni avtistom ali ljudem s psihološkimi motnjami, služijo pa tudi vsem, ki se želijo odreči od stresa in pomagajo zbrati se.

Želeli smo vam pomagati najti najredkejše vrtalnike, če si upate poskusiti, če je res tako zasvojenost, kot vsi pravijo. Vsaj če pademo v modo, naj bo na čim bolj izviren način.

Predilnik v obliki rože

Ta spiner razbije način, kako si človek predstavlja, ko govori o teh antistresnih napravah. Če ga želite obrniti, ga morate prijeti za steblo. Čeprav je to mogoče storiti tudi na tradicionalen način.

Poiščite ga tukaj

Spinner Captain America

Obstaja veliko zelo kul superjunaških spinerjev, toda najbolj nas je pritegnil tisti v obliki ščita Captain America. In veste, kaj pravijo, nikoli ne škodi, če je v bližini neuničljiv ščit.

Poiščite ga tukaj

Spuriner shuriken

In ko smo že pri orožju, da bi se branili

...

Tukaj je na voljo več modelov, ki jih navdihujejo zvezde shuriken ali ninja. S tem imate že vse, kar potrebujete, da se ne bodo motili z vami.

Poiščite ga tukaj

Spinner s šestimi nasveti

Ta vrtavka služi tudi kot sestavljanka, saj jo je mogoče sestaviti in razstaviti. Zasnova je precej redka, saj ima šest točk in ko se obrne v temi, vidite le črto, ki tvori krog.

Poiščite ga tukaj

Spinner disk

Temu smo želeli reči ta, ker se mi zdi popolno, da gremo na zabavo. Novi plastični obroč spremeni barvo, ko ga vklopite (po drugi strani je bil čas, da ga premagate)

Poiščite ga tukaj

Templjarska predilnica

Za ljubitelje zgodovine ali tiste, ki so cele vikende porabili za igranje Assassin's Creed (odvisno od tega), je to vaš spinner. Drugega bolj epskega od tega nismo našli. Bistveno za popoldanski križarski pohod.

Poiščite ga tukaj

Badass predilnik

To je tisti, ki mu daje najbolj dobro katoliško poslanstvo in tisti, ki ima raje lobanje. Za takšne predilnike, to pa je za najbolj rokenrol.

Poiščite ga tukaj

Zmajeva predilnica

Če nam je Daenerys Targaryen po ogledu Igre prestolov nekoliko zavidala, je to morda najbližje, če imamo zmaja v rokah.

Poiščite ga tukaj

Srečna predilnica

Ko ste pod stresom, kaj boljšega kot trije nasmejani emojiji s srčki namesto z očmi vas gledajo, medtem ko se vrtijo. In če to ne bi bilo dovolj, sveti v temi! Ne moremo si zamisliti česa boljšega.

Poiščite ga tukaj

Mornarski predilnik

To je ena od vrtljajev, za katero se niti pomisli, da bi lahko bila zasnovana. To je preprosto ladijsko krmilo. Nič več za dodati.

Poiščite ga tukaj

Sidrni predilnik

In kdor rabi krmilo, rabi tudi sidro. To je nesporno. Torej, če vam je všeč zgoraj, boste zagotovo potrebovali tudi tega.

Poiščite ga tukaj

Šerif predilnik

To je nedvomno najbolj merodavna predilnica v državi. Primerno samo za tiste, ki so pripravljeni sprejeti najbolj zaželene odmetnike.

Poiščite ga tukaj

Spinner gear

Z mehanizirano in precej izvirno obliko je resnica, da ne ostane neopažena.

Poiščite ga tukaj

Alternativna različica v kovini:

Poiščite ga tukaj

Spinner bonne

Ta kostur v obliki kosti je čudovit.

Poiščite ga tukaj

Dolar spinner

Idealno za uporabo z Rihannino skladbo "Kurba raje ima moj denar" in prevelik krzneni plašč.

Poiščite ga tukaj

Bonus: spinner v ovitku za telefon

Vas pametni telefon ne moti dovolj? Nato morate preizkusiti to mobilno torbico z vgrajenim spinerjem:

Poiščite ga tukaj

S klikom tukaj si lahko ogledate vse najbolj prodajane modele spinerjev AliExpress v zgodovini.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar