Glavni » alibaba-info » 10 najboljših izdelkov AliExpress

10 najboljših izdelkov AliExpress

AliExpress WW

Če že nekaj časa nakupujete na AliExpressu in ste nehali malce ogovarjati stran, ste videli, da obstajajo zelo zanimivi oddelki, na primer "AliOffers of the day " ali "Best prodajalci tedna " Osebno rad vidim, kaj kupujejo drugi ljudje, to je dober način za odkrivanje zanimivih izdelkov, in zakaj ne bi tega povedali, nas vedno zanima, kaj so kupili drugi.

Torej je mogoče, da ste si kdaj zastavili naslednje vprašanje: kateri izdelki se najbolje prodajajo na tej spletni strani? Zato danes predstavljamo našo tračarsko plat in vam pokažemo 10 najbolje prodajanih izdelkov AliExpress do danes..

10 najbolj prodajanih izdelkov

Toda ta seznam ni le radoveden, ampak je tudi zelo uporaben. V našem blogu vas vedno skušamo povezati z najbolje prodajanimi izdelki, saj če je izdelek imel veliko pozitivne prodaje, je to znak, da je vreden zaupanja vreden prodajalec. Zato imamo radi to uvrstitev, saj so najbolj prodajani izdelki ponavadi iz več dejavnikov: so praktični predmeti, ki jih uporabljamo vsak dan, in imajo zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo (ker če ne bi bilo tako, ne bi imeli toliko prodaje) Običajno jih prodajajo zelo zanesljivi prodajalci z veliko izkušnjami pri prodaji prek AliExpressa..

In nedvomno ne smemo pozabiti, da imajo ti izdelki toliko ocen drugih kupcev, ki so izdelek že prejeli, da je zelo enostavno vedeti prednosti in slabosti, preden pride do nas, začnimo z našimi top 10!

10. Ovitek za mobilni telefon

Na zadnjem mestu lestvice najdemo bistven pripomoček za naš telefon (in vas opozarjamo, da ne bo edini na seznamu), v tem primeru nekaj čudovitih mobilnih etuijev za iPhone, ki so na voljo za vse modele iPhone 5 , in v 25 različnih barvah.

fundas-para-iphone-aliexpress

9. Set čopičev za ličenje

Izdelki, povezani z ličili, so med kupci AliExpressa zelo priljubljeni, saj so zelo poceni in kakovostni, ta komplet čopičev, ki stane manj kot 5 evrov, je dober primer tega. Odličen je kot darilo ali za začetek našega sveta ličil, saj ima čopiče, ki sestavljajo kateri koli del obraza: ustnice, obrvi, oči, lica, obrvi

...

in njegova cena je smešna.

ser-brochas-aliexpress

8. Maska za črne pike

Ali še niste slišali za to masko iz črne gline? Med 50 najbolje prodajanimi izdelki se pojavlja večkrat! Nismo presenečeni, ker so njeni rezultati zelo dobri in po neustavljivi ceni približno 20 centov na masko. Za učinkovit rezultat morate z malo pare na obrazu odpreti pore, nanesti masko in jo pustiti delovati približno 30 minut, koža bo čista in brez ogrcev!

mascarilla-arcilla-negra-aliexpress

7. Ženska ura

Ure so ena najbolj iskanih dodatkov na AliExpressu, pravzaprav na našem blogu lahko najdete veliko člankov o njih. Ta ženska ura je med vsemi najbolje prodajana: ima klasičen slog, je elegantna in zelo poceni (manj kot 2 evra). Brezčasna ura kot nalašč za vsakodnevno uporabo.

reloj-de-mujer-aliexpress

6. Lak za UV nohte

Poltrajna manikura je bolj modna kot kdaj koli prej, zato ni nenavadno videti ta lak za UV žarnico med 10 najbolj prodajanimi izdelki na spletu, stane pa manj kot dva evra, medtem ko v trgovini lahko stane do 10-krat več. Imajo veliko različnih barv in fantastično kakovost. V AliExpressu lahko najdete vse, kar potrebujete za lastno poltrajno manikuro doma, na blogu imamo zelo popoln vodnik o poltrajni manikiri doma.

laca-de-unas-semipermanentes-aliexpress

5. Lesena sončna očala v slogu Wayfarer

Kot smo že povedali v članku o poceni sončnih očalih, je AliExpress odlična platforma za nakup tega izdelka, zato ni presenetljivo, da so ta čudovita sončna očala z lesenimi okvirji in lečami z zrcalnimi učinki na petem mestu naše lestvice. Na voljo so v 15 različnih barvah.

gafas-de-sol-aliexpress

4. Šminka

Ni presenetljivo, da je ta šminka med najbolje prodajanimi in je povzročila senzacijo zaradi svojih lastnosti. So dolgotrajne, z mat površino in imajo najrazličnejše barve za vse okuse. Pokažite brezhibne ustnice dlje, ne da bi pustili sled.

pinta-labios-permanente-aliexpress

3. gobica za ličenje "lepotni mešalnik "

Bronasta medalja gre izdelku za ličenje, kako bi lahko bilo drugače. Če se radi ličite, ste zagotovo že slišali za znamenite gobice "beauty blender". Ti, ki vam jih pokažemo, sledijo njihovemu slogu in po komentarjih drugih kupcev delujejo zelo dobro. Njene prednosti pri nanašanju podlage za ličenje so številne: z mokro uporabo absorbira manj izdelka, je zelo obvladljiv in omogoča, da doseže kateri koli kotiček obraza. Ker so tako poceni, jih je vredno poskusiti, kajne??

esponja-de-maquillaje-estilo-beauty-blender-aliexpress

2. Ohranjevalnik zaslona

Pri številki dve najdemo še eno dodatno opremo za naš pametni telefon, v tem primeru zaščito zaslona za iPhone 4 ali novejšo. Če želite svoj mobilni telefon zaščititi pred morebitnimi padci ali udarci na zaslonu, je nujno zaščititi zaslon. Niso pa vsi ščitniki enaki, ta ima čudovite značilnosti: izdelan je iz kaljenega stekla, trdote 9 ur, proti prstnim odtisom, ima oljno-fonično prevleko, ki odbija vodo in umazanijo, ima debelino 0,3 mm in je zelo močan odporen na praske in praske.

protector-de-pantalla-para-iphone-aliexpress

1. Kabli za polnjenje mobilnega telefona

Jasno je, da je tehnologija danes bistvenega pomena, saj v naših prvih desetih dodatkih za pametne telefone kraljuje, kot ste videli. Na prvem mestu najdemo ta polnilni kabel, tako za iPhone (strela) kot za Android (mikro usb) v 5 različnih barvah. Ti kabli, prevlečeni z najlonsko vrvico, so odlični, saj so bolj odporni kot običajni plastični kabli, ki sčasoma ponavadi zlomijo plastiko s tveganjem, ki jo predstavlja.

cable-de-carga-nylon-para-iphone-y-android-aliexpress

Med najvišjimi položaji smo našli tudi ta kabel za hitro polnjenje znamke Ugreen. Če vaša naprava omogoča hitro polnjenje, lahko s tem kablom (očitno priključen na polnilnik za hitro polnjenje) svoj mobilni telefon napolnite v krajšem času.

cable-de-carga-rapida-ugreen-aliexpress

Kaj menite o tej razvrstitvi? Ste kupili katerega od teh izdelkov? Spodaj nam lahko pustite komentar, v katerem pojasnite svoje izkušnje, radi bi vedeli vaše mnenje!

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar