Glavni » amazon » Najboljše aplikacije, ki bi jih morala vsaka ženska namestiti na svoj mobilni telefon - menstrualni ciklus, nosečnost in še več

Najboljše aplikacije, ki bi jih morala vsaka ženska namestiti na svoj mobilni telefon - menstrualni ciklus, nosečnost in še več

AliExpress WW

Pametni telefoni so revolucionirali naš način komuniciranja in zahvaljujoč aplikacijam lahko veliko lažje upravljamo nekatere svoje vsakdanje rutine. V trgovinah, kot sta Google Play Store ali Apple App Store, najdemo skoraj neskončno število aplikacij za vse okuse, obstaja celo aplikacije za ženske ki so bile zasnovane posebej za žensko občinstvo, res pa je, da bi nekatere aplikacije, ki jih bomo pregledali, lahko brez težav uporabila tudi moška publika..

Kazalo ()

  DressApp

  Vsem nam se je zgodilo, da smo stali pred ogledalom in to mislili nimamo kaj obleči. No, z DressApp nam ni več treba iti skozi celotno garderobo, ta aplikacija nam omogoča digitalizacijo garderobe in ustvarjanje različnih videzov, da vidimo, katero si najbolj želimo nositi. Poleg tega aplikacija vsebuje modne kataloge najbolj priljubljenih blagovnih znamk in nam daje celo možnost nakupov prek spleta.

  CaloryGuard PRO

  Aplikacije za hujšanje in varčevanje z linijami so namenjene moškim in ženskam, vendar CaloryGuard PRO ne bi smel manjkati na tem seznamu najboljših aplikacij za ženske..

  Glavni cilj aplikacije je pomagati nam obdržati linijo, zato nam omogoča nadzor nad kalorijami v obrokih, ki smo jih pojedli, in sledenje naše porabe energije.

  LiveClub

  Prihaja vikend in ne veste, kaj storiti. Z LiveClubom je tega problema konec vam pokaže vso ponudbo za prosti čas v mestu. Koncerti, zabave, promocije, s to aplikacijo ne boste zamudili nobenega pomembnega dogodka.

  Sledilnik obdobij

  Cilj te aplikacije je, da lahko spremljajte svoj menstrualni ciklus. Lahko je zelo koristno v primeru žensk, ki se zdravijo, ali žensk, ki poskušajo zanositi otroka in želijo vedeti njihove najbolj plodne dni.

  Cosmo App

  V širokem vesolju ženske revije Cosmopolitan nedvomno je ena najstarejših in najbolj znanih. Revija ima svojo mobilno aplikacijo, s katero lahko spremljamo najnovejše modne trende ali odkrivamo najboljše nasvete o spolnih zadevah.

  Krog 6

  Ustvarjalce te aplikacije je čestitala vlada ZDA in ideja je resnično uporabna in nova. Aplikacija vam omogoča, da izberete šest oseb, tako da v primeru, da dolgo ne odgovorite, vas lahko opozori, da se vam je kaj zgodilo. Zares je lahko koristno, če se moramo ob zori sami odpraviti domov.

  Otroška izboklina

  Ta aplikacija je namenjena izključno nosečnicam. Omogoča vsakodnevno spremljanje nosečnosti. Ogledate si lahko mesečne statistike dojenčkov in celo ustvarite načrtovanje rojstva in glej kontrakcijski števec.

  Womenalia

  Womenalia je stičišče za poklicne ženske, nekaj takega kot LinkedIn, vendar namenjen izključno ženskemu občinstvu.

  Sledilnik obdobij

  Med različnimi aplikacijami, ki pomagajo slediti obdobju, ga uporabljajo številni uporabniki, ne samo, da ima alarm, ki sporoča, kdaj bo prišel, temveč tudi statistiko o času, trajanju povprečje in ponudi, da zapiše simptome. 

  Popolnoma koristno za ženske, ki želijo tudi s statistiko imeti jasnejši nadzor nad svojim obdobjem in vsem, kar se dogaja kot osebne beležke. 

  Lepotna kamera

  Aplikacija za Android, ki vam omogoča urejanje ličil v seriji, vse poteka prek algoritma, ki pomlajuje in doda ličila, Preobremenjenih aplikacij ni več, ta to počne na najbolj naraven način in ne da bi lahko pozabil svoje zabavne nalepke. 

  5-minutna joga

  Če je zanimanje bolj za dejavnosti s telesom, kot joga, Ta aplikacija pomaga natančneje določiti in nastaviti čas v vsakem položaju, poleg tega pa ponuja slike, ki pomagajo vedeti, kateri je pravilen položaj in gibanje.

  Podobno je med številnimi funkcijami Aplikacija vključuje možnost razporejanja predavanj za vsak dan je na ta način mogoče ustvariti vadbeno rutino za vsak dan ali za določene dni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar