Glavni » alibaba-info » V AliExpress Plaza prihajajo najboljše božične ponudbe

V AliExpress Plaza prihajajo najboljše božične ponudbe

AliExpress WW

Do božičnih praznikov je le nekaj dni in zagotovo še nimate pripravljenih vseh daril.

AliExpress je odličen kraj za iskanje teh daril, vendar če naročite s pošiljanjem s Kitajske, je zelo verjetno, da jih ne boste pravočasno prejeli pred božičem.

Na srečo nam lahko AliExpress Plaza, platforma za prodajalce in trgovce v Španiji, pošlje pošiljke v manj kot treh dneh. Danes bomo videli nekaj najboljših promocij, ki trenutno obstajajo.

Kako priti do božičnih ponudb AliExpress Plaza?

Prva stvar, ki jo bomo videli ob vstopu na spletno mesto AliExpress Plaza, je zgornja vrstica, kjer bomo našli različne kategorije, kjer so organizirani različni predmeti, ki se prodajajo. Teme so moda, obutev, tehnologija, dom ter lepota in higiena.

Če pa trenutno ne veste, kaj iskati in želite videti, kaj je novega, morate preprosto dostopati do gumba Plaza, ki se prikaže na vrhu leve strani. Na tem področju bomo našli izjemne ponudbe, novice, najboljše blagovne znamke in osebna priporočila (ki so ustvarjena na podlagi iskanj, ki jih opravljate vsak dan).

Izbrane ponudbe tega božiča v AliExpress Plaza

V tem poglavju bomo danes videli nekaj najboljših ponudb, ki so na voljo za ta božič.

Robot sesalnik Xiaomi Mi

Že nekaj časa je ta robotski sesalnik nujen v vsakem domu. S svojimi samočistilnimi funkcijami in programiranjem s pametnega telefona ne bomo izgubili niti sekunde, če želimo, da bo naš dom čist.

Zahvaljujoč trem namenskim procesorjem, algoritmu SLAM in številnim senzorjem bo robot z znanim pomnilnikom preslikal in pametno načrtoval poti in tako lahko očisti vsak vogal. Njegova povezava Wi-Fi omogoča, da se zažene na daljavo, iz aplikacije poglejte, kje je minila, ali jo pošljite na polnjenje, če opazimo, da je baterija skoraj prazna.

Njegova plavajoča valjčna krtača v obliki črke V se lahko vrti do 1350 vrt / min in sesa z največjo učinkovitostjo tudi na površinah, ki niso popolnoma ravne. Dolgolasa stranska valja omogočata doseganje najbolj motečih vogalov.

Njegova litijeva baterija 5200 mAh omogoča delovanje približno 2,5 ure, kar je dovolj za čiščenje velike hiše. Poleg tega proizvajalec zagotavlja, da baterija zdrži vsaj dve leti brez poslabšanja..

Druga funkcija, ki jo vključujejo njegovi senzorji, je, da lahko ustvarijo nevidno steno s pomočjo traku z magnetnimi trakovi (ni priložen). To pomeni, da lahko določimo območje, tako da robot ne vstopi, ne da bi se tega moral zavedati. Če želite več informacij o tem, si jih lahko preberete v tem pregledu Xiaomi Mi Robot.

Trenutno ima ta robot ceno, ki presega 320 EUR, vendar ga boste na tej povezavi našli za manj kot 235 EUR s pošiljanjem iz Španije v manj kot treh dneh in z dveletno garancijo.

Xiaomi Mi Box S

Zdaj, ko so serije in filmi skorajda družabno gibanje, ki ga spremljajo milijoni ljudi, in ker je ogled najnovejše epizode vaše najljubše serije skoraj mističen dogodek, bomo potrebovali tehnologijo, ki bo kos tej nalogi. Iz tega razloga prinašamo ponudbo računalnika Xiaomi smart TV.

S to opremo lahko kateri koli zaslon pretvorimo v pametni televizor, povezan v omrežje, kar nam bo omogočilo reprodukcijo vsebine v kakovosti 4K pri 60 sličicah na sekundo.

Ta oprema je opremljena s 64-bitnim štirijedrnim procesorjem Mali 450. Z operacijskim sistemom Android 8.1, ki lahko predvaja datoteke v h.265, h.264 in vse, kar boste morda potrebovali.

Najljubše aplikacije lahko uporabljamo tudi z Netflix, HBO, Plex, Youtube

...

za predvajanje naših najljubših videoposnetkov, ki so povezani z njegovo wi-fi anteno, ki omogoča uporabo omrežij 2,4 GHz / 5 GHz.

Vaš daljinski upravljalnik ima možnost dela z Googlovimi glasovnimi pomočniki, tako da lahko s preprostimi ukazi vidimo najljubšo vsebino.

Vrednost te opreme je ponavadi večja od 80 EUR, vendar je s promocijo, ki jo danes prinašamo, lahko vaša za manj kot 53 EUR s te povezave s hitro dostavo in dve leti garancije..

Converse čevlji

Tu ne prinesemo unikatnega predmeta, prinesemo pa vsem znano znamko, znano znamko športnih čevljev Converse.

Če želite te praznike obnoviti mladostno in brezskrbno estetiko, ne morete zamuditi priložnosti za te čevlje, ki se uporabljajo za odhod na koncert, vadbo športa ali preživljanje dneva s prijatelji na žaru.

Na naslednji povezavi bomo zapustili trgovino, kjer boste našli modele za ženske in moške ter celo za najmanjše hiše.

Izkoristite pred zabavami, malo je ostalo!

Priporočamo, da si natančno ogledate AliExpress Plaza, saj novice vsak dan prihajajo v številne trgovine, ki tvorijo špansko platformo AliExpress. Upamo, da boste našli vse, kar iščete, in od AlixBloga vam želimo lepe praznike.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar