Glavni » google » Najboljše strani za prenos in namestitev brezplačnih pisav za Windows in MAC

Najboljše strani za prenos in namestitev brezplačnih pisav za Windows in MAC

AliExpress WW

Ko uporabljate urejanje programov med drugim je za doseganje idealnega rezultata bistveno imeti najrazličnejše vire..

Menimo, da ni enako izdelati brošure ali letaka tehnološkega podjetja s pisavo, zasnovano v ta namen, kot to storiti slavni "Arial ”, Očitno se obraz zasnove precej spremeni, če zanj uporabite idealno pisavo..

Ali se vam je zgodilo, da želite narediti lepo sliko ali drugačno besedilo in poskušate najti najboljšo pisavo, tako da bo vaše pisanje izgledalo tako, kot vam je všeč 100%, vendar ne najdete "idealna pisava"?

Morda pa si ne upamo naložiti pisav ali iskati različnih vrst pisav, ker nas je strah ker tega ne morem storiti, vendar mirno, rešitev vam ponujamo mi.

Dobra stvar je ta prenesite pisave Sploh ni zapleteno in lahko vam zagotovim, da bo izbira pisav, ki se zdijo idealne za vse, kar morate storiti, na koncu težja od njihovega nalaganja in namestitve, da jih boste lahko uporabili v katerem koli programu, na katerem ste računalnik.

Kazalo ()

  Kje lahko prenesem brezplačne pisave?

  Najboljše od vsega je, da za nalaganje pisav obstaja veliko različnih spletnih mest, ki jih ponujajo brezplačno, očitno odvisno od uporabite, ki ga želite dati.

  Na nekaterih straneh najdete slavni "demo"Kar je v bistvu skoraj celotna pisava, kjer si lahko ogledate vse črke omenjene pisave, ko pa dodate kakšen simbol, poudarjeno črko ali številke, se prikaže nekakšen logotip.

  Če to pustimo ob strani, je spletno mesto, ki vam ga želim priporočiti in je tisto, ki ga skoraj vsak dan najbolj uporabljam, Dafont.com, precej popolno spletno mesto, ki ima na tisoče pisem tako da lahko na preprost način prenesete v računalnik.

  Kako lahko prenesete pisave?

  Pravzaprav je preveč preprosto, takoj ko odprete to spletno mesto, boste imeli nad vsemi kategorijami, dostopali do katere koli od njih in takoj, ko se bo splet naložil, boste videli, da se primer vira pojavi na levi strani in na na desni strani siv gumb, na katerem preprosto piše "Prenos " kliknite ta gumb in to je to.

  Veliko različnih brezplačnih pisav

  Shranite vse prenesene pisave v eno ena mapa Ko končate s prenosom pisav, na namizju sistema Windows razpakirajte te datoteke, ki so v RAR-u s programom WinRAR.

  Datoteke pisav (ki imajo drugačno ikono) jih morate kopirati in nato prilepiti v Mapa pisave Windows, je v Moj računalnik> Disk C> Windows> Pisava.

  Tam morate prilepiti vse prenesene pisave in kateri koli program, ki ga uporabljate Photoshop, Dreamweaver, Word, itd. Samodejno zazna vse nove pisave za vas.

  Prenesite nova besedila v sistem Windows

  Videli boste, da je postopek preprost, saj vse, kar morate storiti, je sledite Koraki kaj vam bomo pokazali.

  No, brez dvoma Prvi korak je prenesti pisavo, ki jo želite namestiti, pri čemer morate imeti v mislih, da bo to zelo odvisno od vas, saj je na stotine strani, kjer lahko najdete tovrstno vsebino.

  Vendar je brez dvoma Dafont.com eden izmed vrh.

  Ko najdete tisto pisavo, ki vas zanima, morate klikniti gumb Prenesi in prejeli boste datoteko ZIP format, ki jo morate odpreti tako, da izvlečete njeno vsebino v katero koli mapo, ki jo želite, vendar ne da bi pozabili katero.

  Format nastale datoteke bo .ttf ali TTF, ki se odziva na črke ali pisave.

  Ko končate prejšnji korak, morate v Raziskovalcu odpreti katero koli mapo in v naslovno vrstico vtipkati % windir% pisave, koda, ki vam bo pokazala naslov, v katerem so shranjene pisave Windows, natančneje C: Windows Fonts.

  Ko ste v tej mapi, morate vzeti datoteko TTF, ki smo jo že omenili, kopirati ali izrezati in prilepiti v Mapa pisav o Pisave sistema Windows.

  Pravzaprav vas bo okolje opozorilo, da ste nameščanje novih črk.

  Dodajte vse vrste pisav v sistem Windows

  Poleg tega obstaja še druga metoda ki smo jih omenili za vsak slučaj, kar je povezano z dvojnim klikom na datoteko TTF, ko je ta v začetni mapi, v katero ste jo prenesli, tako da se prikaže gumb Namesti.

  S klikom nanjo ga bo Windows prenesel neposredno v ustrezno mapo, tako da ga bo dodal v mapo Pisave. Opazili boste, da od takrat naprej, ko odprete Word ali drug urejevalnik besedil, imate novo vir na voljo.

  Odstranite pisave

  Če se vam je zgodilo, da ste prenesli veliko pisav in nimate več prostora ali jih ne želite več, vendar menite, da je brisanje prenesenih pisav zapleten postopek. Ne skrbi pravzaprav je lažje kot si mislite.

  Ali lahko prenesem pisave na svoj Android?

  Treba je opozoriti, da obstaja tudi veliko različnih pisav za Android, in čeprav se morda zdi nemogoče verjeti, je njihovo nalaganje zelo preprosto in enostavno. Samo slediti morate isti koraki da smo se vam odrekli, vendar tokrat neposredno iz vašega telefona.

  Zdaj ja, da uživajte in se pokažite da lahko z novimi pisavami najbolje uredite.

  Ali ste s tem korakom lahko v sistem Windows namestili nove pisave ali črke?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar