Glavni » alibaba-info » Seznam želja AliExpress: kaj je to in kako ga najbolje izkoristiti - popoln vodnik

Seznam želja AliExpress: kaj je to in kako ga najbolje izkoristiti - popoln vodnik

AliExpress WW

Seznam želja je obvezno orodje, če želite nakupovati na AliExpressu. Njegov namen je shraniti naše najljubše izdelke, da jih bomo lahko imeli pri roki, ko se odločimo za nakup. Danes bomo razložili, kako deluje in kako iz njega kar najbolje izkoristiti.

Seznam želja - Kako deluje

Začeti s seznamom želja je zelo enostavno. Med brskanjem po AliExpressu lahko dodamo tiste izdelke, ki so nam bili všeč iz samega oglasa. Če brskamo iz računalnika, bomo poiskali gumb «dodaj na seznam želja». Če ste ustvarili mape, lahko izberete, v katero jo želite shraniti.

Če brskate po AliExpressu iz mobilne aplikacije, boste morali poiskati samo srce, ki vam ga pokažemo na naslednji sliki, izdelek pa bo samodejno dodan na vaš seznam želja. V tem primeru ne boste mogli izbrati ciljne mape, shranjena bo na privzetem seznamu. Če nas zanima, da so izdelki ločeni s seznami in lahko uporabljate samo mobilno aplikacijo, lahko izdelke s splošnega seznama premaknete v želeno mapo. Kasneje bomo razložili, kako to storiti.

Ustvari mape na seznamu želja

AliExpress vam že dolgo omogoča ustvarjanje različnih map na seznamu želja. To je dober način za organiziranje naših najljubših izdelkov in hitrejši dostop do njih.
Poleg tega so te mape lahko zasebne, tako da si jih lahko ogledate samo vi, ali pa jih naredite javne, da jih lahko delite s kom želite in da lahko drugi vidijo izdelke, ki ste jih našli..

Če želite na seznamu želja ustvariti novo mapo, morate v računalniku odpreti seznam želja in klikniti, kjer piše "+ ustvari seznam želja". Dobili bomo zavihek, kamor lahko vstavimo ime mape in če želimo, da je javno ali zasebno.

Če smo v mobilni aplikaciji, bomo morali le odpreti seznam želja, se pomakniti na vrh in odpreti zavihek "moji seznami". Videli bomo rdečo ikono s simbolom "+". Ob kliku nas bo vprašal za ime novega seznama in če želimo, da je javen ali zaseben.

Premaknite ali odstranite izdelke s seznama

Kot smo že povedali, lahko v računalniku izberemo ciljno mapo, ki pa bo iz aplikacije privzeto shranjena na seznamu. V obeh primerih lahko izdelke zelo enostavno premaknete z enega seznama na drugega. Dostopiti morate le do seznama želja in odpreti izdelek, ki ga želite premakniti, ter pogledati desno stran izdelka, kjer boste našli možnost, da izdelke premaknete na drug seznam ali jih odstranite s seznama želja..

V mobilni aplikaciji je delovanje podobno, odprli bomo izdelek in kliknili na 3 točke, ki vam jih pokažemo. Prikaže se meni, ki nam bo omogočil, da izdelek izbrišemo ali premaknemo v drugo mapo na seznamu želja.

Nastavitve opozorila

Druga prednost seznama želja je, da lahko prejmemo opozorila, ko so naši izdelki poceni. Ko ustvarite naš račun v AliExpressu, boste privzeto prejemali e-poštna sporočila z obvestili vsakič, ko bodo vaši najljubši izdelki pocenili..

Iz računalnika lahko ta obvestila konfiguriramo. Če želite to narediti, pojdite na seznam želja in kliknite gumb "Nastavitve obvestil". Omogočil vam bo izbiro med prejemanjem dnevnih e-poštnih sporočil vsake 3 dni ali ne.

Če si želimo ogledati izdelke s popustom, se moramo pomakniti na naš seznam želja, se pomakniti na konec seznama želja in klikniti, kjer piše "spuščeni predmeti". Iz mobilne aplikacije bomo morali odpreti seznam želja in odpreti zavihek "izdelki s popustom"..

Seveda vas iz lastnih izkušenj opozarjamo, da so ta obvestila lahko zelo nepraktična, saj mnogi prodajalci izkoristijo priložnost, da zvišajo cene in nato uporabijo popust, da pridejo na te sezname..

Drugi nasveti pred nakupom na AliExpressu

Če začnete kupovati v AliExpressu, boste v našem blogu našli na tisoče člankov o najboljših izdelkih AliExpress, imamo pa tudi razdelek z vadnicami, kjer boste našli članke, ki vam bodo pomagali razumeti, kako deluje AliExpress in varno kupovati, na primer naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom na AliExpressu.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar