Glavni » amazon » Najboljše uporabne aplikacije za brivce ali frizerje za rezervacije, kosi in programsko opremo za Android in iOS

Najboljše uporabne aplikacije za brivce ali frizerje za rezervacije, kosi in programsko opremo za Android in iOS

AliExpress WW

Kadarkoli govorimo o Operacijski sistem Android, Pravimo, da moramo med številnimi elementi, po katerih izstopa in se razlikuje od drugih, očitno omeniti ogromno razpoložljivih aplikacij. Seveda obstajajo aplikacije za vse okuse, nekatere za zabavo, druge produktivne, obstajajo pa celo aplikacije, ki združujejo obe številki, na primer tiste, ki jih bomo videli v tem članku..

Je to seveda s potreba mnogih mladih, da so modni, predvsem moški se mnogi odločijo za striženje doma, a ker niso profesionalci, malo pomoči sploh ni slabo. V tem primeru morate vedeti, da vam bodo te aplikacije lahko pomagale, ne glede na to, ali se izobražujete za brivca, če si želite postriči lase ali ste strokovnjak in iščete nekaj domiselnega.

Čeprav boste to videli naslednje aplikacije imajo nekaj skupnih elementov, resnica je, da vsak izmed njih kaže na drugačno občinstvo, zato priporočamo, da jih, če imate prostor v terminalu, prenesete vse. Potem je pri uporabi videoposnetkov običajen nasvet: predvajajte jih, ko ste povezani v omrežje WiFi, saj bomo sicer pojedli veliko podatkov.

Kazalo ()

  Najboljše Android aplikacije za brivce

  Fade Masters Videos (prenos)

  Fade Masters Videos Gre za prvo izmed prošenj za brivce, ki vas vas želimo naučiti, in vas bo popeljala malo v to, kar želimo predlagati našim bralcem, kolikor že ime pove.

  Ima ogromno video posnetki z navodili V katerem bomo našli od profesionalnih krojev do drugih urbanih vseh vrst, ki so tako zanimivi za začetnike kot za tiste, ki imajo lastno brivnico, če stranka želi dobiti rez malume, ki ga lahko dosežete.

  Wahl (prenos)

  Druga od prošenj za brivce, za katero menimo, da je ne bi smeli nehati upoštevati, je slavna Wahl, o čemer želimo najprej poudariti, da bo kot nalašč za boljše poznavanje vaših delovnih orodij. Za to ima vaje, ki nam omogočajo, da vidimo potencial vsakega stroja in tehnike, ki jih lahko uporabimo z njihovo uporabo..

  Frizerski tečaj Hair Studio (prenos)

  Tretja aplikacija je tista, ki ponazarja ta članek, Frizerski tečaj Hair Studio, Pri čemer moramo poudariti, da izstopa predvsem s pripadnostjo spletni strani Hair Studio, ki je v okolju zelo prepoznavna. To je aplikacija, ki ima več kot 200 ilustrativnih videoposnetkov, ki nam bodo v veliko pomoč, če želimo malo bolje poznati delo brivca.

  Nasveti za najboljšega brivca

  Če ste se odločili svet brivnice, Za to imate talent in želite postati najboljši strokovnjak med vsemi, poleg aplikacij, ki smo vam jih že pokazali, vam ponujamo nekaj nasvetov, ki bodo koristni pri popolni frizuri.

  • Učite se od svoje stranke: Prva stvar, ki bi jo morali vedeti, je osebnost vaše stranke, pogovorite se in poizvedite, da boste lahko jasno razumeli, kaj mu je všeč; analizirajte črto njegovega obraza, njegove poteze in mu povejte, kakšen je najboljši način zanj, ne pozabite, da ste strokovno oko.
  • Pojasnite dvome: Če stranka dvomi, je vaša dolžnost, da jo razjasnite, uporabite grafični material, pokažite mu, kakšen bo rezultat, Na ta način mu boste dali varnost pri izvedbi reza; Pomembno je, da stranki zagotovite varnost, ker vam daje v roke pomembno točko svoje fizične lastnosti.
  • Izkažite zaupanje: Ko boste rezali, morate biti prepričani, če bo stranka pokazala zmedo, bo stranka izgubila samozavest, kar je proti, vedno ravnajte samozavestno, ker je to odvisno od vrnitve vaše stranke.
  • Dajte ji ideje za frizuro: Po tem, ko naredite rez, je razloženo, kako ga lahko počešete, ko je moker in suh, marsikdo ne ve, kako oživiti pričesko po rezu, ker ni pojasnil, zaradi česar iščejo druge možnosti pri striženju las. lahko prenese te aplikacije, tudi če je telefon počasen.

  Če želite, da se vaše stranke vračajo k vam, kadar koli potrebujejo rez, ves čas vadite, bodite na tekočem z brivskimi aplikacijami priporočamo zgoraj, upoštevajte naše nasvete in postanite odličen strokovnjak za lase.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar