Glavni » alibaba-info » Najboljše aplikacije za prenos in namestitev na mobilni telefon Samsung J2 Prime

Najboljše aplikacije za prenos in namestitev na mobilni telefon Samsung J2 Prime

AliExpress WW

Eden od telefonov, ki je nedvomno prinesel najboljše rezultate ljudem Samsunga, je J2 Prime, ki se je rodil približno leta 2017. Očitno obstaja nekaj aplikacij, za katere bi lahko rekli, da so za ta pametni telefon, do te mere, da so razvrščene kot najboljše aplikacije za Samsung J2 Prime. Bodisi zaradi načina njihovega delovanja v tej napravi ali iz kakšnega drugega razloga.

Ta mobilni telefon ima številne prednosti in slabosti, toda tako kot pri vseh mobilnih napravah imajo uporabniki to že v mislih. Pri izbiri naprave ljudje poleg komponent le-teh vedno pogledajo, katere aplikacije najbolje izstopajo v omenjenem terminalu zaradi svoje pomnilniške zmogljivosti. Številni uporabniki so opazili, da je Samsung Galaxy J2 Prime izstopa z velikim številom prijav, do te mere, da je enak več mobilnim napravam nekoliko večjega obsega.

Kazalo ()

  Aplikacije za Samsung J2 Prime

  Če želite začeti močno in naravnost z najboljšimi aplikacijami, ki so nepogrešljive za Samsung J2 Primeimamo naslednje:

  Facebook Lite

  Začeli smo z lahkotno različico Facebooka, ker vemo, da je Samsung J2 Prime poceni mobilni telefon z malo viri Poleg tega ima notranji 8 GB pomnilnika za aplikacije, običajna aplikacija Facebook zasede celo do 400 MB, v bistvu gre za nesmiselno količino prostora. Ko Lite različica Facebooka zasede največ 5 MB, je razlika opazna, poleg tega pa predvsem porabi veliko manj mobilnih podatkov in baterije.

  WhatsApp Cleaner

  WhatsApp je lahko ena od aplikacij, ki takoj ko ga prenesemo, nič ne tehta in ne porabi Teoretično nič, težava je v tem, da lahko dejansko zasede veliko prostora, še posebej, če aplikacije ne konfigurirate za ročni prenos slik, fotografij in videoposnetkov, ko se za to odločite in se izognete samodejnemu zapuščanju. To aplikacijo lahko brez večjih težav najdete v trgovini Google Play.

  Dropbox

  Vedno ga je dobro imeti alternativa za shranjevanje vseh dokumentov na oblaku. Zato je na tej točki zelo temeljna, še posebej, ker je brezplačna. Težava je v tem, da se lahko, ko imamo več pomembnih datotek, izgubijo, ne glede na to, ali jih imate med drugim v prenosnem računalniku ali mobilni napravi. Imeti račun v oblaku, da lahko med drugim shranjujete fotografije, video posnetke, je odlična možnost, da se izognete tovrstnim težavam in ne izgubite datotek, ki so na koncu nujne za nekatere stvari..

  Praditus

  To je aplikacija, ki se uporablja za osebnostne teste. S to aplikacijo se boste naučili svojih karakternih lastnosti, motivacije, interesov pri delu, čustvene inteligence, načinov za obvladovanje čustev in stresa ter še veliko več. To je zelo zabavna aplikacija, ki se uporablja za zabavo in ne porabi veliko virov. Včasih lahko te naprave pri prenosu aplikacij prikažejo napako in nam ne dovolijo, da jih namestimo. A ni nas treba skrbeti, saj gre za napako, ki jo lahko popravimo sami..

  Najboljši zaganjalnik za namestitev na Samsung J2 Prime

  Zaganjalnik Android je zaganjalnik aplikacij. Z drugimi besedami: to je namizje in predal za aplikacije. Se pravi dve deli, kjer bomo preživeli veliko časa in zato upamo, da jim gre vedno dobro in jih lahko tudi prilagodimo po svojih željah. In ker se v tem primeru sklicujemo na Samsung Galaxy J2 Prime, ga ne moremo zahtevati z namestitvijo zaganjalnika, večjega, kot ga lahko podpira.

  Zato je nedvomno Flick Launcher idealen, če želimo prilagoditi svoj mobilni telefon in ga združiti z odličnimi aplikacijami, ki jih uporabljamo vsak dan. Ta novinec je v Googlu Play prisoten le kratek čas, vendar je postal dober zaganjalnik za tiste, ki želijo posnemati videz Pixela. Izstopa s svojo okretnostjo in dobro integracijo vseh funkcij Androida 8.0 Oreo, na primer globokih povezav, ko pritisnemo prst na ikono.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar