Glavni » google » Najboljši 3D-tiskalniki blagovne znamke QIDI na AliExpressu

Najboljši 3D-tiskalniki blagovne znamke QIDI na AliExpressu

AliExpress WW

Ena izmed najboljših spletnih strani za nakup poceni 3D tiskalnika je AliExpress, kjer najdemo Ender 3, poceni tiskalnik, ki je zmagal zaradi svojih čudovitih lastnosti. Vendar je še ena prednost te spletne strani ta, da obstajajo blagovne znamke, specializirane za tiskalnike, v našem vodniku po najboljših poceni 3D tiskalnikih v AliExpressu govorimo o nekaterih zelo priljubljenih trgovinah. Toda v zadnjih mesecih je blagovna znamka QIDI prek svoje uradne trgovine na AliExpressu povečala prodajo zahvaljujoč svojim čudovitim tiskalnikom, dosegla pečat "Top Brand" in s 100% pozitivnimi glasovi.

Analiziramo blagovno znamko QIDI in njene najboljše 3D tiskalnike

QIDI daleč od poceni modelov ponuja vrhunske tiskalnike in visoko kakovost tiska, zahvaljujoč svoji tehnologiji FDM, ki tiska na termoplastiko, da doseže bolj odporne in natančne dele. Če iščete kakovosten profesionalni ali osebni tiskalnik, nižji od 1.000 USD, obstaja nekaj boljših možnosti od teh tiskalnikov blagovne znamke QIDI. Analizirali bomo njihove najboljše 3D tiskalnike, čeprav jih lahko najdete v njihovi uradni trgovini AliExpress, do katere lahko dostopate s klikom tukaj.

QIDI X-Max in X-Plus - Tiskalniki velikega formata

Začnemo s tem 3D-tiskalnik za ekstruder velike velikosti QIDI X-MAX, idealen za izdelavo kompleksnih izdelkov in modelov velikega formata, ki lahko dosežejo 30 x 25 x 30 cm (širina x dolžina x višina). Z natančnostjo med 0,05 in 0,2 mm pri hitrosti med 30 in 150 mm / s. Je prvi tiskalnik velikega formata, ki lahko tiska na najlon, ogljikova vlakna, osebni računalnik, ABS, PLA in TPU. Za tiskanje z vsemi temi materiali ima dva položaja za filament: v notranjosti tiskalnika, da ohranja konstantno temperaturo (idealno za najlon, ogljikova vlakna in osebni računalnik) in na vrhu za bolj gladko sproščanje filamenta (idealno za PLA, TPU in PETG).

Ima 30 cm visoko dvojno os Z, zaradi česar je bolj stabilna, osnova je magnetna in z lepilom, ki omogoča enostavno odstranjevanje odtisa. Ta platforma ima dve obračljivi ploskvi, od katerih je vsaka zasnovana za vrsto materiala. Tiskalnik je enostavno nadzorovan prek njegovega 5-palčnega zaslona in ima WiFi povezavo za brezžično povezavo z računalnikom, pa naj bo to 64-bitni Windows ali Mac, čeprav ima tudi ethernet in USB vhod. Poleg tega je QIDI X-Max zelo tih pri samo 40 dB.

3D-tiskalnik X-Max je najzmogljivejši tiskalnik QIDI, vendar njegova cena presega 1.000 evrov, zato ni dosegljiv vsem žepom. Če ne potrebujete toliko prostora za tiskanje, 3D-tiskalnik QiDi X-Plus Je dobra alternativa, saj ima enake lastnosti kot model X-Max, njegova največja velikost tiskanja je 20 x 27 x 20 cm (širina x dolžina x višina). Najdete ga s klikom tukaj.

QIDI X-Pro: blagovna znamka

Ampak, če iščete najboljšo možnost glede na kakovost-ceno, 3D-tiskalnik QIDI X-Pro Zaslovel je kot najboljši tiskalnik za manj kot 1000 evrov, zahvaljujoč novim QIDI X-Max in X-Plus pa se je zelo pocenil in je odlična možnost za strožji proračun, kot lahko vidite na tej povezavi . Čeprav ne sprejema najlonskih in ogljikovih vlaken, je združljiv z nitami ABS, PLA, PETG in TPU. Njegov sistem dvojnega ekstrudiranja omogoča tiskanje v dveh barvah z veliko natančnostjo.

Ima zelo močan ventilator z izvlekom na štirih straneh, tako da se lahko model tudi pri visokih temperaturah pravilno ohladi, saj lahko tiskalnik deluje do 240 stopinj in s hitrostjo do 24 ccm / h. Njegova natančnost pozicioniranja na osi X / Y je 11 mikronov in do 2,5 mikrona na osi Z. Lahko izdela dele do 23 x 15 x 15 cm.

Najboljša stvar tega tiskalnika so njegove podrobnosti, ki se razlikujejo od drugih na trgu: magnetna okna, zelo odporna os Z, odstranljiva osnova za tisk

...

Nadzoruje ga lahko s pomočjo 4,3-palčnega zaslona in ima tudi praktičen varnostni sistem, ki omogoča nadaljevanje na isti točki, tudi če tiskalnik izgubi moč. Lahko ga povežete prek vrat USB in ima režo za kartico SD.

QIDI X-Maker: zelo poceni 3D tiskalnik

Če ste začetnik, a želite kupiti tiskalnik, ima QIDI tudi druge tiskalnike, med katerimi izpostavljamo QIDI X-Maker, je eden najcenejših tiskalnikov znamke. To je tiskalnik z enim ekstruzijskim kanalom. Kljub temu ima dobro natančnost (med 0,05 in 0,2 mm) in velikost tiska do 17 x 15 x 15 cm. Z računalnikom ga lahko povežete prek WiFi-ja, čeprav ima tudi vhod USB in ethernet.

Ima majhen 3,5-palčni zaslon za nadzor tiskanja, ki si ga lahko ogledamo zahvaljujoč kameri v tiskalniku. Združljiv je z nitkami ABS, PLA, PETG in TPU, saj lahko tiska pri temperaturi do 250 stopinj. Zadnjo točko tiskanja lahko obnovite, če vam zmanjka energije. Najdete ga s klikom tukaj.

Prednosti nakupa QIDI 3D tiskalnikov v njegovi uradni trgovini na AliExpressu

Kot lahko vidite, so QIDI tiskalniki impresivni, tako po svoji zmogljivosti kot pri zaključku. Da bi ponudila boljše cene, se je znamka osredotočila na prodajo svojih 3D tiskalnikov prek interneta, ena najboljših strani za to pa je na AliExpressu, kjer lahko najdemo uradno trgovino QIDI, do katere lahko dostopate s te povezave.

Poleg tega, da gre za originalni izdelek, ima njegova uradna trgovina tudi skladišča v Avstraliji, na Kitajskem, v Nemčiji, Italiji, Ruski federaciji, Združenem kraljestvu, ZDA, Braziliji, Franciji in Španiji. Če živite v eni od teh držav, lahko tiskalnik prejmete brez carinskih tveganj in dobite boljše poprodajne storitve..

Če imate več vprašanj o nakupu na AliExpressu, imamo v našem blogu poleg analiziranja najboljših blagovnih znamk, izdelkov in novic tudi razdelek z vadnicami, v katerem so razloženi najboljši triki in nasveti za varen nakup: kako dobiti kupone in popusti, kakšne načine pošiljanja uporabljajo prodajalci, kateri so najboljši načini plačila

...

Če šele začenjate, je v našem dokončnem priročniku za AliExpress predstavljeno vse, kar morate vedeti, preden začnete nakupovati..

In ti? Ste že vedeli za QIDI 3D tiskalnike? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar