Glavni » alibaba-info » Mešalniki za hladno stiskanje Miui Slow Juicer naprodaj ZDAJ na AliExpressu

Mešalniki za hladno stiskanje Miui Slow Juicer naprodaj ZDAJ na AliExpressu

AliExpress WW

Mešalniki za hladno stiskanje so bolj modni kot kdaj koli prej, zahvaljujoč AliExpressu pa jih najdemo ceneje. Dober primer so mešalniki Hurom ali novi mešalniki za hladno stiskanje Cecotec, vendar obstaja znamka, ki izstopa nad ostalimi: Xiaomi je s svojo blagovno znamko MIUI izdal nekaj mešalniki za hladno stiskanje jim uspeva. Danes bomo razložili, zakaj so kupci z njimi tako zadovoljni in kako jih najti ceneje na AliExpressu.

Miui in njeni poceni mešalniki za hladno stiskanje

Xiaomi ima veliko blagovnih znamk, Miui je ena izmed njih in v njeni uradni trgovini AliExpress, do katere lahko dostopate s klikom tukaj, smo našli te mešalnike za počasno ekstrakcijo, o katerih bomo govorili v nadaljevanju, čeprav jih lahko najdemo tudi v drugi prodajalci s te povezave.

Mešalnik za počasno stiskanje Miui Pro

Začnemo z najbolje prodajanim mešalnikom blagovne znamke, ki vključuje najnovejše novice o blagovni znamki. Ima preprost dizajn, ki je na voljo v 4 barvah: bela, zlata, srebrna in rdeča. Ena izmed izboljšav je, da ga je lažje očistiti zaradi novega cedila z nagubanimi luknjami, ki ga je mogoče očistiti preprosto z malo vode. Vzhod filter ima dvojno mrežo za boljše filtriranje sestavin in se lahko prilagodi, da doseže različne zaključke.

Ščipalni valj deluje s hitrostjo med 43 in 48 vrtljaji na minuto, da posnema gibanje roke in doseže naravni rezultat. Zahvaljujoč 4-faznemu filtriranju in svojemu 7-segmentnemu spiralnemu valju lahko izvleče do 96% soka. Njegova 85 mm široka usta omogočajo vstavljanje celotnih sestavin, ne da bi jih rezali. Ima zelo zmogljiv 150W enosmerni motor in omogoča vrtenje v obe smeri, da se izogne ​​zastojem. Za vašo varnost 1000 ml vrč s prostornino je narejen iz materiala Tritan, brez BPA.

Če želite najti ta mešalnik, moramo samo klikniti tukaj, ne pozabite, da obstajajo tudi druge prejšnje različice Miuija, vendar ima le ta nova različica vse te funkcije. Poleg mešanja sadja ali zelenjave za pripravo sokov tudi ta močan mešalnik lahko pripravite okusen sladoled ali celo mleto meso. Za to potrebujete samo filter, ki ga lahko kupite na tej povezavi.

Kompaktni mešalnik za hladno stiskanje Miui Plus

Če želite mešalnik te vrste, vendar nimate toliko prostora, je Miui razmislil o vseh potrebah in ustvaril dva manjša modela. Prvi, ki vam ga bomo pokazali, je Miui Plus, ki ga v zlati ali rdeči barvi najdete s klikom tukaj. Ohranil je številne značilnosti starejše sestre, na primer svoje 7-segmentni spiralni valj ali ekstrakcija soka s hitrostjo 43 vrtljajev na minuto.

Da pa bi zmanjšali njegovo velikost, izliv za uvajanje sestavin je bil zmanjšan na 60 mm, tako lahko še vedno uvajamo celo sadje ali zelenjavo, nekateri pa bomo morali narezati večje. Njegov filter je manjši in je zasnovan za enostavno čiščenje. Zahvaljujoč temu majhnemu dodatnemu filtru lahko pripravimo tudi sladoled in mleto meso.

Prav tako zmanjša lprostornina vrča, ki sega od 1000 ml prejšnjega do le 300 ml, kar ni problem, če sok izvlečemo neposredno v kozarec ali vedro. Motor je še vedno enake kakovosti in z močjo 150 W, da izvleče vsako zadnjo kapljico. Eden od pozitivnih delov tega zmanjšanja velikosti je tudi ta, da tehta manj, le 2,8 kg.

Poceni mešalnik za počasno stiskanje Miui Smart

Nazadnje, če iščete majhen in poceni mešalnik, je Miui Smart lahko dobra izbira. Čeprav vas opozarjamo, kot vidite tukaj, je le približno 10 evrov cenejši od Miuija Plus in obstaja nekaj bistvenih razlik, a vseeno je odličen mešalnik po zelo ugodni ceni. Najbolj očitna je zmanjšanje velikosti ust za vnos hrane za samo 45 mm, zato bomo morali sestavine narezati.

Kolut je večsegmentni, vendar ne sedemstopenjski kot prejšnji. Kljub temu hitrost odvajanja je 43 vrtljajev na minuto, zahvaljujoč močnemu 150 W motorju. Vključuje isti filter kot prejšnji, zelo enostaven za čiščenje in je združljiv s tem filtrom za mleto meso ali sladoled, ki smo ga že učili. Končno, vrč ima prostornino 300 ml in njegova teža pade na 2,5 Kg. Kot lahko vidite, je po zmogljivosti zelo podoben različici Plus, zaradi česar je zelo prodajan mešalnik.

Kako najti zelo poceni mešalnike za hladno stiskanje Miui na AliExpressu

Skratka, najboljši mešalnik je, če ne želimo zapraviti veliko denarja in ne iščemo velikih koristi. Miui Smart. Če pa želimo imeti za zelo malo denarja nekaj bolj kakovostnega, priporočamo Miui Plus. Če želite pripraviti sokove v velikih količinah ali za vso družino, je najbolje, da stavite na Miui Pro.

Najboljši način za nakup teh mešalnikov po najboljši ceni in v popolni varnosti je v uradni trgovini Miui na AliExpressu, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Najdemo tako mešalnike kot dodatno opremo in rezervne dele, skladišča ima tudi na Kitajskem, Češkem, Španiji, Poljskem, Rusiji, Ukrajini

...

Tako bomo svoj mešalnik prejeli v najkrajšem možnem času.

Če imate več vprašanj o nakupu na tej spletni prodajni platformi, imamo v našem spletnem dnevniku poleg analize najboljših trikov in novic tudi razdelek z vadnicami, kjer pojasnjujemo, kako varno kupovati: katere načine plačila lahko uporabite koliko naročil potrebuje čas, da dobite kupone in popuste

...

In ti? Kaj menite o mešalnikih Miui, ki smo jih pregledali? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar