Glavni » alibaba-info » AliExpress Plaza dnevi so tu z najboljšimi ponudbami

AliExpress Plaza dnevi so tu z najboljšimi ponudbami

AliExpress WW

Naslednji 12. oktober je Dan hispanske dediščine in AliExpress Plaza Prihaja napolnjen z najboljšimi ponudbami, da nam ves ta teden ponuja popuste (glej tukaj). Od 8. oktobra ob 9. uri zjutraj po španskem času jih lahko začnemo uživati.

Kvadrat je ekskluzivna trgovina AliExpress na španskem trgu. Prednost ima, da imajo vsi izdelki hitro dostavo med 3 in 5 dnevi, poleg tega pa imajo tudi dve leti garancije..

Danes prinašamo nekaj najboljših promocij vaših najljubših blagovnih znamk, tako da jih ne boste zamudili.

Katere zvezdniške izdelke bomo našli na Plaza Days of AliExpress

1 - Apple Airpods 2

Najnovejše slušalke iz Cupertina so nujne za vsakogar. Omogočajo vam poslušanje glasbe z neverjetno kakovostjo, sprejemanje klicev ali uporabo glasovnega asistenta. Od Kvadrat najdemo jih v dveh različicah.

Slušalke so pri obeh modelih enake, razliko pa najdemo v polnilnem ohišju. V najcenejši različici jih lahko polnimo samo s kablom Lighting, druga različica pa nam omogoča, da jih poleg Lighting-a napolnimo tudi s QI (induktivno polnjenje). Če že imate infrastrukturo doma ali v avtu, je polnilnik QI zelo priporočljiva različica.

Na tej povezavi jih boste našli po neverjetni ceni 159 EUR, če v osnovni različici običajno stanejo 179 EUR.

Na tej drugi povezavi bomo našli različico s polnjenjem QI za 188 EUR, ko je njegova običajna cena 229 EUR.

2 - Amazfit GTR 47 mm

Xiaomi Amazfit GTR je elegantna in vrhunska ura, ki je zasnovana za personalizacijo. Čeprav je estetsko videti kot luksuzni dodatek, je sposoben registrirati naše športne aktivnosti tudi pod vodo..

Opremljen z zaslonom AMOLED za delo z aplikacijami, kot so WhatsApp, Facebook, Twitter itd. In z zmogljivimi senzorji, ki beležijo vse naše dejavnosti, je opremljen z baterijo, ki nam daje povprečno avtonomijo približno 24 dni in največ 74 dni..

Na tej povezavi je lahko vaš za manj kot 140 €. Edinstvena priložnost za nošenje visokokakovostne pametne ure, vendar z videzom luksuzne ure. Če potrebujete več informacij o novih urah znamke Amazfit, vnesite naš članek.

3 - Samsung 55-palčni 4K televizor UE55NU7093

Ta pametni televizor iz serije 7 korejskega podjetja Samsung je odlična možnost za obnovitev vaše trenutne televizije. Na LED plošči ima ločljivost 4K Ultra HD 3840 x 2160 slikovnih pik.

Ima Wifi in Ethernet povezljivost za različne aplikacije, povezane z internetom, kot so Netflix, Youtube ali HBO, in z dvema priključkoma HDMI in enim USB-jem v primeru, da moramo povezati igralno konzolo, osebni računalnik ali trdi disk .

Za ceno, nižjo od 420 EUR plus 1,05 EUR stroškov dostave, je odlična možnost za posodobitev trenutnega televizorja. Najdete ga na tej povezavi.

Druge znamke, ki so sodelovale v prejšnjih izdajah AliExpress Plaza Days

V teh Plaza Days lahko izdelke, ki nas zanimajo, najdemo na različne načine. Imamo rubriko z najbolj vrhunskimi izdelki (potem bomo rekli nekaj, da ne boste zamudili priložnosti), še eno rubriko s trgovinami, ki bodo pometene in naključno območje z izdelki, ki bi nas lahko zanimali.

Enota:

Trgovina z oblačili in obutvijo Unit (povezava do trgovine), povezana s španskim podjetjem El Corte Inglés, je ena prvih možnosti, ki jo bomo našli na Plaza Days. Še vedno ne vemo, kakšni bodo njihovi popusti za jutri, zagotovo pa bodo ugajali vsem. Če želite obnoviti svojo garderobo ali garderobo družine, izkoristite te dni.

Engel:

Engel je distributer ličil, parfumerije in kozmetike in bo naša najboljša možnost, če želimo spremeniti svoj videz ali narediti darilo. Ta trgovina prodaja izdelke vrhunskih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, Fructis, Garnier ali Olay. Priporočamo, da vstopite in si ogledate vse njihove izdelke, tako da boste na naši povezavi našli najboljšo možnost.

MOJ Techno:

MI Techno je trgovina, ki je namenjena distribuciji telefonov blagovne znamke Xiaomi in Huawei. Torej, če razmišljate o zamenjavi telefona v naslednjih nekaj dneh, izkoristite! v teh prodajah, da dobite najboljšo ceno za svoj novi telefon. V Španiji imajo svojo tehnično službo in ne pozabite, da je dveletna garancija dodatek za nakup AliExpress Plaza. Najdete jih tukaj.

Zvezdni izdelki

Ker vam v AlixBlogu radi dobro svetujemo, vam priporočamo izdelke s 3 zvezdicami tega poletja, ki jih lahko najdete v prodaji v tej novi akciji. Ne pozabite, da so enote omejene, izkoristite prednosti, ker jih bo kmalu zmanjkalo!

Xiaomi Mi Band 4:

Med številnimi ponudbami, ki jih najdemo, je dragulj pametna zapestnica Xiaomi Mi Band 4 s ceno, ki ne doseže 27 €. Na tej povezavi od jutri do nedelje jo lahko kupite. Bodite hitri, ker bodo leteli.

Če potrebujete več informacij o zvezdniškem darilu poletja, boste več informacij o Mi Band 4 našli v naši analizi zvezdnega darila poletja.

Xiaomi Redmi Airdots:

Naslednji izdelek so nove bluetooth slušalke Xiaomi Redmi Airdots. Tu jih najdete za manj kot 25 EUR. Te majhne slušalke imajo izjemno avtonomijo, tako da lahko ves dan uživate ob glasbi.

Če vas zanima več informacij o drugih brezžičnih slušalkah, preberite naslednje poročilo, ki smo ga nedavno objavili.

ILIFE V5s Pro:

Ste naveličani čiščenja ves dan? Če menite, da je bil robotski sesalnik zelo drag, izkoristite to prodajo, da dobite robota ILIFE V5s Pro, ki vam bo pomagal, da boste vedno čisti. Na tej spletni strani ga najdete za manj kot 150 €

Veliko več informacij o kitajskih robotskih sesalcih najdete v tem članku.

Upamo, da boste v teh Plaza Plaza dnevih našli in kupili veliko stvari. Ne pozabite, da se ponudbe začnejo 2. avgusta ob 9. uri zjutraj po španskem času.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar