Glavni » alibaba-info » Seznam: najboljše okrogle brisače v slogu mandale AliExpress za manj kot 10 evrov

Seznam: najboljše okrogle brisače v slogu mandale AliExpress za manj kot 10 evrov

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Klobuk za sušenje las za dekleta Hitro suha kapica za brisače Kapa za kopel Klobuk iz mikrovlaken Trdna kapica za brisače Super absorpcija Turban Suha kapica za lase Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 1 kos zavitja za sušenje las iz mikrovlaken Ženske ženske brisače Ženske brisače Hitro suhe lase Pokrovček Turban Ogrinjalo za kopel Ogrinjalo za glavo Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Lasna brisača za dom Čarobni robčki iz mikrovlaken Lasna kapica brisača za sušenje las dolga Mikrofibra Solid Hitro Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Brisače za lase Twist Sušenje Brisače Twist Mikrofiber zgoščena kapa z gumbom za ženske Super vpojna hitrosušeča kapa za nego las Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 2 kos Brisača za lase Različne barvne možnosti turban za sušenje las Brisače iz mikrovlaken Kopalnica Kapa iz domačega tekstila iz mikrovlaken Trdna hitro Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Brisača iz mikrovlaken, suha za lase, hitro sušenje, ženska brisača, hitro suha kapa za lase, moška orodja Kratka kapica za brisače za lase Klobuk za dekleta Sušilnik za lase Kopalna kapa Mikrofiber Trdna kapica za brisače Super absorpcija Turban Suha kapica za lase Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 30/50/12/36/56 kosov Potovalna stisnjena brisača Suh stisnjen kovanec Brisača za obraz za enkratno uporabo Razširljiva mini nega za obraz Čarobna brisača Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Brisača iz mikrovlaken, suha za lase, hitro sušenje, ženska brisača, mehka prha za ženske, turban, ogrinjalo za kopanje DAG-shi Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Brisača za lase iz mikrovlaken Hitro sušenje Turban zavijanje Kopalna orodja za ženske Otroški lok za lase s suho kapo Absorpcijska kapa za glavo Kopalna brisača Poglejte najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Lani so postali trend in letos poleti se zdi, da bodo okrogle brisače v slogu mandale še naprej nujni dodatek v vsaki torbi za plažo. To so okrogle brisače, ki na plažah po vsem svetu povzročajo senzacijo z odtisi, ki jih navdihujejo budistične in hindujske mandale. Ti predstavljajo skozi obredne simbole makrokozmosa in mikrokozmosa.

Zelo eksotičen dodatek, ki ima tudi veliko prednost v primerjavi s klasičnimi pravokotnimi brisačami: ker so okrogle oblike, jih ni treba premikati, da se med premikanjem orientirate proti soncu. Samo premakniti se moraš. In najboljše je, da to pomeni tudi, da vam ni treba spreminjati položaja vseh nakit, kot so japonke, smetana ali torba za plažo. Prav tako imate več prostora zase in se vam ni treba dotikati peska, če vam ni všeč..

So pa tudi lepe! Od trenda ne morete zahtevati več. V AliExpressu je na voljo veliko modelov in poceni, vse si lahko ogledate tukaj. Tukaj naredimo izbor 10 najlepših okroglih brisač, ki smo jih našli za manj kot deset evrov.

1. Cvetlična mandala

ali verjameš v ljubezen na prvi pogled? No, s tem modelom se to ne zgodi pri nas. Gre za mandalo z lepo risbo cvetja, ki ima tudi enako obliko. Kot so hipiji rekli v 70. letih, ima ta mandala rožno moč. Poleg tega se nam zdijo podrobnosti obrob najbolj.

mandala

Poiščite ga tukaj

2. Mandala s sončnimi žarki

Ta zasnova se zdi zelo izvirna in nas spominja na hindujske vzorce. Zaradi tega risba sončnih žarkov ustvari čudovit vizualni učinek. Na voljo je v desetih različnih barvah in vsaka bolj hladna.

Poiščite ga tukaj

3. Optimistična mandala

 To je bil nedvomno najbolj priljubljen dizajn na Instagramu lani. Zagotovo so ga imeli vsi modni blogerji. In to je normalno. Združuje najbolj klasično mandalo s tistim, kar je najbolj modno med zahodnjaki, kar je pozitivno sporočilo, ki nas navdaja z močjo. Nič boljšega za uživanje v poletju.

Poiščite ga tukaj

 4. Bazen Mandala

To je zelo preprosta in zelo geometrična zasnova bazena, ki jo najdete do šest evrov. Ne verjamemo, da je letos poleti kaj boljšega za uspeh. Ima tudi nekaj obrob, ki mu dajejo veliko več sloga.

Poiščite ga tukaj

5. Turška mandala

Ne, to ni mandala za starost purana. Ničesar za videti! Ima le okras v obliki repov pavov. Verjamemo, da nihče in boem nihče ne premaga te mandale. Samo videti morate, kako se izboljša nostalgični sprehod po plaži, če nosimo to puranovo brisačo na ramenih.

Poiščite ga tukaj

6. Mandala iz džungle

In če nadaljujemo s simboliko živali, lahko v tej mandali najdete celo džunglo. Resnica je, da je zasnova neverjetna, še posebej, če se radi izgubite v naravi ali za tiste, ki se ne odločajo med morjem in gorami, lahko tukaj dobite malo gore v morju.

Poiščite ga tukaj

 7. Ganesha Mandala

Ta brisača je upodobitev hindujskega boga Ganeshe. Eno najbolj znanih in častenih božanstev hindujskega panteona. Glavni lastnosti slona sta modrost in moč. Poleg tega hindujci pravijo, da sloni ne hodijo okoli ovir, niti jih ovire ne ustavijo. Spravijo jih s poti in nadaljujejo s hojo. Torej

...

kaj boljšega kot to poletje, da ga spremlja Ganesha.

Poiščite ga tukaj

 8. Sodobna mandala

Ta model združuje orientalske in sodobne motive. Geometrijske oblike so zelo izvirne in če želite prirediti piknik, lahko s tem dizajnom ustvarite čudovito vzdušje. Narejena je tudi iz bombaža, zato je zelo lepo biti na tej okrogli brisači. Za tiste, ki ne marajo orientalskih tapiserij, je to popolna mandala.

Poiščite ga tukaj

 9. Sanjska mandala

Ki ni nikoli šel s prijatelji na plažo in je začel govoriti o prihodnjih načrtih, spreminjanju sveta, sanjah, ki jih želi izpolniti

...

No, kakšen boljši način kot to storiti na čudovitem lovilcu sanj, da vidim, če to prinese srečo in nekaj padcev.

Poiščite ga tukaj

 10. Okrogla brisača v slogu pice

In tisti, ki smo že tako v duhovni zasedbi in imamo raje zemeljske užitke

...

Pica ni mogla manjkati! Tako nujno je, da z užitkom leži na vrhu tega osmega čudeža sveta. In za tiste, ki ste bolj hamburger, vedite, da je na voljo tudi ta oblika.

Poiščite ga tukaj

In če želite za veliko denarja kupiti bolj bistvene dodatke, da boste to poletje uspeli, odkrijte poceni velikanske plovce, ki jih lahko najdete tudi na AliExpressu.

Oglejte si tukaj vse okrogle brisače AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar