Glavni » amazon » Najboljše strani za izdelavo in ustvarjanje brezplačnih digitalnih poslovnih in predstavitvenih kartic

Najboljše strani za izdelavo in ustvarjanje brezplačnih digitalnih poslovnih in predstavitvenih kartic

AliExpress WW

The vizitka ali predstavitev so bili s prihodom novih tehnologij nekoliko pozabljeni. Toda glede na to, kaj počnemo, so lahko zelo koristni, zato bomo danes poznali različna mesta za ustvarjanje vizitk in predstavitev.

Upoštevajte, da mora biti vizitka skladna z našo osebno blagovno znamko ali našim poslovanjem, zato je zasnova te vrsta kartic ni nekaj, kar bi bilo prepuščeno naključju. Še vedno je veliko situacij, ko je predaja vizitke iz oči v oči najboljši način za vzpostavitev poslovnega odnosa..

Kazalo ()

  Zazzle za ustvarjanje vizitk in predstavitev

  Zazzle je spletno mesto z majhna ponudba stilov, vendar če jih dobro uporabimo, lahko dajo izjemen rezultat. Splet nam daje možnost, da izbiramo med standardnimi modeli, ki ste jih že imeli, in jih pripravimo z našimi podatki ali pa izdelamo popolnoma personalizirano kartico. Ena od velikih prednosti je, da lahko izbiramo med enajstimi različnimi vrstami papirja, ki ga pošiljajo v različne države, obstaja veliko modelov življenjepisa, ki vam lahko pomagajo.

  MyPersonalCard

  MyPersonalCard je brezplačni urejevalnik vizitk ki nam omogoča, da ustvarimo lastne kartice in z njimi ustvarimo PDF in jih nato natisnemo sami.

  Nima a najrazličnejši modeli, vendar jih je dovolj, da lahko najdemo takšnega, ki ustreza tistemu, kar iščemo, in podobi, ki jo želimo za našo poslovno ali osebno blagovno znamko.

  Ena njegovih velikih prednosti je ta lahko ustvarimo karte v različnih velikostih, ki ločujejo med ameriško ali mednarodno kartico, obstajajo stvari, ki ne smejo manjkati v vašem življenjepisu ali kartici.

  Moo

  Moo je plačilno mesto za ustvarjanje poslovnih in predstavitvenih kartic. Ena od novosti je, da nam to omogoča vizitka v obliki mini, kvadrat ali Moo (84 mm x 55 mm). Na ta način lahko naše poslovne in predstavitvene kartice izstopajo od ostalih od trenutka, ko jih dostavimo. Izbiramo lahko tudi med različnimi vrstami papirja.

  CardXc

  CardXc je še eno brezplačno orodje, ki nam lahko pomaga pri ustvarjanju naših vizitk. Ponuja nam a veliko število predlog med katerimi lahko izbiramo in brez težav lahko naložimo logotip našega podjetja. Ena od njegovih dodatnih prednosti je, da lahko svoje kartice tiskamo neposredno s spleta.

  Tec-IT vizitke

  Tec-IT Business Cards je brezplačen elektronski generator vizitk. Izdelamo svojo kartico in jo shranimo v formatu PDF, da jo natisnemo, kadar koli želimo. Prednost je ta vsaka kartica vključuje kodo QR s kontaktnimi podatki, da bodo naše stranke lažje shranile naše podatke na svoj mobilni telefon.

  Naredite vizitke

  Make Business Cards je najpreprostejša od vseh možnosti, ki smo jih videli doslej. Dovolj s izpolnite majhno oblikujte in naložite logotip našega podjetja, da bomo lahko videli predogled kartice in jo shranili v obliki PDF.

  Cardonizer

  Cardonizer sicer ni urejevalnik vizitk, vendar lahko v spletu najdemo lepo število jazDeas za oblikovanje naš.

  Kakšen je pomen uporabe vizitke?

  Čeprav so digitalna okolja, kot so družabni mediji in druge platforme, pomagala neposreden stik med podjetji in strankami, še vedno se uporabljajo druga sredstva. Kjer so izstopale vizitke, so postale bistveni elementi in se danes pogosto uporabljajo.

  Njegovo znatno povpraševanje in uporaba kartice element podpore in predstavitve za katerega koli strokovnjaka, ki zagotavlja takojšen element stika s katero koli stranko. In še več, če jih dopolnjujejo z našimi uporabniškimi računi na platformah, kot je LinkedIn, za iskanje profilov ali Instagram.

  Če je zmanjšan prostor iz nekega razloga nevšečnost, lahko povzamete podatke, ki jih želite poslati, ali pa uporabite obe strani teh kartic. To nam omogoča celo uporabo logotipa podjetja, oz vključujejo informacije s spletnega mesta z uporabo QR kode na kartici.

  Uporaba vizitke je obsežna, in z omenjenimi platformami ne boste imeli težav z ustvarjanjem kartice, ki ustreza vaši osebni izvirnosti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar