Glavni » alibaba-info » Najboljši ROM-ji za vaš Sony Xperia Z3, kateri imate najraje?

Najboljši ROM-ji za vaš Sony Xperia Z3, kateri imate najraje?

AliExpress WW

Nekaj ​​precej pozitivnega, kar ima Android, ni le dejstvo, da lahko deluje v bistvu na kateri koli napravi, temveč tudi to, da je zaradi tega preveč prilagodljiv, s tem operacijskim sistemom lahko počnete, kar želite, dosežete, kar želite.

Obstaja ogromno naprav, ki uporabljajo Android, Najboljše od vsega je, da obstaja velika raznolikost ne samo glede lastnosti, ampak tudi glede cene, zato tudi vsakomur, ne glede na to, ali ima visoko kupno moč ali ne, omogoči nakup novega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika z Androidom za razliko od konkurence.

Kazalo ()

  ROM po meri

  Dobra stvar ROM po meri ali ROM po meri, Dejstvo je, da imajo velikokrat stvari, ki jih prihajajo iz tovarne, zaloge ROM nimajo. Celo funkcije novih modelov istega podjetja.

  Primer bi bil ROM po meri, ki ima nekatere funkcije ali možnosti, ki so na voljo Sony Xperia Z4 in delo na Z3. Poleg tega je treba upoštevati, da imajo večkrat tudi novejše različice Androida, podjetja znajo zagnati nekaj posodobitev in hitro prenehati s tem, ne glede na to, koliko lahko naprava glede strojne opreme različica Androida, ki je pravkar odšla.

  ROM-i po meri pogosto prinašajo natančneje novejše različice tega operacijskega sistema, ki vam omogočajo ne samo nekaj več funkcij, temveč tudi novo različico Androida, ne da bi morali z vsem, kar to pomeni, spremeniti mobilni telefon..

  Kateri so najboljši ROM-ji za Sony Xperia Z3?

  Po vrsti priporočam naslednje: NOUGAT 7.1.x Android ROM, CARBON ROM, CyanogenMod 12.1, Jaguar ROM, Resurrection Remix.

  Najbolj mi je všeč CyanogenMod, saj je brezplačen Android in mi je iskreno všeč bolj kot kateri koli drug ROM, ki ima nekaj plasti prilagajanja. Jasno pa je, da gre to bolj kot kar koli glede na okuse in potrebe, morda imajo nekateri drugi ROM-ji nekaj, kar vas privlači ali bi lahko bilo koristno.

  Ali poznate še koga ROM za Sony Xperia Z3? Ali želite priporočiti katero koli? Za kakršen koli komentar v zvezi s temo ga lahko pustite na dnu, natančno v polju za komentar. Zamisel bi bila, da bi bil ta članek razširjen z informacijami, natančno povezanimi z ROM po meri, ki ga lahko namestite na Xperia Z3.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar