Glavni » amazon » Najboljše aplikacije, ki so nezveste ali varajo in ne propadejo v poskusu lige, ne da bi se ustavile!

Najboljše aplikacije, ki so nezveste ali varajo in ne propadejo v poskusu lige, ne da bi se ustavile!

AliExpress WW

Android je najbolj prilagodljiv mobilni operacijski sistem med vsemi, dobršen del te vsestranskosti pa je posledica ogromnega števila aplikacij, ki jih lahko najdemo za prilagajanje našim potrebam..

In če smo že pred časom izpostavili najboljše aplikacije za iskanje zmenkov ali spoznavanje novih ljudi, v tem primeru želimo temu članku narediti nekaj novega, pojdite malo dlje, tako da vam pokažemo najboljše aplikacije, ki so nezveste.

Dejansko ne gre niti za bolj kot za manjše analiziranje tistih, za katere menimo, da so najboljše aplikacije za goljufanje na telefonih s sistemom Android, ki vam bodo zagotovo omogočile, da se nekoliko izognete partnerju. Da bo jasno, Ne gre za to, da vas podpiramo pri varanju partnerja.

Če pa to nameravate storiti, morate vedeti, da jih je nekaj aplikacije, ki bodo olajšale ta postopek in da so za to nalogo več kot priporočeni.

Kazalo ()

  Najboljše aplikacije, ki se lahko spogledujejo, ne da bi se ustavile

  Nato so bile zbrane aplikacije, ki so po mnenju uporabnikov najučinkovitejše. Ker jo pregleduje veliko ljudi, kar bo olajšalo naš cilj, da se lahko spogledujemo, ne da bi se ustavili. The najboljše aplikacije za nezvestobo so:

  Ashley Madison

  Če želite varati svojega partnerja, je zelo možno Ashley Madison je ena najboljših alternativ ki jih lahko najdete. Pravzaprav je ta aplikacija zelo znana po tistih, ki želijo živeti zunajzakonske izkušnje. Ima milijone uporabnikov po vsem svetu in se po stopnji preudarnosti izstopa nad drugimi in jo zlahka najdemo v spletu ali v trgovini z aplikacijami našega telefona.

  Tigrovo besedilo

  Verjetno je najmanj znana od vseh aplikacij o čemer lahko razmislimo pri varanju našega partnerja z mobilnega telefona, če pa je to, kar iščete, popolna zasebnost, se morate zanjo odločiti. Tiger Text nas obvesti, če je drugi uporabnik prebral sporočila, ki smo jih poslali, in številne druge funkcije, tako da smo lahko prepričani, da do njega ne bo dostopal nihče drug.

  Snapchat

  Čeprav je res, da Snapchat sam po sebi ni aplikacija, razvita za varanje parov, ne moremo pozabiti dejstva, da ima nekatere funkcije in funkcije, ki so izjemno uporabne če nas to zanima.

  Dejstvo, da je vsebina, ki jo pošiljamo prek Snapchata načrtovano odstranitev ne da bi druga oseba lahko kaj storila, drugi pa se zarotijo ​​v korist tistih, ki želijo varati svoje partnerje.

  Trezor

  Vault je še ena od aplikacij za nevernike, za katero menimo, da bi jo bilo treba upoštevati v teh primerih, saj čeprav ne deluje v komunikaciji z drugimi, vendar bo zaščitil vso vsebino mobilnega telefona, ali karkoli hočemo. Zahvaljujoč tej aplikaciji lahko drugim preprečimo dostop do vsebin, kot so fotografije, slike, videoposnetki, sporočila, SMS in številne druge.

  Tinder in Lovo Kateri je boljši?

  In ko govorimo o najbolj priznanih na tem področju, najdemo Tinder in Lovo. Te aplikacije so namenjene predvsem zmenkom, vendar to ne pomeni, da se lahko dobro zabavate in nič več. Toda nedvomno želite vedeti, kateri od obeh je boljši, bi morali si oglejte njegove lastnosti in jih preizkusite sami. Ker je Tinder bolj znan, vendar to ne pomeni, da je boljši.

  Ko se sklicujemo na Tinder, je res, da bi morali bodite malo bolj previdni ker se lahko srečamo s svojimi prijatelji in morda partnerju povedo, da nas je videl. Nedvomno je odlična aplikacija, če želimo spoznati nove ljudi.

  To moramo tudi upoštevati z dogovarjanjem le o okusih, odpre se klepet, ki nam omogoča, da se veliko bolje spoznamo. Poleg tega lahko po želji ustvarimo račun s svojo telefonsko številko ali Facebook računom.

  Ena izmed stvari, ki jih je treba poudariti pri tej socialni mreži za srečanje z ljudmi, imenovanimi Lovo, je nenehno posodabljanje in vključevanje novih orodij, s katerimi bo uporabniška izkušnja bolj zabavna. Vsake toliko časa dodajo nove funkcije in funkcije, zaradi katerih je zelo vsestranski in eden izmed najboljše aplikacije, da so nezvesti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar