Glavni » alibaba-info » Li Ning: kitajska znamka, ki novači zvezde NBA

Li Ning: kitajska znamka, ki novači zvezde NBA

AliExpress WW

Kitajskega svetovnega pokala v košarki je konec in mnogi se boste veselili obuvanja in igranja igre s prijatelji.

Če boste morali obnoviti obutev, danes predstavljamo blagovno znamko Li Ning in njene modele NBA. Za mnoge je to lahko velika neznanka, toda ta kitajska znamka že dolgo dela domače naloge.

Njegova največja svetovna referenca je bila zvezda Nba Dwyane Wade. Kot mednarodni ambasador blagovne znamke je bil zadnjih nekaj let pionir pri uporabi blagovne znamke, ki ni običajna v ligi. Še en podpis je stražar Portland Trail Blazers C.J. McCollum.

Pred nekaj tedni je to objavila novica R.J. Hampton ena od prihodnjih zvezd naslednjega osnutka se je tudi prijavila pod blagovno znamko. Razglasil je mladi igralec, ki se je za začetek profesionalne kariere v novozelandski ligi odločil brez ameriškega univerzitetnega usposabljanja.

»So super družba, stali so za mano in so veliko delali, odkar sem se odločil, da grem v NBL. Všeč so mi superge. Super bo biti s C.J. McCollum in Dwyane Wade ".

Kot lahko vidite, blagovna znamka močno stavi med Nike, Adidas, Rebook, Under Armour in Jordanijo.

V AlixBlogu smo že govorili o pametnih čevljih Li Ning (tukaj) in pripravili smo tudi podroben nakupni vodnik o znamki, danes pa vam želimo predstaviti najboljše košarkarske copate in vas naučiti, kako iskati nove modele, ki se pojavljajo.

Li-Ningovi trije NBA čevlji, ki se pometajo

Li Ning AIT VI

Prvi model je AIT VI iz posebnega oddelka Dwyanea Wadea. Najdete ga v več barvah in velikostih. So zelo lahki čevlji z zelo dobro ojačitvijo v peti in pokritostjo v predelu ahilove tetive. Za manj kot 70 € so lahko vaši na tej povezavi.

Zdaj vam ni nobenega izgovora, da bi z odličnim oprijemom na podplatih izstopali na pobočjih, da naredite vse, kar lahko storite "nazaj"..

Li Ning Bounse +

Model Bounse + je še en model iz divizije Wade, ima nekoliko bolj klasičen kroj s posebno ojačitvijo v predelu gležnja. Sistem pene na celotnem podplatu služi za izboljšanje blaženja pri skokih.

Našli jih boste v različnih barvah (celo modni model z živalskim potiskom) in velikostih. Za manj kot 65 € s te povezave so lahko vaši novi igralci ali jih lahko uporabljate vsak dan.

Li Ning nevihta

To je model, ki ustvarja veliko stabilnost stopal, s sistemom vezalke, ki popolnoma pokriva nart do gležnja. Ima manj ojačitve za padce, vendar jo nadomesti z nekoliko bolj trdim podplatom, idealen za igralce, ki so zelo odvisni od njihove spremembe tempa.

Je najcenejši model, ki ga bomo videli danes, za manj kot 47 € na tej povezavi jih lahko izberete v različnih barvah.

Kje kupiti košarkaške copate Li Ning

Z glavnega spletnega mesta Li Ning v AliExpressu imate dostop do vseh njegovih izdelkov, razvrščenih po kategorijah in športu. Tukaj imate dostop do njegove uradne spletne strani.

Priporočamo, da spletno stran dobro preverite, saj boste našli veliko obutve in tekstilnih izdelkov za šport ali vsakodnevno uporabo.

Pred zaključkom vam na tej povezavi pustimo še naš pregled njihovih pametnih čevljev.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar