Glavni » google » Xiaomi Mi Max 2 prispe na AliExpress, z baterijo in velikanskim zaslonom

Xiaomi Mi Max 2 prispe na AliExpress, z baterijo in velikanskim zaslonom

AliExpress WW

Nadgradnja: Xiaomi Mi Max 2 je že v AliExpressu ?

S klikom tukaj lahko najdete naročeno od najcenejše do najdražje.

Zdaj je uradno. Po tednih, ko je prišlo do uhajanja tehničnih lastnosti, je bil že predstavljen novi Xiaomi Mi Max 2. Je velikanski phablet, ki še naprej uporablja velik zaslon in moč svoje baterije kot orožje.

Xiaomi je že lani stavil na velikanski mobilni telefon, model Mi Max, ki je imel 6,44-palčni zaslon in je postal predmet želja ljubiteljev velikih pametnih telefonov. Ogromen zaslon, ki je utrl pot drugim proizvajalcem. Danes prejmemo naslednika Xiaomi Mi Max 2 z enako velikostjo zaslona, ​​vendar tanjšim in z več avtonomije.

Čeprav se tisti, ki so čakali na njegovo predstavitev, še ne navdušujte. Trenutno datum, ko bo na prodaj, še ni potrjen, čeprav ga bo zagotovo mogoče kupiti v naslednjih dneh na AliExpressu, čez nekaj tednov pa se bo začel pojavljati v trgovinah.

Novice o Xiaomi Mi Max 2

Od tu pričakujemo, da na papirju ne najdemo veliko razlik z njegovim predhodnikom, originalnim Xiaomi Mi Max, saj je zaslon spet 6,44 palcev z ločljivostjo Full HD.

Ena izmed velikih novosti je v zasnovi naprave. Z enodelno izdelavo se je debelina terminala zmanjšala z 9 mm na 0,7 mm, kar predstavlja približno 53-odstotno zmanjšanje v primerjavi s prejšnjim modelom. To pomeni, da je kljub veliki velikosti zaslona bolj obvladljiv, lažji za držanje in ga je mogoče uporabljati celo z eno roko. Ta model je enodelni, to pomeni, da notranje baterije ni mogoče dostopati.

Vzdržuje isti model procesorja (Qualcomm), natančneje Snapdragon 625, z osmimi jedri in 4G notranjega pomnilnika, ki zadostujejo za zagon vseh vrst aplikacij, in notranjim pomnilnikom 64. Zaenkrat nič novega, razen katerega dodajte osnovno različico notranjega pomnilnika s 128 GB.

Odlično izboljšanje baterije

Takrat, ko pridemo do akumulatorja, resnično vidimo stavo Xiaomi na ta model. Od prejšnjih 4850mah do 5300mah, torej od približno 5-7 ur avtonomije, z intenzivno uporabo doseže skoraj dva dni. Kaj natančno velja za težko uporabo? No, skupaj nam zagotavljajo 18 ur predvajanja videa, 57 ur klica ali 9 ur neprekinjenega predvajanja.

Če želite vedeti, je več kot tisto, kar lahko najdemo v zunanjih baterijah, in služi celo za polnjenje drugih mobilnih telefonov prek USB-ja tipa C, ki ga ima na dnu. Kot da to ne bi zadostovalo, vključuje tudi sistem hitrega polnjenja, ki po navedbah podjetja predpostavlja, da v eni uri napolni od 0% do 68%.

Kako je s kamero tega modela?

Kamera se je prav tako izboljšala v primerjavi s predhodnikom in verjetno ena najbolj presenetljivih sprememb je velikost slikovnih pik, ki so zdaj večje, zato lahko zajamejo več svetlobe, zato je treba ceniti končni rezultat. slike.

Če pogledamo tehnične značilnosti, ki jih je razložilo podjetje, bi šlo načeloma za isto kamero kot za Xiaomi Mi 6, saj imajo isti primarni slikovni senzor tega modela, ki je bil na trgu predstavljen prejšnji mesec. Ta Sonyjev senzor ima ločljivost 12 milijonov slikovnih pik in ima možnosti, kot so HDR, PDAF in Led bliskavica. Ima tudi samodejno ostrenje za zaznavanje faz, zato slika ni videti slabo, saj je Xiaomi želel uporabnikom tega pametnega telefona ponuditi dobro fotografsko kakovost..

Kar zadeva sprednjo kamero, ima kakovost 5 milijonov slikovnih pik, tako da kakovost selfijev (danes bistvenega pomena) in za video klice ne manjka. Svetilnost je zagotovljena, saj ima poleg zaslonke f / 2.0 poleg 85-stopinjske leče tudi dobro vidno polje..

Izvedba

Kot smo pričakovali že prej, ima novi Xiaomi istega proizvajalca procesorja (Qualcomm), čeprav je procesor Snapdragon 650, ki ima moč, podobno prejšnji (625) ali celo nekoliko višjo zaradi večje frekvence, ki doseže 2 To je teoretično eden od razlogov, zakaj ima mobilnik več avtonomije, saj bi načeloma moral porabiti manj energije.

V razdelku spomin imamo dva različna modela. Enega s 4 GB RAM-a skupaj s 64 GB prostora za shranjevanje, drugega pa tudi s 4 GB RAM-a s 128 GB. V obeh primerih lahko pomnilnik razširite s karticami microSD do 128 GB.

Kaj nam še ponuja novi Xiaomi Mi Max 2?

Poleg glavnih značilnosti, ki smo jih opisali, ima ta novi model na zadnji strani naprave tudi senzor prstnih odtisov. Odločil se je tudi za pametne zvočnike, ki ponujajo boljšo kakovost multimedije. Če torej napravo postavimo vodoravno za ogled videoposnetka, filma ali igranje igre, se aktivira stereo način, ki nam ponudi več potopitve in s tem izboljšanje naše izkušnje..

Oblikovalsko delo sledi liniji podjetja Xiaomi, elegantno in trezno s kovinskim ohišjem in zaobljenimi vogali..

Kaj vemo o njeni ceni

Cene so kot vedno v primeru Xiaomi in drugih kitajskih blagovnih znamk v primerjavi z drugimi znamkami, ki imajo modele teh lastnosti, precej dostopne:

  • Xiaomi Mi Max 2 4 + 64 GB: 220 evrov / 4.540 / 250 ameriških dolarjev.
  • Xiaomi Mi Max 2 od 4 + 128 GB: 260 evrov / 5342 mehiški pesos / 290 ameriških dolarjev.

Izdelek bomo posodobili takoj, ko bo na voljo (upamo, poceni ?) na AliExpressu.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar