Glavni » alibaba-info » Najcenejše superge Golden Goose za moške in ženske na AliExpressu

Najcenejše superge Golden Goose za moške in ženske na AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 ZDA Golden Gate Bridge Berlin Švica Singapur Avstralija Sydney Italija Rim Pariz Las Vegas Kitajska Zemljevid Hladilnik Magnet Spomin Najboljša cena Priporočeno št. 2 IT Italy Tipkovnica za osvetlitev ozadja za Lenovo YOGA900-12 YOGA 900S-12 joga 4S Tipkovnica za osvetlitev prenosnega računalnika ZLATO Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Zapestnica za križ zlate žice nastavljiva črna rjava 99 S0515 poslana iz Italije Poglejte najboljšo ceno Priporočena št Repair You Life prenosna tipkovnica za Asus ZenBook 3 UX390UA UX390 Italija postavitev IT z osvetljeno zlato tipkovnico novo Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Golden Map Art Italy Canvas Painting Art Natisni plakat Slika Wall Modern Modern Minimalist Spalnica Okras dnevne sobe Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Verižica verižica zapestnica ženska Dekle sijoč cirkon Golden 99 S0506 poslano iz Italije Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Novi izvrstni zeleni prstani iz kamna za ženske Črni zlati luksuzni nakit v italijanskem slogu Romantični dvorski prstan iz volframa Poročni prstani Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Brezplačna dostava 80 kosov / paket poceni enodelni zlitin rožni venec križ Italija križ, verski zlitinski križ, razpelo, zlati križ posebna ponudba Poglejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Kovinska zlata Italijanska italijanska zastava Crown Shield Car Emblem Značka Nalepka z nalepko Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 2016 luksuzni modni slog zlati plemeniti Italija brokat žakard modna tkanina Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Posodobitev 2017: Kitajske klone Golden Goose najdete na tej strani AliExpress. Imajo veliko prodaje in dobre ocene.

Golden Goose je postala znamka obutve, ki pri oblikovanju svojih modelov izstopa s svojim očarljivim vintage slogom. V zadnjih letih je tako uspelo, da je to italijansko podjetje zraslo kot pena, da je postalo eno od meril na trgu superg..

Ali veste, kje najdete superge Golden Goose po ugodni ceni? Dejansko: na AliExpressu. Spoznali smo, da so na tej kitajski platformi najcenejši čevlji, ki stanejo veliko manj kot v kateri koli drugi trgovini, najboljše pa je, da izgledajo izvirno.

In pravim, da se zdijo izvirni, čeprav nimajo logotipa zajamčene verodostojnosti:

AG

Prepričan sem, da so originalni iz več razlogov:

 • V zadnjih mesecih so preživeli "lov" na ponaredke AliExpressa, ki je izničil večino prodajalcev replik (več informacij o blagovnih znamkah in replikah na AliExpressu tukaj).
 • Na AliExpressu se prodajajo popolnoma enostavno: ne obstajajo samo trgovine, ki jih prodajajo do tri leta in so dosegle več ocenjevalnih diamantov, ampak se imenujejo tudi:
  • E-trgovina GGDB
  • GGDB
  • Ali neposredno Golden Goose E-Commerce (si lahko predstavljate Nikeovo trgovino z replikami, ki se imenuje Nike e-Commerce? Ne bi trajala 24 ur)
 • V imenu izdelka odkrito uporabljajo besedo "Original".
 • Kot kažejo povprečne ocene, so kupci zelo zadovoljni.

Kako najti najcenejšo Golden Goose na AliExpressu

Kot sem že rekel, je za razliko od drugih blagovnih znamk te srajce zelo enostavno najti na AliExpressu. Samo poiščite Golden Goose ali kratico GGDB in videli boste veliko prodajalcev, ki jih imajo.

Najbolje ocenjeni prodajalci za nakup superg Golden Goose

Kot veste, AliExpress ni spletna trgovina z lastnimi zalogami, temveč platforma za zunanje prodajalce, zato je zelo pomembno, da ob nakupu izberete dobrega prodajalca. Pogovorimo se o izdelku, o katerem se pogovarjamo, nakup v trgovini z velikim ugledom zmanjšuje možnosti, da gre kaj narobe, tako pri pošiljanju kot glede kakovosti izdelka.

In že veste, da je vrednotenje odvisno od števila kron, diamantov ali medalj, ki jih ima prodajalec. Tu si lahko ogledate razlagalno tabelo ocen:

Čeprav me v tem primeru ne bi veliko zapletlo, ker ste že videli, da obstajajo tri trgovine, specializirane za to znamko, tri, ki sem jih že omenil:

 • E-poslovanje GGDB
 • GGDB
 • E-trgovina Golden Goose

In mimogrede, opazite, da imata prva in tretja pod izdelkom to ikono:

Kot imamo v članku o lokalnih pošiljkah ali vračilih AliExpress, to pomeni, da če izdelek prejmete, niste prepričani, da ga lahko vrnete (seveda brez njegove uporabe) v sedmih dneh in vam vrnejo znesek, zmanjšan za stroške poštnine.

Po besedah ​​AliExpressa:

Ste že prejeli svoj izdelek, vendar ni tak, kot ste pričakovali? Ne skrbite, vrnete ga lahko hitro in enostavno. Preprosto ga pošljite v skladišče v svoji državi v 7 dneh. Ko skladišče potrdi prejem vašega paketa, boste prejeli denar nazaj (manjši stroški pošiljanja). Izdelek mora biti neuporabljen in ga je treba vrniti z originalnimi nalepkami, embalažo in škatlo.

 Kaj pa velikosti?

Včasih se velikosti med kitajskimi in evropskimi velikostmi nekoliko razlikujejo. Zato nekateri prodajalci ponujajo informacije o meritvah, tako da lahko izberete najprimernejšo velikost. Običajno vključujejo tabelo z azijskimi in evropskimi pretvorbami. Na naslednji sliki boste videli tudi ameriške velikosti.

golden-goose

Nasvet AlixBlogger: ponovimo. Če oklevate med velikostmi, se obrnite na prodajalca. Običajno se ne odzovejo dolgo. Niti njih niti vas ne zanima pošiljanje / nakup nekaterih čevljev Golden Goose, ki se ne splačajo, da bi se izognili zamudam pri naročilih. Torej kontaktirajte brez razmišljanja! Če imate več vprašanj, si lahko ogledate naš članek o določitvi velikosti na AliExpressu.

Upamo, da vam je ta nakupni vodič pomagal. Imate kakšen dvom ali predlog? Napišite v komentarje omogočeno. Takoj vam bomo odgovorili in poskušali rešiti vaša vprašanja.

Oglejte si zlato gosko AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar