Glavni » google » GPS lokatorji za vozila na AliExpressu

GPS lokatorji za vozila na AliExpressu

AliExpress WW

GPS-lokatorji so zelo pogosti v službenih avtomobilih, saj nam omogočajo vedeti, ali je avto v voznem parku odstopil s poti. Lahko pa so zelo koristni za vse druge vrste vozil: taksije, dostavne avtomobile, podjetja za najem avtomobilov, motorna kolesa ali katero koli vozilo, ki ga je mogoče ukrasti. Najboljši način za iskanje poceni sledilnika je, da to storite na AliExpressu, spodaj vam bomo pokazali, kateri so najboljši glede na ceno.

Analiziramo 5 najboljših GPS lokatorjev za vozila AliExpress

Znana platforma za spletno prodajo AliExpress je dobra izbira za iskanje lokatorjev, saj so njeni tehnološki izdelki ponavadi kitajskih zasebnih blagovnih znamk, ki ponujajo najboljšo kakovost po nizki ceni. Če jih želite najti, preprosto kliknite tukaj, vendar se cene razlikujejo glede na značilnosti: velikost, način določanja položaja, povezave, funkcije

...

Tukaj razlagamo značilnosti najbolj zanimivih modelov.

Ekonomski lokator s kartico SIM

Prvi model na našem seznamu je ta mini lokator GPS, ki deluje s kartico SIM. Tako majhen je, da ga lahko poleg vozil uporabljate za iskanje otrok ali starejših ali hišnih ljubljenčkov. Zahvaljujoč dvema magnetoma na zadnji strani ga je mogoče enostavno skriti.

Podpira dvojno pozicioniranje GPS in LBS. Ima režo za vključitev kartic TF in se polni prek USB-ja z avtonomijo do 12 dni v stanju pripravljenosti. Lokacijo vašega vozila lahko nadzirate na daljavo in spremljate zvok.

Mini GPS sledilnik s trojnim pozicioniranjem

Za majhno razliko v ceni je lokator CJ720 zelo zanimiva možnost, spet z uporabo kartice SIM. V svoji prenovljeni različici MV720 ponuja trojno pozicioniranje: GPS, LBS in Glonass. Sledite lahko v živo s pošiljanjem SMS-a.

Ima varnostni sistem za preprečevanje kraje, ki omogoča prekinitev dovoda bencina, in lahko nastavite opozorilo, če izstopite iz določenega radija, če vozilo preseže hitrost ali če so prekinjene žice alarma. Priključen mora biti na avtomobilski akumulator in čeprav ga ni težko namestiti, zahteva določeno znanje. Najdete ga s klikom tukaj.

GPS lokator z mikrofonom TKSTAR

Če želite natančen GPS lokator, priporočamo tistega iz TKSTAR, ki ga najdete na tej povezavi. Njegov najbolj prodajani model je TK905, zelo popoln GPS lokator z natančnostjo do 5-10 metrov. Lahko ga postavite kamor koli, ker je magnetno in vodotesen z oceno IP65. Deluje s karticami SIM z 2G povezavo in z vgrajenim mikrofonom lahko prisluhnemo dogajanju v avtu.

Zahvaljujoč 5000 mAh bateriji, ki lahko v stanju pripravljenosti doseže 90 dni, čeprav jo je mogoče z adapterjem priključiti tudi na avtomobilsko baterijo. Vožnjam vozil lahko sledite v realnem času in jih shranite do 6 mesecev, lahko pa nastavite opozorila, če vozilo zapusti nastavljeno območje ali preseže hitrost.

4G GPS sledilnik s OBD povezavo

Enostaven način namestitve sledilnika GPS je uporaba lokatorja s povezavo OBD. V AliExpressu je veliko modelov s to povezavo, kot si lahko ogledate tukaj, čeprav nam je bil eden najbolj všeč ta znamke znamke VJOYCAR, in to zato, ker lahko naše vozilo hitro najdemo zaradi združljivosti s 4G SIM karticami. . Deluje tudi kot oprema za diagnostiko kode DTC. Združljiv je z baterijami od 9 do 40 V, tako da ga lahko povežete z avtomobilom in tovornjakom.

Vgrajeno ima 100 mAh baterijo, ki jo ohranja, ko se avto ustavi. Podpira do 4 vrste alarmov: za udarce, za premikanje, zapustitev določenega območja in za prehitro vožnjo. Po želji se lahko odločimo, da imamo integriran mikrofon, najboljše pa je, da ga je mogoče enostavno nadzorovati s spletne platforme ali prek mobilne aplikacije iOS in Android.

Mini GPS lokator s pozicioniranjem AGPS

To je eden najbolj znanih lokatorjev GPS, in čeprav je zelo poceni, ga številna spletna mesta prodajo po tri- ali štirikratni prvotni ceni. V AliExpressu je zelo poceni, kot lahko vidite tukaj, in je zelo popoln lokator. Ima AGPS pozicioniranje in lahko zaradi notranjega pomnilnika shrani potovanja do 3 mesece.

Ima alarm za nepredvidene premike, alarm za presežek hitrosti in alarm za odklop. Obvestilo bomo prejeli tudi, ko bo avto zapustil ustaljeno območje. Najboljše je, da ga je mogoče upravljati prek mobilne aplikacije iOS in Android ali iz računalnika. Uporabljate ga lahko v avtomobilski vtičnici ali tako, da ga priključite na baterijo.

Kako najti GPS lokatorje za vozila s prevozom iz Španije na AliExpressu

Ena od prednosti nakupa na AliExpressu je, da je veliko prodajalcev s skladišči zunaj Kitajske, zato lahko njihove izdelke kupujemo v bližnjih skladiščih, da jih prejmejo v krajšem času in brez carinskega tveganja. V primeru GPS lokatorjev za avtomobile in motocikle jih je mogoče enostavno najti s pošiljanjem iz Španije na tej povezavi. Nekatere trgovine so del platforme AliExpress Plaza, kjer lahko najdete več izdelkov in trgovin z nacionalno poštnino.

Če želite bolje vedeti, kako deluje ta spletna prodajna platforma, imamo v našem blogu poleg analiziranja najboljših blagovnih znamk in najnovejših novic tudi razdelek z vadnicami, v katerih razlagamo najboljše nasvete in trike za varen nakup na AliExpress : kakšne načine plačila uporabiti, kako slediti svojim naročilom, kako dobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, je v Dokončnem vodniku po AliExpressu povzetek bistvenega za varno nakupovanje..

In ti? Ste že kupili GPS sledilnik za vozila na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar