Glavni » alibaba-info » Najboljši in najslabši Samsung Galaxy J2 Prime

Najboljši in najslabši Samsung Galaxy J2 Prime

AliExpress WW

Čeprav je res, da smo v zadnjih dneh naložili ogromno informacij, povezanih s Samsung Galaxy S8, verjetno najbolj znano mobilno napravo korejske družbe, ne moremo pozabiti, da ima to podjetje še veliko druge priznane opreme. To je primer Samsunga Galaxy J2 Prime, terminala, ki je namenjen vstopni ponudbi pametnih telefonov, Vendar ga prodajajo milijoni po vsem svetu in pridobijo veliko uporabnikov.

Kot smo že povedali, je Samsung J2 Prime eden Samsungovih poceni telefonov in se v večjem delu sveta prodaja kot pecivo do te mere, da ga številni uporabniki že zdaj izkoriščajo, da v celoti uživajo v vseh njegovih funkcijah.. Resnica je, da ima Samsung Galaxy J2 Prime dobre prednosti, čeprav tudi nekatere druge bolj sporne funkcije. V tem članku bomo poskušali omeniti najboljše in najslabše Samsung Galaxy J2 Prime.

Kazalo ()

  Mnenja Samsung J2 Prime

  Če moramo opraviti splošno raziskavo, lahko rečemo, da ko se ustavimo na najmočnejših točkah Samsung Galaxy J2 Prime, bomo morali poudariti, da gre za terminal, katerega cena je precej poceni, kar pa tudi ne idealno za ljudi, ki s sistemom Android začenjajo v svetu mobilnih telefonov. Že manjša podrobnost je, da prihaja tovarniško z Androidom 6.0.1 Marshmallow, eno najnovejših različic Androida, zato z njim ni težav..

  Če nadaljujemo s podrobnostmi o Samsung Galaxy J2 Prime, kasneje ugotovimo, da ima dve kameri in zaslon običajne velikosti, saj bi zdaj lahko razmislili o 5-palčnem zaslonu. Hkrati morate imeti v mislih, da čeprav je Samsung Galaxy J2 Prime naprava, ki je namenjena predvsem srednjim ali nizkim dosegom, nima težav z zagonom vseh vrst aplikacij ali iger.. Prvotni pomnilnik Samsung Galaxy J2 Prime ima 8 GB, čeprav ga lahko razširimo na 256 GB z microSD.

  Še ena pozitivna podrobnost, ki je mnogi uporabniki Samsung Galaxy J2 Prime ne prenehajo prepoznavati, je povezana z dejstvom, da je za razliko od drugih modelov korejske družbe Samsung Galaxy J2 Prime ima vgrajeno aplikacijo FM Radio, ki ni več tako iskan kot prej, a je še vedno privlačen za številne uporabnike. Na ta način lahko prek aplikacije poslušate glasbo, čeprav je treba imeti internet ali vsaj imeti priključene slušalke, da delujejo kot antena.

  No, že smo omenili številne pozitivne vidike Samsung Galaxy J2 Prime, za katere večina uporabnikov meni, da jih postavljajo nad druge naprave. Vendar moramo tudi na enak način poudariti, da obstajajo nekatere podrobnosti, ki igrajo proti temu. Na primer, vaš zaslon ni zaščiten z Corning Gorilla Glass najnovejše generacije, tako kot dražje naprave Samsung. Zaradi tega se prelahko opraska, zato je priporočljivo, da nanjo položite kaljeno steklo.

  Na splošno lahko rečemo, da če analizirate nakup naprave, kot je Samsung Galaxy J2 Prime, morate biti še posebej pozorni na njene šibke točke, kot na primer ni najmočnejši Samsungov terminal ali kaj smo govorili o zaslon, ne igrajte proti sebi. V preostalem v teh primerih vedno imejte v mislih, da boste morda našli priložnost, da uživate v ekipi popolnoma nič mu ne manjka od tega, kar lahko pričakujemo od srednjega / visokega razreda.

  Kaj pa Samsung Galaxy J2 Prime?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar